Przywróćmy dawny blask Naszego sektoru!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 04 lutego 2006, 11:44

A ja dalej nie wiem kto to jest?
Może mała podpowiedź
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 lutego 2006, 11:57

Chodzi Ci o forumowicza lukaszm79 :?: :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 04 lutego 2006, 11:58

tak
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 lutego 2006, 12:03

Hmmm..... jakby Ci to powiedzieć :?: :?: :?:

Niski, w okularach, jeździł na wyjazdy (nawet niezłe "pawie" puszczał :lol: :lol: :lol: :wink: ), mówiono o Nim, że jest "bliźniakiem" Body'ego :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 04 lutego 2006, 15:11

i wszystko jasne
Szanowny Oświecony Jaśniepan Łukasz niedawny pracownik jednego z dostawców telefoni komórkowej(a może jeszcze) INACZEJ Mądrol jak dobrze pamiętam

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 lutego 2006, 16:17

Neofik pisze:i wszystko jasne
Szanowny Oświecony Jaśniepan Łukasz niedawny pracownik jednego z dostawców telefoni komórkowej(a może jeszcze) INACZEJ Mądrol jak dobrze pamiętam

Brawa dla tego pana :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 05 lutego 2006, 13:39

Życze Wam powodzenia bo idea jest jsk najbardziej zacna :!: :!: I Włókniarz bedzie rządził :) :!: A wtedy my przyjedziemy może całym oddziałem(czyli pełnym autokarem) i zrobimy prawdziwe święto :!: :!: Albo Wy odwiedzicie nas :!: Tego życze Wam i nam też :!:

Przyjacielem był Przyjacielem jest Włókniarz Włókniarz MRKS :!: :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
lukaszm79
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: lukaszm79 » 06 lutego 2006, 16:58

Szymon pisze:Hmmm..... jakby Ci to powiedzieć :?: :?: :?:

Niski, w okularach, jeździł na wyjazdy (nawet niezłe "pawie" puszczał :lol: :lol: :lol: :wink: ), mówiono o Nim, że jest "bliźniakiem" Body'ego :lol: :lol:

No to mi reklamę zrobiłeś :twisted:
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów ;-)

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 06 lutego 2006, 20:35

Doping w sobotę był już całkiem niezły. Sporo młodych (jeszcze jakby przyprowadzili swoich kolegów), no a przede wszystkim pojawiło się kilku starych (oczywiście myślę też o sobie) co za tym idzie to dzieciaki mają się od kogo uczyć dopingu. (bo w dopingu to jak trzebaa to sędziego też należy zjebać). Młodzi podrosną to będą tworzyć mocną ekipę. W końcu my też tak zaczynaliśmy, czyż nie Szymon, Belfer, Kowalik

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2006, 20:44

Neofik pisze:Doping w sobotę był już całkiem niezły.

Mareczku.... o jaką sobotę Ci chodzi :?: :?: :?: :? :lol: :lol: :lol:

Neofik pisze: W końcu my też tak zaczynaliśmy, czyż nie Szymon, Belfer, Kowalik

Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszy :!: Przecież nam nikt nie robił szalików, nie drukował śpiewników, to my żeby wejść na mecz staliśmy czasem nawet po kilka godzin w kolejce po bilety. Do wszystkiego doszliśmy praktycznie sami :!:
A co do obecnych "młodych"... hmm... jeśli im zapał nie przejdzie, to kiedyś, kiedyś moga być naprawdę nieźli.

Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 06 lutego 2006, 20:54

a nie mówiłem jeszcze mnie trzyma :D :D :D

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 06 lutego 2006, 20:59

Szymon pisze:Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszy :!: Przecież nam nikt nie robił szalików, nie drukował śpiewników, to my żeby wejść na mecz staliśmy czasem nawet po kilka godzin w kolejce po bilety. Do wszystkiego doszliśmy praktycznie sami :!:
A co do obecnych "młodych"... hmm... jeśli im zapał nie przejdzie, to kiedyś, kiedyś moga być naprawdę nieźli.

to fakt że oni mają łatwiej, ale niech tam
za to my cieszyliśmy się bardzej z każdej pierdółki, pamiątki klubowej, dla nas koszykarki były osobami - boginiami, a każdy ich uśmiech spojrzenie, czy zwykłe "dzień dobry" było czymś wielkim

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 lutego 2006, 06:25

Neofik pisze:
Szymon pisze:Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszy :!: Przecież nam nikt nie robił szalików, nie drukował śpiewników, to my żeby wejść na mecz staliśmy czasem nawet po kilka godzin w kolejce po bilety. Do wszystkiego doszliśmy praktycznie sami :!:

to fakt że oni mają łatwiej, ale niech tam
za to my cieszyliśmy się bardzej z każdej pierdółki, pamiątki klubowej, dla nas koszykarki były osobami - boginiami, a każdy ich uśmiech spojrzenie, czy zwykłe "dzień dobry" było czymś wielkim

No ja nie wiem czy majatak duzo łatwiej. Mnie nikt nie j... tak jak to teraz robi im Szymon :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 lutego 2006, 12:24

Już weź nie przesadzaj :!: :!: :!:
I nie używaj wulgaryzmów :!:

Obrazek

stary MRKS

Przywróćmy blask sektora

Postautor: stary MRKS » 26 lutego 2006, 16:42

Hej Brodacz, czy wiesz ktoto jest Bobas z starych kiboli Stali Brzegz przed 20 lat? Ciekawi mnie czy jeszcze uczęszcza na mecze waszych pań.
Chętnie bym zawitał do was po 20 latach i po wspominał z Bobasem nasze czasy. A co do tej idei blasku sektora to jak najbardziej wywalić wszystkich piknikowców, to jest od zawsze sektor kibiców MRKSu a nie śpiochów i dziadków. W latach 1986-1990 to był sektor dzisiejszych marzeń i życze wam powrotu do tamtych lat. Pozdrawiam całą starą pakę z MRKSu.

Wróć do „Archiwum”