Micaela Martins Jacintho-co wy na to????

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
db_d
Nowy na forum

Postautor: db_d » 03 lutego 2006, 20:46

:shock: :(

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 03 lutego 2006, 20:50

Mysle ,ze wymyslimy przed meczem z Shogunem jakies "mile" przywitanie dla tej "ciemnoskorej" zawodniczki
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 03 lutego 2006, 20:55

Mozna "poczestowac " to cos,jakims bananem z sektora lub poudawac małpy. Albo nie,ta kwestia z bananem to odpada Szymon ,no bo wiesz chlopaki ," moi przyjaciele" moga sie zdenerwowac
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 lutego 2006, 20:58

:lol: :lol: :lol: taaaa..... "chłopaki" napewno by się zdenerwowali :lol:
Ale looozzzz..... coś się wymyśli :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 03 lutego 2006, 22:38

I stało się, jak mawia pan Popiołek z serialu "Dom" - koniec świata
Po tylu latach spokoju pojawia się u NAS zawodniczka o odmiennym kolorze skóry.
Szymon nic mi dzisiaj nie pisałeś o tym nowym nabytku, bałeś się że się nie pojawię? :lol:
Piszecie odpowiednio przywitać (banany, odgłosy goryli czy czego tam), nie wiem co mam napisać, ja stary rasista - faszysta. :twisted:
Doczekałem się, że w białej koszulce z orzełkiem, grał jakiś bambus i jak dobrze pamiętam wiekszość się nim zachwycała, a teraz w MOIM klubie 500 metrów od mojego rodzinnego domu, w koszulce Włókniarza AFROAMERYKANKA :wink:
Może to będzie dla Was zaskoczeniem, ale nie powinniśmy zbyt radykalnie okazywać pewnych poglądów lub zachowań w stosunku do tej zawodniczki. Wiem młodzi zaczną coś mówić o Białej Sile itp. Dla wielu z Was to tylko młodzieńcza zabawa, jedni bawią się w jakieś parady równości inni bawią się w hippisów. Ciekawe czy za 10 - 15 lat też będziecie mieli takie poglądy.
Nikt nie zmusza Was abyście krzyczeli jej nazwisko, nikt nie zmusza do klepnięcia po meczu.
Nowa zawodniczka wykonuje swoją pracę, za która ma płacone, wiec jeśli będzie spełniała pokładane w niej nadzieje to byłoby świnstwem z Naszej strony okazywanie jej pewnych zachowań.
Wbrew temu co się pisze na plantacjach nikt nie okaleczał niewolników, zakuwał w kajdany, obcinał stopy jak uciekali itd. Bo kto by wtedy pracował? :lol: :lol: wiecie ile taki niewolnik kosztował - majątek.
Dziś jest ta zawodniczka, jutro może jej nie być, ale Włokniarz będzie zawsze.
NIECH ŻYJE NIEŚMIERTELNA IDEA CORNELIU ZELEI CODREANU (faszyści wiedzą o kogo chodzi) VIVA GENERALISSIMUS FRANCO!

PS: Właśnie dostałem smsa - W PABIANICACH, W POZNANIu JEST WIARA, KTÓRA ŁĄCZY KIBICÓW OBU MIAST. NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS, NA MISTRZA POLSKI CZAS. POWODZENIA Z WISŁĄ - TROJAN.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Gość

Postautor: Gość » 03 lutego 2006, 22:42

Piękne i mądre słowa

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 03 lutego 2006, 23:20

Martins Jachinto czy jak to tam :shock: :roll: Żona Martinsa tego z Interu :?: :shock: :lol:

Po długiej przerwie hohoho dawno mnie nie było na hali(obowiązki) mam zamiar wybrać się w niedziele :oops: .Czy będzie nieśmiertelne "uuh uuh uuh" :?: :wink:

Śmiałem sie z Lotosu że u nich wystepowały zawsze murzynki Bambo :?
Ciekawe kogo to był pomysł zeby ją tu sprowadzać :evil: :evil: :evil:

Wiele Serc Jedno Bicie Włókniarz Pabianice ponad życie :!:
pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 03 lutego 2006, 23:22

LUCKY pisze:A ja jestem załamany psychicznie.Ten klub to chyba zaczyna schodzic na psy. "Bambusica" w naszym kochanym Włókniarzyku.To jest paranoja jakas.Jeszcze niech sprowadza Mizrachi i bedziemy mieli w naszym klubie dwie najwieksze choroby swiata.Czy nie ma na swiecie "bialej" zawodniczki ,ktora moglaby ja zastapic?

