Włókniarz Pabianice - Wisła Kraków (05.02.2006)

Moderator: Moderatorzy

Kto wygra mecz?

Włókniarz
27
75%
Wisła
9
25%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 stycznia 2006, 20:50

Trenejro pisze:
Witam wszystkich zaniepokojonych - szczególnie Ciebie Szymonie 8)...
Otóż Pan Trenejro troszkę więcej ostatnio pracuje (i dłużej) i choć na bieżąco stara się czytać wszystko na forum, nie zawsze ma tyle czasu by odpisywać tak pokaźnie jak jeszcze miesiąc temu... :wink:

Postaram się nadrobić w weekendy :lol:

Co do kibicowania, to uważam, że nie tylko mnie Szymonie powinieneś namawiać na sektor - oczywiście pojawimy się tam chyba na Wisłę, żeby pomóc - ale zaobserwowałem, że jest coraz mniej chętnych do zasiadania "po prawej"... Czyżby zaniepokojenie sytuacją polityczną skłaniało większość ku niemrawemu centrum?
A tak poważnie - Klub Kibica, koszulki, bęben i ciągle wieje puchami na sektorze... Może mi ktoś wyjaśnić co się dzieje?
No i nie obwiniaj za wszystko wyjazdowiczów z Polkowic :) - oni chętnie się dosiądą na ważne spotkania...

Ufff..... to mnie uspokoiłeś :lol: :lol: :lol: A już myslałem, że się "wypiąłeś" na forum :wink: :lol:
No i staraj się poprawić i nadrobić zaległości :lol: 8) :!:

Co do kibicowania..... hmm.... co to znaczy na ważne mecze :? :?: Bierz przykład z Wojtka, który dość często jest obecny w naszym sektorze :!:
Jeśli zaś chodzi o pustki w sektorze. No cóż, jest jak jest. Ja w tym miejscu zadałbym inne pytanie. Gdzie się podziały osoby które wypełniły deklaracje :?: "Młodzi" rozprowadzili je TYLKO we własnym gronie (było ich chyba około 30 :? ) a ludzi nie ma. Zastanawiam się czasem, komu oni dali te deklaracje :?: Ehhh..... ale nie ważne, nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.
Trzeba zebrać kogo się da i ..... dać czadu na Wiśle :!: :!: I myslę, że nie będzie najgorzej, kilka osób ze "starej wiary" już zapowiedziało pojawienie się na tym meczu, więc sądze że jakoś to wyjdzie :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 24 stycznia 2006, 21:20

oddałam głos na nas, rzecz jasna !!
wybór głównie patriotyczny i wielce wymarzony :D.

Co do dopingu na A (podczas meczu z Wisłą i innymi). Także wkurza mnie ilość ludziów na niebieskiej stronie !! Bo co z tego, że przy meczu z Wisłą będzie Was/nas 50?? jak na meczu z Meblotapem doliczyć się można było ok. 20. Rozumiem, że mecz mało interesujący, ale po to były te deklaracje, by właśnie w takich meczach kibice choć po tamtej stronie byli i dopingowali. Ciężko było ruszyć zadek z domu i panom ochroniarzom machnąć legitką członka KK przed nosem?? :evil:
Bardzo chciałabym, aby był możliwy sposób rozliczenia wszystkich posiadaczy legitek. I na następny sezon przedłużenie ich tylko tym, którzy naprawdę tam są - nietylko ciałem.
To tyle w sprawie dopingu w ogóle.
Natomiast mecz z Wisłą. Hmm... Myślę, że można zrobić... Inaczej. Żeby nie było, że wciąż tylko wskazuję palcem to bee a to cacy. (Chciałabym na tym meczu tam stać - mam nadzieję, że nikomu nie będzie to przeszkadzać. I w związku z tym... :arrow:) Mogę zrobić domowe konfetti. Zabiorę z sobą gwizdek - na wypadek gdyby buczenie nie pomagało. Dam ze swego gardziołka wszystko. Natomiast co do reszty - oczywiście falgi/flaga. Sektorówka. Bęben (ale proszę, rytmicznie :wink:). Ludzie. Sprawne gardła. Coś nowego? Hmm... Nad tym będę myśleć.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 stycznia 2006, 22:19

Edzia pisze:1. jak na meczu z Meblotapem doliczyć się można było ok. 20.

2. Bardzo chciałabym, aby był możliwy sposób rozliczenia wszystkich posiadaczy legitek. I na następny sezon przedłużenie ich tylko tym, którzy naprawdę tam są - nietylko ciałem.

3. (Chciałabym na tym meczu tam stać - mam nadzieję, że nikomu nie będzie to przeszkadzać.

4.Mogę zrobić domowe konfetti. Zabiorę z sobą gwizdek - na wypadek gdyby buczenie nie pomagało. Dam ze swego gardziołka wszystko. Natomiast co do reszty - oczywiście falgi/flaga. Sektorówka. Bęben (ale proszę, rytmicznie :wink:). Ludzie. Sprawne gardła.

5. Coś nowego? Hmm... Nad tym będę myśleć.

Ad.1) No właśnie.... a w tym minimum 10 osób które nie posiadają "legitymacji" :? :!: A gdzie reszta :?:

Ad.2) Wątpie by udało się przeprowadzić taką weryfikacje. Wogóle uważam, że przydzielanie tych deklaracji było bardzo źle przeprowadzone :twisted: . Wszystko powinno wyglądac zupełnie inaczej.

