Cukierki Odra Brzeg- Azoty Meblotap Chełm 66: 61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
66:61 bardzo trudny i wyrownany mecz. Przecietny (wedlug mnie) wystep Chebotovej, wspaniala partie zagrala Agnieszka Makowska ktora popisala sie paroma akcjami idywidualnym, w tym pieknym rajdem przez cale boisko
. Rzecz wzgledna dla kibicow czyli sedziowanie, moim zdaniem troche jednak nierowne, w jednej akcji ewidentnie na strone Odry sytuacje gwizdane dla Chelma i na odwrot.
P.S Co uwazacie za glupie posty? pstaram sie poprawic...
P.S Co uwazacie za glupie posty? pstaram sie poprawic...
Nie bede za duzo pisac bo szkoda mi klawiatury. Jedno wielkie dno. Prawda jest taka ze do konca rundy nie wygrywamy zadnego meczu i ... walczymy o utrzymanie. Wielkie dzieki dla Depty i chelmskich "gwiazd'
Gratulacje dla Brzegu a w szczegolnosci Lenki
kto to mowil przed sezonen , ze Proszczenko jest za slaba na chelmski zespol????

Gratulacje dla Brzegu a w szczegolnosci Lenki
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- 19andrew81
- Żak
Powiem krótko mecz walki z jednej i z drugiej strony, po obu stronach zdażały sie przestoje w grze. Moim osobistym zdaniem o zwyciestwie zadecydowało doświadczenie dziewczyn. Co do prowadzenia meczu przez skład sędziowski mam wielkie zastrzezenia do pracy tych panów niektóre rzeczy co ONI odgwizdywali lub czego nie odgwizdywali woła o pomste do nieba. Na całe szczeście nie zniechęciło to dziewczyn do gry i wedlug mnie odniosły zasłuzone zwycięstwo.
ODRA BRZEG
WINNER
ODRA BRZEG
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”