Przywróćmy dawny blask Naszego sektoru!
Moderator: Moderatorzy
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Życze Wam powodzenia bo idea jest jsk najbardziej zacna
I Włókniarz bedzie rządził
A wtedy my przyjedziemy może całym oddziałem(czyli pełnym autokarem) i zrobimy prawdziwe święto
Albo Wy odwiedzicie nas
Tego życze Wam i nam też
Przyjacielem był Przyjacielem jest Włókniarz Włókniarz MRKS
Przyjacielem był Przyjacielem jest Włókniarz Włókniarz MRKS
Ja go znam to jest ten no...
Doping w sobotę był już całkiem niezły. Sporo młodych (jeszcze jakby przyprowadzili swoich kolegów), no a przede wszystkim pojawiło się kilku starych (oczywiście myślę też o sobie) co za tym idzie to dzieciaki mają się od kogo uczyć dopingu. (bo w dopingu to jak trzebaa to sędziego też należy zjebać). Młodzi podrosną to będą tworzyć mocną ekipę. W końcu my też tak zaczynaliśmy, czyż nie Szymon, Belfer, Kowalik
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Neofik pisze:Doping w sobotę był już całkiem niezły.
Mareczku.... o jaką sobotę Ci chodzi
Neofik pisze: W końcu my też tak zaczynaliśmy, czyż nie Szymon, Belfer, Kowalik
Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszy
A co do obecnych "młodych"... hmm... jeśli im zapał nie przejdzie, to kiedyś, kiedyś moga być naprawdę nieźli.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszyPrzecież nam nikt nie robił szalików, nie drukował śpiewników, to my żeby wejść na mecz staliśmy czasem nawet po kilka godzin w kolejce po bilety. Do wszystkiego doszliśmy praktycznie sami
![]()
A co do obecnych "młodych"... hmm... jeśli im zapał nie przejdzie, to kiedyś, kiedyś moga być naprawdę nieźli.
to fakt że oni mają łatwiej, ale niech tam
za to my cieszyliśmy się bardzej z każdej pierdółki, pamiątki klubowej, dla nas koszykarki były osobami - boginiami, a każdy ich uśmiech spojrzenie, czy zwykłe "dzień dobry" było czymś wielkim
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
Neofik pisze:Szymon pisze:Ja powiem więcej.... my ten start mielismy o wiele trudniejszyPrzecież nam nikt nie robił szalików, nie drukował śpiewników, to my żeby wejść na mecz staliśmy czasem nawet po kilka godzin w kolejce po bilety. Do wszystkiego doszliśmy praktycznie sami
![]()
to fakt że oni mają łatwiej, ale niech tam
za to my cieszyliśmy się bardzej z każdej pierdółki, pamiątki klubowej, dla nas koszykarki były osobami - boginiami, a każdy ich uśmiech spojrzenie, czy zwykłe "dzień dobry" było czymś wielkim
No ja nie wiem czy majatak duzo łatwiej. Mnie nikt nie j... tak jak to teraz robi im Szymon
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
stary MRKS
Przywróćmy blask sektora
Hej Brodacz, czy wiesz ktoto jest Bobas z starych kiboli Stali Brzegz przed 20 lat? Ciekawi mnie czy jeszcze uczęszcza na mecze waszych pań.
Chętnie bym zawitał do was po 20 latach i po wspominał z Bobasem nasze czasy. A co do tej idei blasku sektora to jak najbardziej wywalić wszystkich piknikowców, to jest od zawsze sektor kibiców MRKSu a nie śpiochów i dziadków. W latach 1986-1990 to był sektor dzisiejszych marzeń i życze wam powrotu do tamtych lat. Pozdrawiam całą starą pakę z MRKSu.
Chętnie bym zawitał do was po 20 latach i po wspominał z Bobasem nasze czasy. A co do tej idei blasku sektora to jak najbardziej wywalić wszystkich piknikowców, to jest od zawsze sektor kibiców MRKSu a nie śpiochów i dziadków. W latach 1986-1990 to był sektor dzisiejszych marzeń i życze wam powrotu do tamtych lat. Pozdrawiam całą starą pakę z MRKSu.