MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 16 stycznia 2006, 23:54

Gratulacje dla Alicji i brawa dla promotora. Liczę, że pojawi się wkrótce sesja zdjęciowa Miss Basketu 2005 :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 stycznia 2006, 00:02

Gratulacje dla nowej/starej Miss ;) ... i dla wszystkich uczestniczek zabawy!!! ... no a zwłaszcza dla pięknych Olimpijek, które tłumnie pojawiły się na czołowych miejscach! A za rok następne niespodziewanki z naszej strony... kilka następnych kandydatek pojawi się w okolicach podium ;) hihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 stycznia 2006, 00:19

Mikey pisze:
majoneez pisze:Na szczęsie uroda nie zależy od głosowania :lol: :lol: :lol: :lol:
rozwiniesz myśl?

Po prostu mniejsza ilosć oddanych głosów nie stanowi o urodzie, a o ilości głosujących to tyle. :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 stycznia 2006, 00:34

majoneez pisze:
Mikey pisze:
majoneez pisze:Na szczęsie uroda nie zależy od głosowania :lol: :lol: :lol: :lol:
rozwiniesz myśl?

Po prostu mniejsza ilosć oddanych głosów nie stanowi o urodzie, a o ilości głosujących to tyle. :wink:
Ależ jasne, z tym ze przy takim podejściu mozemy sobie zadać pytanie po co wogóle robic cos takiego jak ten konkurs, skoro przy każdych wyborach decyduje mniejsza bądź większa ilość głosów. Dla Seby i tak najładniejsza bedzie Budeń dla Kuby Majewska a dla Trenejro Leo... Wybory są zabawą wjakimś tam małym stopniu odzwierciedleniem gustów kto się w społeczeństwie podoba bardziej a kto mniej i jaki jest kanon piękna a jaki brzydoty. Podsumowanie które nam zapodałeś sprowadzic można do kwestii: najpiękniejszy jest Adriatyk na co stwierdzisz : taki ch...! bo własnie że najfajniejsza jest moja sadzawka za stodołą i co mi zrobicie? :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 17 stycznia 2006, 00:40

o gustach w dobrym towarzystwie się nie dyskutuje!! :D a u nas wybory są rodzejem promocji, troche osób się zarejestrowało dla samego głosowania, może w przyszłości bedą się udzielać i na innych podforach oprócz Miss... miejmy nadzieje!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 stycznia 2006, 01:45

osesek pisze:o gustach w dobrym towarzystwie się nie dyskutuje!! :D a u nas wybory są rodzejem promocji, troche osób się zarejestrowało dla samego głosowania, może w przyszłości bedą się udzielać i na innych podforach oprócz Miss... miejmy nadzieje!!

Nic dodać, nic ująć! Wybory Miss to tylko zabawa i wszyscy (kibice... koszykarki też...) powinni traktować ją z przymrużeniem oka;) Są jednak sprawy ważniejsze niż kilka miejsc w te, czy we wte w takich wyborach... o jednej z podstawowych wspomniał Osesek właśnie. Szczerze mówiąc po cichu liczyłem, że w tym roku osiagniemy te magiczne pół tysiąca... udało się już na samym początku roku... teraz tylko trzeba mieć nadzieję, że przynajmniej część z tych nowozarejestrowanych osób zostanie z nami na stałe! To na pewno o wiele ważniejsze niż subiektywne wybory najpiękniejszej... bo tak, jak napisał Mikey - gusta się bardzo różnią! Sam fakt, że w pierwszej piatce znalazły się tak rózne typy urody...

Balini
Nowy na forum

Postautor: Balini » 17 stycznia 2006, 06:52

Seba-masz całkowitą rację-mnie złapaliście właśnie na te wybory a tak przy okazji znalazłem wiele ciekawych informacji-i mam zamiar zostać na dłużej :D

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 17 stycznia 2006, 08:11

Gratulacje dla wszystkich kandydatek. Szczególne jednak dla Alicji za zdobycie po raz drugi tytułu MISS BASKET :!: :!: oraz dla Karoliny Budeń za udany debiut i tytuł II Vice Miss. :!: :!:

WIELKIE GRATULACJE :!: :!: :!:

Gość

:)

Postautor: Gość » 17 stycznia 2006, 12:07

Jezeli jestesmy przy najpiekniejszych... Specialne wyroznienie za swoja urode powinna dostac furomowiczka- Natalia. Rozumiem ze to ybory miss koszykarek ale Natalka z pewnoscia powinna dostac wyroznienie. Moglbym wkleic zdjecie ale niestety bez zgody autora zrobic tego nie moge... :( Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ale Natalke widzialem nie raz i to naprawde super ladna dziewczyna... :)

Gość

:)

Postautor: Gość » 17 stycznia 2006, 12:09

No i oczywiscie gratki dla Alicji za obrone tytulu... :)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 stycznia 2006, 12:10

no no - to już początek MISS KKFORUM

ps. Natalko - nie daj się prosić - nasze zdjątka są już upublicznione :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 stycznia 2006, 12:11

No to mamy kolejny pomysł na zabawę - wybory MISS wśród FORUMOWICZEK!:)

Gość

Postautor: Gość » 17 stycznia 2006, 12:18

To jest bardzo dobry pomysl :) Z cała pewnoscia Natalka nie mialaby zadnych problemow z wygrana... Nie obrazajac innych furomowiczek :)

Ja z mila checia zostane promotorem slicznej, dlugonogiej blodni :P

Ale lepiej juz nic wiecej nie napisze bo Natalka bedzie miala ciezko wsrod furomowiczow :)

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 17 stycznia 2006, 12:51

Dobrze wiesz ze Agnieszka nie glosowala na siebie tylko ja gloswalem na nia z jej konta nawet napisalem to ale kazaliscie mi to wykasowac wiec zrobilem..Aga ma w czterech literach czy bedzie miss czy nie ..;mi bardziej chyba na tym zalezlo bo nudzi mi sie w domu...wiec nie przekrecaj faktow....

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 stycznia 2006, 13:03

Marcin1010 pisze:Dobrze wiesz ze Agnieszka nie glosowala na siebie tylko ja gloswalem na nia z jej konta nawet napisalem to ale kazaliscie mi to wykasowac wiec zrobilem..Aga ma w czterech literach czy bedzie miss czy nie ..;mi bardziej chyba na tym zalezlo bo nudzi mi sie w domu...wiec nie przekrecaj faktow....

Więc tak na dobrą sprawę, ten głos nie powinien być liczony :? Bo w praktyce głosowałeś przynajmniej dwa razy :!:
Kazalismy Ci usunąć dopisek :?: Hmmm.... nic nie kazaliśmy, po prostu chodzi o to że każdy głosuje (i pisze na forum) ze swojego konta i bierze za to odpowiedzialność, firmując to własnym nickiem. Więc skoro to nie pisała Agnieszka, to powinieneś usunąć ale cały post :!: Usunąłeś tylko dopisek, czyli ......
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”