Tym się juz nie martw wykonanie dyplomu to najmniejszy problem, ja tez pomysłe nad projektem i tez przedstawię swój. Tylko pamietajcie za pół roku to wręczanie takiego dyplomu nie bedzie miało sensu, trzeba sie spieszyć-dwa tyg to góra!Gwynbleidd pisze:wreczyc napewno jest kto,Fun-KLub Pereli ok pomyslimy nad projektem,jak ma wygladac itp. Przeslemy projekt ale kto go wykona tzn. ten dypolm?
NAGRODY
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Tym się juz nie martw wykonanie dyplomu to najmniejszy problem, ja tez pomysłe nad projektem i tez przedstawię swój. Tylko pamietajcie za pół roku to wręczanie takiego dyplomu nie bedzie miało sensu, trzeba sie spieszyć-dwa tyg to góra!Gwynbleidd pisze:wreczyc napewno jest kto,Fun-KLub Pereli ok pomyslimy nad projektem,jak ma wygladac itp. Przeslemy projekt ale kto go wykona tzn. ten dypolm?
NO jasne.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Gwynbleidd pisze:wreczyc napewno jest kto,Fun-KLub Pereli ok pomyslimy nad projektem,jak ma wygladac itp. Przeslemy projekt ale kto go wykona tzn. ten dypolm?
Już sie tak nie wyrywaj
A teraz powracając do meritum sprawy.
Zakładając że ten pomysł wypali, to czy wszystkie dyplomy mają być takie same
Jeśli chodzi o wręczenie dyplomu dla Miss Basket 2005. Według mnie, najodpowiedniejszym momentem byłby mecz z Wisłą Kraków (04.02). Ważny mecz, najprawdopodobniej pełna hala, być może transmisja telewizyjna. Sądze że nie byłoby u nas problemu by zorganizować tą uroczystość przed meczem w "blasku jupiterów"
Pozostaje też sprawa zainteresowania tym projektem w innych ośrodkach, bo jak do tej pory panuje cisza w tej kwestii
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Myślę, że dyplomy powinny być identyczne - może dla pierwszej piątki bym postulował. Pod dyskusję poddałbym dyplomy pamiątkowe dla wszystkich uczestniczek wyborów wogóle.
Wszędzie wydrukowane (acz maczkiem) nicki wszystkich biorących udział w wyborach - absolutnie nie tylko tych, co na nią głosowali.
Nigdzie żadnego miejsca (oprócz oczywiście tytułów MISSxxx itd), żadnej ilości głosów itp.
Na czołowym miejscu nazwa forum
Wszędzie wydrukowane (acz maczkiem) nicki wszystkich biorących udział w wyborach - absolutnie nie tylko tych, co na nią głosowali.
Nigdzie żadnego miejsca (oprócz oczywiście tytułów MISSxxx itd), żadnej ilości głosów itp.
Na czołowym miejscu nazwa forum
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja myśle ze tak: pomysł jest a to czy kibice z innych osrodków skorzystają z tego czy nie no cóż ich sprawa, myśłę że skoro kibice Włókniarza sa za, to należałoby taki dyplom zrobić i to poinno obchodzic nas (tych którzy oddali głos na Alę) najbardziej. Pomysł z Wisłą jest przedni, mzoe tez zawitam do Pabianic (chyba powinienem nawet zrobić zdjęcia jakieś)

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Jeśli chodzi o wręczenie dyplomu dla Miss Basket 2005. Według mnie, najodpowiedniejszym momentem byłby mecz z Wisłą Kraków (04.02). Ważny mecz, najprawdopodobniej pełna hala, być może transmisja telewizyjna. Sądze że nie byłoby u nas problemu by zorganizować tą uroczystość przed meczem w "blasku jupiterów"Ze swej strony mogę zaoferować pomoc w załatwieniu tej uroczystości. Niestety, w kwestiach "graficznych" na mnie liczyć nie można.
Tak więc to już jest dogadane. Będzie możliwość wręczenia dypolmu przed meczem z Wisłą (05.02). Mikey, a co z kwestiami graficznymi??
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Mam juz maly projekt, będziemy się porozumiewac w tej kwestii privami a gdy kilka osób zdecyduje że projekt mozna przedstawic publicznie wtedy zamiescimy go na forumSzymon pisze:Szymon pisze:Jeśli chodzi o wręczenie dyplomu dla Miss Basket 2005. Według mnie, najodpowiedniejszym momentem byłby mecz z Wisłą Kraków (04.02). Ważny mecz, najprawdopodobniej pełna hala, być może transmisja telewizyjna. Sądze że nie byłoby u nas problemu by zorganizować tą uroczystość przed meczem w "blasku jupiterów"Ze swej strony mogę zaoferować pomoc w załatwieniu tej uroczystości. Niestety, w kwestiach "graficznych" na mnie liczyć nie można.
Tak więc to już jest dogadane. Będzie możliwość wręczenia dypolmu przed meczem z Wisłą (05.02). Mikey, a co z kwestiami graficznymi??

Jako font dyplomu proponowałbym jakiś bezszeryfowy, nie times — jest dużo czytelniejszy. Rodzina switzerland byłaby dobra, gdyż ma wiele odmian i te nicki można byłoby napisać krojem 'ściągniętym', a część zasadniczą jakimś ciężkim. Chyba że chcecie jakiś font ozdobny na tekst dyplomu. Wtedy jednak te nicki proponuję nadal wąskim i bezszeryfowym.
Pozdrawiam Miłe Panie i Szanownych Panów.