AZS Poznań - Cukierki Odra Brzeg 69:54
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
AZS Poznań - Cukierki Odra Brzeg 69:54
Od godziny 17, dzięki uprzejmości Burego, będzie można śledzić przebieg rozgrywanego w Arenie spotkania... bez konieczności wysłuchiwania dopingu Marasów! 
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2004, 18:33 przez Seba, łącznie zmieniany 4 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
16:15 dla AZSu po pierwszej kwarcie - gra ponoć bardziej już uporządkowana.
Tak na szybko nigdzie w radiu meczu nie uświadczyłem - tzn nie było słychać ogłuszającego dopingu "klonów"
A tak serio - w Poznaniu raczej koszykówka od dawna mało kogo interesuje 
Tak na szybko nigdzie w radiu meczu nie uświadczyłem - tzn nie było słychać ogłuszającego dopingu "klonów"
Seba pisze:Tak na szybko nigdzie w radiu meczu nie uświadczyłem - tzn nie było słychać ogłuszającego dopingu "klonów"
No szkoda - mam nadzieję, że doping "klonów" nie przeszkodzi Buremu ani qierowi i będziemy mieli na bieżąco wyniki z Areny
Jak relacjonuje nasz specjalny, forumowy wysłannik - Bury, mecz na razie bardzo nudny, szarpany z dużą ilością fauli. Więcej tychże na swoim koncie mają zawodniczki Cukierków. Doping słaby, a praktycznie żadna koszykarka nie zasłużyła na specjalne wyróżnienie. Póki co Bury się chyba nudzi na tym meczu

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”