Ad.3) Stać :?: ..... nie zezwalam :!: :!: :!:
Ale jeśli będziesz żyć (skakać, tańczyć, machać szalikiem - jednym słowem szaleć) to rozpatrzymy tą kwestię :lol: :wink: 8)

Ad.4) No to rób to konfetii.
Co do reszty. Flagi pewnie jakieś się znajdą, rytmiczne bębnienie?... hmm.... pomyślę nad tym, a i sprawne :cyk :lol: :wink: gardła się znajdą :!:

Ad.5) Myśl, myśl....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 24 stycznia 2006, 22:35

Brawo, tak trzymać...

Proponuję jeszcze by Ci wszyscy, którzy tak krzyczeli na forum o deklaracjach i załatwiali je dla znajowych na lewo i prawo, teraz też się odezwali... Może choć połowa się odliczy i zrozumie, że to nie darmowe wejściówki "załatwione" w fajny sposób, ale zobowiązanie do czynnego uczestnictwa w Klubie Kibica...

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 24 stycznia 2006, 23:37

Pozabierac te "wejsciowki" w pizdu i bedzie o jeden klopot mniej.Ci co przychodza na hale obejrzec mecz swojej druzyny,a nie tylko dlatego ze maja darmowe wejscie to i tak beda przychodzic.A szczerze mowiac to od kiedy pojawily sie te smieszne "legitki" to na sektorze pojawiaja sie jacys przypadkowi łosie,ktorzy przyszli sobie na mecz bo w tv nic ciekawego nie bylo.
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 25 stycznia 2006, 17:28

hehe, zanim napisałam "stać" było "siedzieć" :lol: dobrze że zmieniłam choć na to :wink:
A jasne, że stać to taka przenośnia tylko. Zatem..., czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy 8).

Nadal myślę nad nowościami (mam nadzieję, że nietylko ja :twisted: :P)
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 stycznia 2006, 12:42

To ja sie wpisze:Wiekszosc osob ktora dostala deklaracje zarzekała sie na wszystko ze beda na meczach...I jak do tej pory jest ich moze 1/2 lub nawet mniej.I teraz zapada decyzja czy interweniowac wsrod tych osob.I raczej odp. jest jedna:musi ona byc i to jak najszybciej,postaramy sie dotrzec do tych kołków i przemowic im do rozsadku.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 26 stycznia 2006, 13:04

Jeśli chodzi o darmowe wejściówki, to moim zdaniem powinna być robiona jakaś lista co mecz. Mozna wtedy porównać z listą wypełnionych deklaracji i powiedzmy, jeśli osoba z wejściówką kilka razy opuściła mecz w sektorze A, to wejściówka zostaje zabrana, lub daje się tej osobie "szansę na poprawę".

Wiem, że jest to trudne do zrealizowania ale moim zdaniem jest to jedyna droga, aby nie było takich problemów.

Co do meczu z Wisłą, zapewne pojawię się w sektorze A i mam nadzieję, że wraz z pozostałymi pomożemy koszykarkom tak jak to było w meczu z Lotosem.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 stycznia 2006, 13:11

Wojteg pisze:Jeśli chodzi o darmowe wejściówki, to moim zdaniem powinna być robiona jakaś lista co mecz. Mozna wtedy porównać z listą wypełnionych deklaracji i powiedzmy, jeśli osoba z wejściówką kilka razy opuściła mecz w sektorze A, to wejściówka zostaje zabrana, lub daje się tej osobie "szansę na poprawę".

Wiem, że jest to trudne do zrealizowania ale moim zdaniem jest to jedyna droga, aby nie było takich problemów.

Co do meczu z Wisłą, zapewne pojawię się w sektorze A i mam nadzieję, że wraz z pozostałymi pomożemy koszykarkom tak jak to było w meczu z Lotosem.

Dobry pomysł :wink: I choc bedzie trudno go wykonac to fakt ze raczej trzeba tak postapic.Dzieki za pomysła Wojteq :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 stycznia 2006, 14:24

Kurcze, zagłosowałem na Wisłe :oops: . Ale pomyłka :oops: . To przez przypadek. Oczywiście wygra WŁÓKNIARZ :wink: :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 stycznia 2006, 14:36

Kowalik pisze:Kurcze, zagłosowałem na Wisłe :oops: . Ale pomyłka :oops: . To przez przypadek. Oczywiście wygra WŁÓKNIARZ :wink: :!: :!: :!:

Spoko,pewnie ze wygra WŁÓKNIARZ :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 26 stycznia 2006, 17:07

Kowalik pisze:Kurcze, zagłosowałem na Wisłe :oops: . Ale pomyłka :oops: . To przez przypadek. Oczywiście wygra WŁÓKNIARZ :wink: :!: :!: :!:

jaaasnneeee, pomyłka.. u buchmacher'a pewnie też przez pomyłkę.. :twisted: :P

PSik. jak wygra Wisła będzie na kogo zrzucić :twisted: :lol: :wink:
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 stycznia 2006, 17:20

Edzia pisze:

jaaasnneeee, pomyłka.. u buchmacher'a pewnie też przez pomyłkę.. :twisted: :P

PSik. jak wygra Wisła będzie na kogo zrzucić :twisted: :lol: :wink:

Czepcie sie wszyscy :wink: Roztargniony ostatnio jestem :P . A u buka nie gram w ogóle :!:

PS. Wisła nie wygra :lol:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 26 stycznia 2006, 17:28

Wstydź się :!: :twisted: :twisted:

Kowalik pisze:Czepcie sie wszyscy :wink: Roztargniony ostatnio jestem :P

A co :?: Zakochałeś się :P :wink:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 27 stycznia 2006, 06:31

Wojteg pisze:
Kowalik pisze:Czepcie sie wszyscy :wink: Roztargniony ostatnio jestem :P

A co :?: Zakochałeś się :P :wink:

:lol: :lol: :lol:

Wróć do „Archiwum”