MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
Marcin1010
- Amator
... a ja dodam jeszcze propozycję absolutnego UTAJNIENIA głosów! Powinno zdecydowanie pomóc...
No i wszystkim, którzy zarzucają np mobilizację sił pabianicko-łódzkich w głosowaniu na Alę, proponuję już teraz się zarejestrować i aktywnie uczestniczyć w dyskusjach na KKForum, bo za rok już warunki uczestnictwa w Miss Basket będą o wiele ostrzejsze! I można się w grudniu obudzić z tak zwaną ręką w nocniku
No i wszystkim, którzy zarzucają np mobilizację sił pabianicko-łódzkich w głosowaniu na Alę, proponuję już teraz się zarejestrować i aktywnie uczestniczyć w dyskusjach na KKForum, bo za rok już warunki uczestnictwa w Miss Basket będą o wiele ostrzejsze! I można się w grudniu obudzić z tak zwaną ręką w nocniku
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
a mi nie przeszkadza sila pabianicko-lodzka, moja swoja Ale podoba im sie ona to na nia glosuja, ja glosowalem na Majewska to nikt sie nie czepia bo na nia duzo osob z Polkowic nie glosowalo, bo poprostu nie ma ich duzo, a ze ludzi z Łodzi i Pabianic jest dosc duzo to ich szczescie:)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
Re: :)
Anonymous pisze:Jezeli jestesmy przy najpiekniejszych... Specialne wyroznienie za swoja urode powinna dostac furomowiczka- Natalia. Rozumiem ze to ybory miss koszykarek ale Natalka z pewnoscia powinna dostac wyroznienie. Moglbym wkleic zdjecie ale niestety bez zgody autora zrobic tego nie moge...Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ale Natalke widzialem nie raz i to naprawde super ladna dziewczyna...
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie rób min Natalio tylko zaprezentuj się nam, jakas fotka, te sprawy...natalia pisze:Anonymous pisze:Jezeli jestesmy przy najpiekniejszych... Specialne wyroznienie za swoja urode powinna dostac furomowiczka- Natalia. Rozumiem ze to ybory miss koszykarek ale Natalka z pewnoscia powinna dostac wyroznienie. Moglbym wkleic zdjecie ale niestety bez zgody autora zrobic tego nie moge...Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ale Natalke widzialem nie raz i to naprawde super ladna dziewczyna...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
majoneez pisze:Proponuję małą zmianę regulaminu na przyszły rok, która moim zdaniem uatrakcyjni wybory, i jednoczesnie uchroni nas przed akcją "moblilizacja na naszych" - a co za tym idzie pozwoli głosować poza lokalnymi patriotyzmami. Proponuję mianowicie znany na przykład z eurowizji zakaz głosowania na swoich![]()
![]()
Ja sądzę, że przyjdzie jeszcze odpowiedni czas na ustalenie regulaminu następnych wyborów.
Teraz trzeba by dokładnie ustalić definicję "forumowicza" - czyli osoby uprawnionej do wzięcia udziału w głosowaniu.
Simon jak sądzisz? Startujemy już z tym
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ...
Ba! No to skoro nie wiesz jak wyglada Pamela to mało wiesz o kobiecych wdziękach...ten blond włos, aksamitny głos, ta gracja i elegancja, kocie ruchy, słodki usmiech (gdy w pobliżu jest browar)... Po prostu kwintesencja kobiecości. Myśle ze koledzy po szalu potwierdza moje słowa

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Na mistera koniecznie Gienka zgłaszamy!!!! Chłopak skromny, kruczowłosy, konkretnej postawy...ginda pisze:moze zrobmy taki temat, zeby dac swoja fotke na forum;)oczywiscie kto bedzie chcial:) moze jakis konkurs miss kkforum, albo mister
to robimy dyplom:P
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
Mikey pisze:Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ...
Ba! No to skoro nie wiesz jak wyglada Pamela to mało wiesz o kobiecych wdziękach...ten blond włos, aksamitny głos, ta gracja i elegancja, kocie ruchy, słodki usmiech (gdy w pobliżu jest browar)... Po prostu kwintesencja kobiecości. Myśle ze koledzy po szalu potwierdza moje słowa
Ależ oczywiście - ten dyskretny aromat spirytusu dochodzący z kartonu soku porzeczkowego... zgadzam się, potwierdzam - kwintesencja
Szymon - myślę że niedługo - ale troszeczkę dajmy odpocząć - powiedzmy ustalmy twardy termin rozpoczęcia wątku o regulaminie przyszłorocznym na czwartek-piątek przyszłego tygodnia - bo teraz bym nie mógł uczestniczyć...
A co do dyplomów - konkretne pytanie do forumowiczów - kto jest w stanie podjąć się elektronicznego opracowania dyplomu?