Trzymaj sie przystojniaku
Z CCC w niedzielę
Moderator: qBK
- paluchvip
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Hej Chłopy dajcie luz bo naprawde jesteśmy już troche dorośli i chyba potrafimy sie dogadać poco sie kłucić jeżeli kibicujemy tej samej drużynie a ja mam wielką prośbe do Młodego prosił bym cie oto o jedną małą żecz jeżeli ktoś zacznie jakąś pieśń nie zagłuszaj go bębnami tylko pociągnij zresztą na tym ta zabawa polega dzieki !!!!!!!!!!!!! 
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem
paluchvip pisze:Hej Chłopy dajcie luz bo naprawde jesteśmy już troche dorośli i chyba potrafimy sie dogadać poco sie kłucić jeżeli kibicujemy tej samej drużynie a ja mam wielką prośbe do Młodego prosił bym cie oto o jedną małą żecz jeżeli ktoś zacznie jakąś pieśń nie zagłuszaj go bębnami tylko pociągnij zresztą na tym ta zabawa polega dzieki !!!!!!!!!!!!!
hahaahahhahahahahaha
a po 1 chlopaku zacznij chodzic na mecze a nie jestes raz na jakis czas i mowisz cos co nie jest prawda !!!!!!! jak gram rytm i mam beben po lewej stronie i po prawej to myslisz ze kogos uslysze?? noo sam sobie odpowiedz na to pytanie !! a po 2 sie dogadujemy kto i kiedy chce cos krzyknac wiec ci nie wyszla ta twoja "zecz"
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRE
dOBRA ZIOMKI do zobaczenia na meczu mam nadzieje ze jeszcze bez nowego HYMNU
dOBRA ZIOMKI do zobaczenia na meczu mam nadzieje ze jeszcze bez nowego HYMNU
bede czyścił.........