Na którym miejscu zakończymy sezon 2005-06 ???
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ja rowniez stawiam na 2 miejsce.Podejde do zagadnienia w pesymistyczny sposob ,bo lepiej byc w szoku ze zdobycia mistrzostwa ,niz sie strasznie rozczarowac ze tylko 2 miejsce.Ale nie mam nic przeciwko MP,moglbym to przezyc na live a nie tylko z opowiesci starszych kolegow
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ty Szymon to mi bardzo malo rzeczy opowiadales,bo ty przewaznie jestes nie wstanie do opowiadania czegokolwiek.Sory ze musialem to powiedziec ale niech sie dowie reszta forumowiczow co ty naprawde porabiasz w wolnych chwilach.Szymon prosze cie przestan juz pic to do niczego dobrego nie prowadzi.
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
LUCKY pisze:Ty Szymon to mi bardzo malo rzeczy opowiadales,bo ty przewaznie jestes nie wstanie do opowiadania czegokolwiek.Sory ze musialem to powiedziec ale niech sie dowie reszta forumowiczow co ty naprawde porabiasz w wolnych chwilach.Szymon prosze cie przestan juz pic to do niczego dobrego nie prowadzi.
Hehehe widze ze są jakieś zarzuty na naszą blondwłosą piękność:P:P:P Oj tak Szymonie oj tak rzuć to świństwo
- Kontaktowanie:
Koledzy LUCKY i Maru.
W dupach Wam się poprzewracało
Wypraszam sobie oczernianie mojej osoby
Jeśli w dalszym ciągu będziecie stosować takie praktyki, będę zmuszony do wyciągnięcia wobec Was BARDZO surowych konsekwencji
A w kwestii formalnej, to każdy forumowicz (i nie tylko) doskonale wie, że ja już nie piję

W dupach Wam się poprzewracało
A w kwestii formalnej, to każdy forumowicz (i nie tylko) doskonale wie, że ja już nie piję
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Koledzy LUCKY i Maru.
W dupach Wam się poprzewracałoWypraszam sobie oczernianie mojej osoby
Jeśli w dalszym ciągu będziecie stosować takie praktyki, będę zmuszony do wyciągnięcia wobec Was BARDZO surowych konsekwencji
![]()
A w kwestii formalnej, to każdy forumowicz (i nie tylko) doskonale wie, że ja już nie piję![]()
![]()
Buehehe nie pijee , hehe dobry dowcip noworoczny
Szymon pisze:Koledzy LUCKY i Maru.
W dupach Wam się poprzewracałoWypraszam sobie oczernianie mojej osoby
![]()
A w kwestii formalnej, to każdy forumowicz (i nie tylko) doskonale wie, że ja już nie piję![]()
![]()
BUHAHAHAHAHAHAHAHA