BIAŁY HONOR BIAŁA DUMA

Na początek przyznam, że z wielkim NIESMAKIEM cytuję wypociny kogoś takiego...

Powiem Wam jedno... Podnosicie tematy o kibicowaniu zespołowi, co zrobić, jak zaśpiewać, kogo zaprosić na sektor, żeby było głośniej, lepiej, żeby Włókniarz wygrał...........................................

A wszystko rozbijacie o tzw. KANT DUPY :!: :!: :!:

Cały tydzień cieszyłem się na to, że usiądziemy na sektorze razem z Wami-Kibicami i wspomożemy zespół w meczu z Krakowem, żeby było tak jak z Gdynią - głośno i pozytywnie... Ale............................

Gdy czytam te wypociny, jakiegoś gościa, który z histori zapamiętał tylko Hitlera, bo resztę lekcji przewagarował, a hasło white power powtarza, bo usłyszał gdzieś wśród innych pseudokibiców, choć pewnie z angielskiego zna tylko słowo FUCK, to robi mi się po prostu nie dobrze.
I wstyd. Wstyd, że żyjemy w tak p... kraju. Przepraszam za słowo, ale w ym temacie padły już zdecydowanie gorsze.
Przykro mi, że jeszcze istnieą ludzie, któzy w ten sposób mogą zbeszcześcić czyjąś godność.
Przyjeżdza wspaniała koszykarka wspomóc Twój zespół człowieczku! Tak Twój Włókniarzyk! Ale to w tym momencie już przestaje się liczyć prawda? I to jest włąśnie PARANOJA o jakiej piszesz. I choroba, ale tylko i wyłącznie twoja choroba :!:

I proszę, wyzywajcie, krzyczcie white power, "przywitajcie" odpowiednio zawodniczkę - sorry, nawet jeżeli to są żarty, to kompletnie nie na miejscu mówiąc delikatnie.
Przynosisz tymi słowami lucky wstyd narodowi polskiemu, nie mówiąc jużo garstce kibiców, którzy jeszcz wciąz przychodzą na mecze Włókniarza. Prawdziwych kibiców.

Przykro mi, że czarny kolor skóry widziałeś jedynie na zdjęciach i możliwe że zaskoczenie jakie nastąpi u ciebie przełoży się na negatywne wypowiedzi NA FORUM PUBLICZNYM, jakim niewątpliwie jest KKF, ale...

Jeżeli między innymi Ty zasiadasz na sektorze, to mnie tam już nigdy nie będzie...

Pozdrawiam Szymon, wspaniale moderujesz to podforum.

Nawiasem mówiąc, wiecie, że skrajny nacjonalizm zaprezentowany tutaj przez kolegę jest karany?

Zastanówcie się.....................................

Awatar użytkownika
db_d
Nowy na forum

Postautor: db_d » 03 lutego 2006, 23:30

Popieram Trenejro.
Jesli podczas meczu Wlokniarz-Wisla dojdzie do rasistowskich zachowan to bede musial sie powaznie zastanowic nad moja dalsza obecnoscia na sektorze A. Takie poglady sa dla mnie niezrozumiale i nie chce zeby ktos mnie postrzegal jako rasiste czy tym bardziej faszyste.

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 03 lutego 2006, 23:37

Czy wspaniała to sie dopiero okaże :? (oby) :?

