OFICJALNA STRONA KLUBU KIBICA AZS POZNAŃ!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 listopada 2004, 17:45

MARAS pisze:Lisu czytamy ze zrozumieniem! Tylko tutaj niechodzi o to.
Widze że tu jest na tym forum jakaś zmowa przeciwko AZSowi!
Zawiązała się grupka łódzko- pabianicka, która regularnie ma jakieś esy pod adresem AZSu. Do tego dochodzi domniemany Kuba niby z Polkowic, oraz nasz "rodak" Seba który ma w głoowie tylko Olimpie i nic tego nie zmieni! 8)

Marasku dodaj jeszcze do tej "zmowy" :lol: mnie - czyli domniemanego MARIO, niby jestem z Brzegu i mam za sobą "troszkę" wyjazdów zaliczonych (i nie tylko Odry), owszem za granicą na meczu nie byłem, ale Polkowice, Gorzów, Gdynia, Poznań, Łódź, Pabianice, Chełm, Kraków czy Ostrów Wlkp. są mi znane bardzo dokładnie, bo bywałem i bywam tam dość często.

Aha, może do zobaczenia w Poznaniu na meczu "The Best" - Cukierki Odra Brzeg, bo wiadomo - jak piszę, że nie będę to będę - czy jakoś tak ;)
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 19:22

to może już was kilku przyjedzie i się uzbiera jakaś "ferajna"?? :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 listopada 2004, 19:49

MirU <poznań> pisze:to może już was kilku przyjedzie i się uzbiera jakaś "ferajna"?? :D

Kilku? Wystarczy jeden, może dwóch! Kibiców klubu "The Best" nawet ćwierć nie przyjedzie do Brzegu (czytaj. gdziekolwiek) na mecz, więc z czym do ludzi... :twisted:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 20:41

Po co te nerwy?? :shock: Tylko się grzecznie pytałem :!: Dobry i jeden

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 listopada 2004, 21:33

MARIO pisze:
MirU <poznań> pisze:to może już was kilku przyjedzie i się uzbiera jakaś "ferajna"?? :D

Kilku? Wystarczy jeden, może dwóch! Kibiców klubu "The Best" nawet ćwierć nie przyjedzie do Brzegu (czytaj. gdziekolwiek) na mecz, więc z czym do ludzi... :twisted:

Żebyś się chłopie nie zdziwił jak gdzies przyjedziemy! Aha chce się dowiedzieć czy będziesz na meczu Gorzów vs Poznań 4 grudnia bieżącego roku!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 02 listopada 2004, 21:51

MARAS pisze:
MARIO pisze:

Żebyś się chłopie nie zdziwił jak gdzies przyjedziemy! Aha chce się dowiedzieć czy będziesz na meczu Gorzów vs Poznań 4 grudnia bieżącego roku!

Maras, czy ty pogubiłes na klawiaturze inne znaki interpunkcyjne? Pytanie zadaje się z "?" na końcu a nie"!". To chyba nie pierwszytego typu przypadek w Twoim wykonaniu
zresztą, co ja gadam. Przeciez wy zawsze macie racje....

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 07 listopada 2004, 00:27

Kto ci powiedział że ktoś z nas ma rację?? :shock:

Po raz kolejny zapraszam na stronkę, szczególnie kibiców z Poznania.

Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 07 listopada 2004, 18:09

MARAS pisze:Żebyś się chłopie nie zdziwił jak gdzies przyjedziemy! Aha chce się dowiedzieć czy będziesz na meczu Gorzów vs Poznań 4 grudnia bieżącego roku!

Oj chciałbym sie zdziwić i muszę Ci przyznać, że byłoby to pozytywne zdziwienie - czego sobie i Wam życzę. Zapraszam jak najbardziej do Brzegu. Koszt takiego wyjazdu to maksymalnie 50 zł. na osobę pociągiem pośpiesznym (w obie strony), myślę, że jeśli komuś na prawdę zależyi i leży na sercu dobro klubu to taki wydatek jest do zaakceptowania.

Jeśli chodzi o 4 grudzień 2004 r. to mam zarezerwowany termin na mecz Cukierki - Ostrovia. :roll:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 listopada 2004, 22:36

Aha! A w Gorzowie jest jakiśklub kibica? Albo może znasz jakiś kibiców Gorzowa? Dajmi o tym znać? A prace przy hali jakie są, zaawansowane?

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 08 listopada 2004, 21:15

Do Gorzowa Wlkp. wybierzemy się na pewno 4 grudnia! 8)

Gość

Postautor: Gość » 15 listopada 2004, 11:05

Ozywiście ze przyjedziemy do gorzowa 4.12.2004 tylko narazie trzeba zebrać ekipe na piatkowym meczu!!!!Pozdro dla ekipy z Pznania

Gość

Postautor: Gość » 15 listopada 2004, 11:10

Ozywiście ze przyjedziemy do gorzowa 4.12.2004 tylko narazie trzeba zebrać ekipe na piatkowym meczu!!!!Pozdro dla ekipy z Pznania

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 lutego 2005, 15:21

Nasza stronka ostatnio nie była zmodernizowana i została trochę "zapuszczona" ale to wszystko z powodu braku czasu (niestety) na jakiekolwiek modernizacje. Teraz mam nadzieję że wszystko będzie jak najszybciej zamieszczane na stronie. Modernizacje zaczynam od dzisiaj a skończyć planuję w weekend, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 lutego 2005, 17:21

pracuj, pracuj MirU bo stronka jest przeciez jak nasza wizytowka, trzeba o mnia dbać :wink:
pozdr :D
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 lutego 2005, 23:32

Duze zaleglosci pamuja na stronce!
Niejaki Gumbi mial ze mna o te sprawy mala sprzeczke!

Wróć do „AZS Poznań”