Dlaczego taka nazwa forum?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Dlaczego taka nazwa forum?

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 20:41

Mimo wszystko sądze że trzeba w jakiś sposób promować firmy, które wspierają nasz klub i dzięki temu możemy cieszyć się z sukcesów.

Jednak nie bez znaczenia jest Włókniarz bo sam przyznam że nigdy nie mówie "ide na Polfe" tylko "ide na Włókniarz"! :wink:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 08 czerwca 2004, 09:57

No teraz jest troche lepiej. Ja tez czasami mowie ze "ide na Wlokniarz". Jutro też ide na Włókniarz - w jakim celu - w Pabianicach chyba wszyscy wiedzą. :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 czerwca 2004, 10:31

No dobra jestem w stanie zaakceptować taką nazwę!!!
A jutro niestety chyba nie pójdę na WŁÓKNIARZ!!!! :( :( :( No chyba że uda mi się zerwać z pracy???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Dlaczego taka nazwa forum?

Postautor: pietroc » 30 lipca 2004, 01:35

Viallos pisze:Mimo wszystko sądze że trzeba w jakiś sposób promować firmy, które wspierają nasz klub i dzięki temu możemy cieszyć się z sukcesów.

Jednak nie bez znaczenia jest Włókniarz bo sam przyznam że nigdy nie mówie "ide na Polfe" tylko "ide na Włókniarz"! :wink:

lol :D:D:D

a ja ide zawsze na lotto :D:D:D

Tylko Lotto Łodz !!!

ktos

Postautor: ktos » 02 listopada 2004, 16:54

ludzie wywlic tego wlokniarza, juz ne ma i padl jest tera pzu polfa to jeast nasza nazwa

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 02 listopada 2004, 16:57

ktos pisze:ludzie wywlic tego wlokniarza, juz ne ma i padl jest tera pzu polfa to jeast nasza nazwa

wez cos ciezkiego i walnij sie w swoj tepy leb, a jak nie pomoze to jeszcze raz i tak do skutku i prosze cie nie prowokuj innych na forum bo juz mi sie teksty Marasa i jego kolegow znudzily i nie chce mi sie czytac kolejnych wywodow.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 listopada 2004, 14:24

ktos pisze:ludzie wywlic tego wlokniarza, juz ne ma i padl jest tera pzu polfa to jeast nasza nazwa

Padłeś to ty na łeb i wypisujesz takie bzdury. Posłuchaj rady pietroca i walnij się czymś ciężkim w głowe, tylko tak konkretnie, mocno!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”