Przepraszam że rozmywam temat ale....Czy na mecze przyczodzi ten...no :roll: .... już wiem :!: ....WRONA :?: :lol: :lol: :lol: :D i kto prowadzi doping :?: :twisted: mam nadzieje że zaspiewam sobie nieśmiertele"Leooo leooo leooo leeeee" :twisted:

pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 03 lutego 2006, 23:39

Szymon pisze:LUCKY, spokojnie.... trzeba pomyśleć nad odpowiednim "przywitaniem" :twisted: :lol: nowej koszykarki :!:

Powiem szczerze, że zaczynam być przerażony tym co piszecie :( i tym co zamierzacie przygotować na "przywitanie" i tak naprawdę zastanawiam się czy piszecie to na żarty czy jest to na poważnie. Raczej się skłaniam ku temu drugiemu.

Nowa zawodniczka jest od dziś częścią drużyny, której wszyscy kibicujemy, której życzymy mistrzostwa Polski. Czy aż tak wiele się zmieniło od wczoraj :?: A takie - jak to mówicie "przywitanie" - może odbić się na całej drużynie. Po co psuć to co zaczęło wreszcie się zazębiać (mówię o dopingu w tym sezonie), po co znów budować mur pomiędzy kibicami a drużyną (tak jak to było w poprzednich sezonach, a moim zdaniem może nastąpić po takim zachowaniu).

Mam nadzieję, że obejdzie się jednak bez żadnych przykrych niespodzianek i wszyscy razem pomogą koszykarkom w meczu z Wisłą.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 03 lutego 2006, 23:41

Widzę Wojteg, że zostałeś dyplomatą...............
Dobrze, dobrze, ale myślałem, że wypowiesz się na temat i podasz swój pogląd, a nie co byłoby lepiej dla zespołu...
Zależy Ci pewnie, żeby nikt nie miał Ci nic za złe... No to jak?
STOP RASIZMOWI???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 lutego 2006, 23:44

Trenejro pisze:(..)
Pozdrawiam Szymon, wspaniale moderujesz to podforum.
(..)

A dziękuję za pozdrowienia, staram się jak mogę :lol: :!:

A teraz na serio.
Według Ciebie powinienem usunąć wpis LUCKY'ego :?: A niby czemu? Nie ma w nim żadnych niecenzuralnych słów, tylko wyrażenie opinii. Sorry bardzo, ale nie mam zamiaru posuwać się do metod stosowanych przez aktualnie (niestety) sprawujących władzę w kraju i dzielić wpisy na równe i równiejsze.
Każdy ma prawo do wyrażania swoich opini nawet jeśli są skrajne i "niepopularne" i póki nie będą zawierały niecenzuralnych słów, to nie będę ich usuwał.

A Twoje "ultimatum" co do obecności Lucky'ego w sektorze ...hmm... bezsensu...... ale LUCKY napewno będzie w sektorze A podczas meczu z Wisłą :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 03 lutego 2006, 23:48

Każdy ma prawo do wolnej wypowiedzi w demokratycznym kraju. :lol: Ostatnio w krajach cywilizowanych o WIELKIEJ demokracji, które próbują uczyć innych (m.in. Nas - Polskę, tolerancji dla mniejszości homoseksualnej itp) )w prasie ukazują się karykatury proroka Mahometa i nikt nie został za to ukarany. Ale jak ktoś napisze cokolwiek o rdzennych mieszkańcach Afryki odwołując się do ich koloru skóry bądź w sposób niepochlebny napisze coś o Żydach to wielkie zamieszanie.
PS: To co napisał LUCKY to nie jest skrajny nacjonalizm i w swojej dość ostrej wypowiedzi nie złamał polskiego prawa (nawoływanie do nienawiści - zapomniałem artykuł)
Kolego o loginie db_d - wiesz co to jest faszyzm?
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 lutego 2006, 23:53

Wojteg pisze:
Szymon pisze:LUCKY, spokojnie.... trzeba pomyśleć nad odpowiednim "przywitaniem" :twisted: :lol: nowej koszykarki :!:

Powiem szczerze, że zaczynam być przerażony tym co piszecie :( i tym co zamierzacie przygotować na "przywitanie" i tak naprawdę zastanawiam się czy piszecie to na żarty czy jest to na poważnie. Raczej się skłaniam ku temu drugiemu.

:lol: :lol: :lol: Wojteg, spokojnie..... nie bój się, nie będzie tak źle :wink: :lol:

Obrazek

Wróć do „Archiwum”