Włókniarz Pabianice - Wisła Kraków (05.02.2006)
Moderator: Moderatorzy
- mrybka
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Mam wielką nadzieję, że go przełożą.....bo 4 idę na 18 kuzyna i bym nie mógł podopingować naszych dziewczyn
anie mozesz isc po meczu?? co 18-stka konczy sie o 19:00???
No przynajmniej jedna osoba wykazała choć trochę zrozumienia, zamiast od razu mieszać z błotem. Cóż, można mnie nazwać dość 'początkującym' kibicem (chodzi mi o aktywny doping, a nie o sympatyzowanie klubowi), więc napisałem, jak napisałem
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
No to pieknie ktos odjebal z tym meczem!!! Taki mecz i grany w niedziele.Chyba ktos nie wzial pod uwage ze niektorzy to w poniedzialek do pracy rano ida,a bez "wspomagania" to ja nie dam rady cale 40 minut krzyczec.Chyba bede musial wziac wolne w robocie 
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:To fakt, Wisła będzie miała konkretną dawkę spotkań.
I miedzy innymi w tym upatruję szansę na odrobienie 17 punktów z Krakowa.
Wygrana będzie nasza,to pewne, ale czy więcej niż 17 punktami?
Wątpię, choć życzę dziewczynom tego z całego serca!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Dodałem ankietę do tego tematu. Zapraszam do głosowania.
Mój typ.... wiadomo jaki
No i czekam na jakieś pomysły "młodzieży" (i nie tylko
) w kwestii oprawy meczowej. Coś jakoś dziwnie cisza w tej sprawie panuje a mecz coraz bliżej i trzeba pomału rozpocząć przygotowania.
Zastanawia mnie także cisza ze strony pana Trenejro
. Hmm..... brak zdjęć z meczy, brak angażowania się w dyskusje, nieobecność w sektorze
. Czyżby mecz ze śledziami to był jednorazowy "wybryk" i zapał do dopingowania już minął

Mój typ.... wiadomo jaki
No i czekam na jakieś pomysły "młodzieży" (i nie tylko
Zastanawia mnie także cisza ze strony pana Trenejro
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Dodałem ankietę do tego tematu. Zapraszam do głosowania.
Mój typ.... wiadomo jaki![]()
![]()
No i czekam na jakieś pomysły "młodzieży" (i nie tylko![]()
) w kwestii oprawy meczowej. Coś jakoś dziwnie cisza w tej sprawie panuje a mecz coraz bliżej i trzeba pomału rozpocząć przygotowania.
Zastanawia mnie także cisza ze strony pana Trenejro. Hmm..... brak zdjęć z meczy, brak angażowania się w dyskusje, nieobecność w sektorze
. Czyżby mecz ze śledziami to był jednorazowy "wybryk" i zapał do dopingowania już minął
![]()
Witam wszystkich zaniepokojonych - szczególnie Ciebie Szymonie
Otóż Pan Trenejro troszkę więcej ostatnio pracuje (i dłużej) i choć na bieżąco stara się czytać wszystko na forum, nie zawsze ma tyle czasu by odpisywać tak pokaźnie jak jeszcze miesiąc temu...
Postaram się nadrobić w weekendy
Co do kibicowania, to uważam, że nie tylko mnie Szymonie powinieneś namawiać na sektor - oczywiście pojawimy się tam chyba na Wisłę, żeby pomóc - ale zaobserwowałem, że jest coraz mniej chętnych do zasiadania "po prawej"... Czyżby zaniepokojenie sytuacją polityczną skłaniało większość ku niemrawemu centrum?
A tak poważnie - Klub Kibica, koszulki, bęben i ciągle wieje puchami na sektorze... Może mi ktoś wyjaśnić co się dzieje?
No i nie obwiniaj za wszystko wyjazdowiczów z Polkowic
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
To moze ja pomoge
Zajebsita oprawa meczu to taka po ktorym kibice ktorzy tworzą "mlyn" nie maja sobie nic do zrzucenia i zrobili wszystko aby pomoc druzynie.
jak zawsze mogą sie pojawic pewne niedociągniecia ktore zostały zauwazone i postanowiono je wyeliminowac przy najblizszej okazji.
Amen. Ave Wisła!!
Zajebsita oprawa meczu to taka po ktorym kibice ktorzy tworzą "mlyn" nie maja sobie nic do zrzucenia i zrobili wszystko aby pomoc druzynie.
jak zawsze mogą sie pojawic pewne niedociągniecia ktore zostały zauwazone i postanowiono je wyeliminowac przy najblizszej okazji.
Amen. Ave Wisła!!

WislaLive.pl