Żałoba narodowa [*] [*] [*]
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- pink panter
- Amator
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Katastrofa na terenie Międzynarodowych Targów w Katowicach zebrała swoje tragiczne żniwo wśród małopolskich sportowców. Pod gruzami hali w Katowicach zginęła 23-letnia studentka AWF Kraków, Kamila Bartkiewicz.
Kamila był jedną z czołowych piłkarek ręcznych Gościbii Sułkowice. Występowała w drużynie Gościbii m.in. w czasach świetności sułkowickiego szczypiorniaka, gdy ta drużyna grała w Ekstraklasie. W tym sezonie nie występowała ponieważ leczyła kontuzję łokcia.
Kamila kilka lat temu straciła oboje rodziców. Teraz osierociła młodsze rodzeństwo - siostrę, także zawodniczkę piłki ręcznej i brata, ucznia gimnazjum.
Kamila studiowała na mojej uczelni, dobra kolezanka mojego kolegi

WislaLive.pl
łzy same się cisną do oczu...
[']['][']['][']
[']['][']['][']
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
Marco TS pisze:Katastrofa na terenie Międzynarodowych Targów w Katowicach zebrała swoje tragiczne żniwo wśród małopolskich sportowców. Pod gruzami hali w Katowicach zginęła 23-letnia studentka AWF Kraków, Kamila Bartkiewicz.
Kamila był jedną z czołowych piłkarek ręcznych Gościbii Sułkowice. Występowała w drużynie Gościbii m.in. w czasach świetności sułkowickiego szczypiorniaka, gdy ta drużyna grała w Ekstraklasie. W tym sezonie nie występowała ponieważ leczyła kontuzję łokcia.
Kamila kilka lat temu straciła oboje rodziców. Teraz osierociła młodsze rodzeństwo - siostrę, także zawodniczkę piłki ręcznej i brata, ucznia gimnazjum.
Kamila studiowała na mojej uczelni, dobra kolezanka mojego kolegi.
;(
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”