Na którym miejscu zakończymy sezon 2005-06 ???
Moderator: Moderatorzy
-
Żołnierz1
a mi sie śnił ostatnio finał Włókniarz-ŁKS
(mam nadzieje że sie w końcu ŁÓDZKI KS Odrodzi) siedzieliśmy wszyscy razem jak za dawnych dobrych czasów
...ale jaki był wynik to nie pamiętam
bo mnie k**** jakiś debil obudził "ziemniaki potrzebne
"
Pozdrawiam
Włókniarz
Łódzki KS
Ps.Bedzie złoto dla Nas
Pozdrawiam
Włókniarz
Łódzki KS
Ps.Bedzie złoto dla Nas
Pabianice Pabianice ŁKS!!!
Ooooo, takich snów to nawet ja nie mam... ale piękne, fakt - nawet bym się nie zmartwił specjalnie jakbyśmy przegrali...
niestety - bardziej prawdopodobne póki co jest lądowanie dziś wieczorem Marsjan na Helu w szalikach Bzury Ozorków...
Szymon - no co ty... nie pijesz słyszę - a wiesz czym to grozi? Niektóre sprawy na trzeźwo są przecież nie do przyjęcia...
niestety - bardziej prawdopodobne póki co jest lądowanie dziś wieczorem Marsjan na Helu w szalikach Bzury Ozorków...
Szymon - no co ty... nie pijesz słyszę - a wiesz czym to grozi? Niektóre sprawy na trzeźwo są przecież nie do przyjęcia...
-
Marek
Odbiegne od tematu po ostatnich wydazeniach.Uwazam, ze klub mógłby troche wiecej stawiac na młodziez a nie tylko kupowac nowe zawodniczki(u nas szkola sie kupowane zagraniczne zawodniczki, a ile u nas w druzynie jest pabianiczanek....?Gdzie sie ma szkolic młodziez skoro,sa zawodniczki z innych krajów?).Co to dało walke o braz
a tu nasze kadetki beda walczyły o MP,a i juniorki miejmy nadzieje tez daleko zajda
3 mamy za Was kciuki