Przywróćmy dawny blask Naszego sektoru!
Moderator: Moderatorzy
ktos tu poruszyl bardzo wazna kwestie "piknikow" w Brzegu to jest duzy problem bo jak wiekszosc wie jest mala hala gdzie wiekszosc porzychodzacej na nia ludzi to wlasnie pikniki, ktorzy nie doscze nie racza nawet zaklaskac dziewczynom to jeszcze patrza krzywym okiem na (wedlug mnie) prawdziwych kibicow ktorzy dopinguja druzyne i czesto jeszcze zwracaja uwage nam ze krzyczymy i nie ma spokoju na meczu....
-
Gość
I tak lepsze są pikniki niż...klub kibica Skry Bełchatów
Z ciekawości polazłem ostatnio na mecz i...krew mnie zalewała
I jeszcze jedno...pwowadzący!!! Wszystko takie sztuczne...nie ma to jak młyn i spontaniczny doping!!!
Także uważam że nie ilość dopingu jest ważma a jakość!!!
Pozdro dla Szymona i Kowalika
Ciekawe czy skojarzycie kto to pisał

Z ciekawości polazłem ostatnio na mecz i...krew mnie zalewała
I jeszcze jedno...pwowadzący!!! Wszystko takie sztuczne...nie ma to jak młyn i spontaniczny doping!!!
Także uważam że nie ilość dopingu jest ważma a jakość!!!
Pozdro dla Szymona i Kowalika
Ciekawe czy skojarzycie kto to pisał
- lukaszm79
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Hehehehe.... ja kojarzę![]()
![]()
No i mam nadzieję że na Wiśle może zawitasz do naszego setoru i przypomnisz sobie lata młodości![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro.
No wiesz...aż taki stary to ja znów nie jestem
Co do wisły...nie mówię tak nie mówię nie ale napewno się postaram. Jakby co to napiszę żebyś mi bilecik zakupił
Znajdę i odkurzę także szaliczek CRAZY BOYS
Pozdro
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów 
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Gwynbleidd, tylko nie dorabiaj jakiejś teorii, że niby mamy jakiś przyjaciół czy jakąś zgodę z Bełchatowem
Co to, to nie
Faktem natomiast jest, że kolega lukaszm79 od bardzo wielu lat jest kibicem MRKS Włókniarz Pabianice i ma w dorobku wiele (czasem bardzo niebezpiecznych) wyjazdów

Faktem natomiast jest, że kolega lukaszm79 od bardzo wielu lat jest kibicem MRKS Włókniarz Pabianice i ma w dorobku wiele (czasem bardzo niebezpiecznych) wyjazdów
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
OK OK,spoko w takim razie wielki szacunek dla niego za wyjazdy i dla innych ktorzy na nich byliSzymon pisze:Gwynbleidd, tylko nie dorabiaj jakiejś teorii, że niby mamy jakiś przyjaciół czy jakąś zgodę z Bełchatowem![]()
![]()
Co to, to nie
![]()
![]()
![]()
Faktem natomiast jest, że kolega lukaszm79 od bardzo wielu lat jest kibicem MRKS Włókniarz Pabianice i ma w dorobku wiele (czasem bardzo niebezpiecznych) wyjazdów![]()
![]()
-
Gość
A tak w kwestii formalnej, to zrobiłeś już flagę Włókniarz Pabianice - fan club Bełchatów
[/quote]
A to dobre...
Jak mi się uda uzbierać młodych wiernych to napewno...ale będzie ciężko bo tu w ch.. judaszy!!!
Nawet GKSa się za bardzo nie rzuca w oczy natomiast pejsy w oczy kłują...aż czasem mam ochotę na szaliczek żydzewa
Pozdro!!!
Jak mi się uda uzbierać młodych wiernych to napewno...ale będzie ciężko bo tu w ch.. judaszy!!!
Nawet GKSa się za bardzo nie rzuca w oczy natomiast pejsy w oczy kłują...aż czasem mam ochotę na szaliczek żydzewa
Pozdro!!!
- lukaszm79
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:A tak w kwestii formalnej, to zrobiłeś już flagę Włókniarz Pabianice - fan club Bełchatów![]()
![]()
![]()
Pozdro!!![/quote]
Kuźwa znów się nie zalogowałem
Post wyżej jest mój
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów