Micaela Martins Jacintho-co wy na to????
Moderator: Moderatorzy
- Belfer
- Żak
po co znów budować mur pomiędzy kibicami a drużyną (tak jak to było w poprzednich sezonach, a moim zdaniem może nastąpić po takim zachowaniu).
kto budował ten mur? A jeśli chodzi o zachowanie, to dziewczyny były przyzwyczajone do Naszych różnych wyskoków na meczach wyjazdowych (powrót ze Starachowic) czy na Naszej hali i nikt nie budował nigdy muru
Obecne zawodniczki wykonują swoją pracę, dziś w Pabianicach, jutro może w Łodzi itd., nigdy nie będzie takiej atmosfery między kibicami a koszykarkami jak w latach w których grały tutaj miejscowe zawodniczki, bądź takie które się bardzo utozsamiały z drużyną i kibicami (Ilonka Mądra, Marzenka Najmowicz) Ta ostatni była potwornie wygwizdana itp. w końcówce pewnego pamiętnego meczu, a kilka miesięcy później grała u Nas i nie pamiętam aby oddzielał Nas jakiś mur.
kto budował ten mur? A jeśli chodzi o zachowanie, to dziewczyny były przyzwyczajone do Naszych różnych wyskoków na meczach wyjazdowych (powrót ze Starachowic) czy na Naszej hali i nikt nie budował nigdy muru
Obecne zawodniczki wykonują swoją pracę, dziś w Pabianicach, jutro może w Łodzi itd., nigdy nie będzie takiej atmosfery między kibicami a koszykarkami jak w latach w których grały tutaj miejscowe zawodniczki, bądź takie które się bardzo utozsamiały z drużyną i kibicami (Ilonka Mądra, Marzenka Najmowicz) Ta ostatni była potwornie wygwizdana itp. w końcówce pewnego pamiętnego meczu, a kilka miesięcy później grała u Nas i nie pamiętam aby oddzielał Nas jakiś mur.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Trenejro pisze:Widzę Wojteg, że zostałeś dyplomatą...............
Dobrze, dobrze, ale myślałem, że wypowiesz się na temat i podasz swój pogląd, a nie co byłoby lepiej dla zespołu...
Zależy Ci pewnie, żeby nikt nie miał Ci nic za złe... No to jak?
STOP RASIZMOWI???
Nigdy nie byłem rasistą i nigdy nie będę
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wojteg, wiesz co? Po prostu czasem trzeba zająć twarde stanowisko w sprawie a już na pewno w przypadku BESZCZESZCZENIA czyjegoś imienia.
Facet, i jego świta, obrażają naszą koszykarkę, a przede wszystkim CZŁOWIEKA, który przyjechał tutaj grać dla naszego zespołu.
Obrażają w taki sposób, za który jest mi wstyd, że jestem polakiem i pabianiczaninem i dlatego tak zdecydowanie reaguję (nie wiem co mam powiedzieć, gdy np. zapyta mnie, dlaczego ludzie tak sie rzeczy o niej wypisują - po prostu chyba ze wstydu ZA NICH nic nie powiem...)
Nie powinniśmy, Ci którzy się z tym nie zgadzają, być tak bierni!!! Oni nie boją się używać mocnych słów: white power, biały honor, białą duma, bambusica, dajcie jej banany............................................................... Prawda?
A Ty tylko tego NIE POPIERASZ................................
I niech nikt nie tłumaczy tego typou określeń na TEGO CZŁOWIEKA (MICAELĘ), jako WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI, bo troszkę widać brak zrozumienia powagi rzeczy.
Demokratyczny kraj i wolność wypowiedzi to jedno. Ale nawet idealna demokracja ma ramy funkcjonowania i silne prawo obrony PRAWA CZŁOWIEKA DO EGZYSTENCJI.
Chociaż w tym przypadku, wobec takich ludzi szczerze bym sie nad nim zastanowił................................................................
Zamieńcie Wasze hasła na tolerancję a gwarantuję, że i Wam i nam i innym żyło się będzie lepiej... Tolerancja też jest w modzie...
PS. Nie lubić jakiegoś narodu to jedno, a być rasistą/nacjonalistą to drugie - nie mieszajcie pojęć... Ja też generalnie nie lubię np. Niemców, wolę Hiszpanów. Ale co z tego? Nie znaczy to, że każdemu
Niemocwi rzucę banana pod nogi i krzyknę coś niemiłego... Przeciwnie, nawet mam kilku przyjaciół z tego kraju...
Facet, i jego świta, obrażają naszą koszykarkę, a przede wszystkim CZŁOWIEKA, który przyjechał tutaj grać dla naszego zespołu.
Obrażają w taki sposób, za który jest mi wstyd, że jestem polakiem i pabianiczaninem i dlatego tak zdecydowanie reaguję (nie wiem co mam powiedzieć, gdy np. zapyta mnie, dlaczego ludzie tak sie rzeczy o niej wypisują - po prostu chyba ze wstydu ZA NICH nic nie powiem...)
Nie powinniśmy, Ci którzy się z tym nie zgadzają, być tak bierni!!! Oni nie boją się używać mocnych słów: white power, biały honor, białą duma, bambusica, dajcie jej banany............................................................... Prawda?
A Ty tylko tego NIE POPIERASZ................................
I niech nikt nie tłumaczy tego typou określeń na TEGO CZŁOWIEKA (MICAELĘ), jako WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI, bo troszkę widać brak zrozumienia powagi rzeczy.
Demokratyczny kraj i wolność wypowiedzi to jedno. Ale nawet idealna demokracja ma ramy funkcjonowania i silne prawo obrony PRAWA CZŁOWIEKA DO EGZYSTENCJI.
Chociaż w tym przypadku, wobec takich ludzi szczerze bym sie nad nim zastanowił................................................................
Zamieńcie Wasze hasła na tolerancję a gwarantuję, że i Wam i nam i innym żyło się będzie lepiej... Tolerancja też jest w modzie...
PS. Nie lubić jakiegoś narodu to jedno, a być rasistą/nacjonalistą to drugie - nie mieszajcie pojęć... Ja też generalnie nie lubię np. Niemców, wolę Hiszpanów. Ale co z tego? Nie znaczy to, że każdemu
Niemocwi rzucę banana pod nogi i krzyknę coś niemiłego... Przeciwnie, nawet mam kilku przyjaciół z tego kraju...
-
lusy
Trenejro pisze:Obrażają w taki sposób, za który jest mi wstyd, że jestem polakiem i pabianiczaninem i dlatego tak zdecydowanie reaguję (nie wiem co mam powiedzieć, gdy np. zapyta mnie, dlaczego ludzie tak sie rzeczy o niej wypisują - po prostu chyba ze wstydu ZA NICH nic nie powiem...)
Nie powinniśmy, Ci którzy się z tym nie zgadzają, być tak bierni!!! Oni nie boją się używać mocnych słów: white power, biały honor, białą duma, bambusica, dajcie jej banany.......................
Zamieńcie Wasze hasła na tolerancję a gwarantuję, że i Wam i nam i innym żyło się będzie lepiej... Tolerancja też jest w modzie....
Spokojnie
A tak serio człowieku jest wolność słowa i Lucky czy jak on ma może pisać co mu sie podoba tak samo i ja
Ps.Młodzież bez własnych ideii,pokolenie Bravo
Wódka syf i buractwo....trawka good tak kumple mówią
Zastanów się
pozdrawiam
Ja wiedziałem, że jak dojdzie do tego, że w naszych barwach zagra czarnoskóra zawodniczka to bedą takie a nie inne głosy. Ale nie myslałem, ze coniektórzy maja aż tak bardzo nasrane w głowach. LUDZIE zastanówcie sie co wy piszecie
Naprawdę niektórzy z Was powinni udac sie do pewnego lekarza po porade
PS. Michael Jordan też czarnoskóry i jakoś do tej pory nie widziałem zadnego wpisu który by go obrażał
PS. Michael Jordan też czarnoskóry i jakoś do tej pory nie widziałem zadnego wpisu który by go obrażał
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
a ja stary PACYFISTA powiem tak:
cóż takie jest życie.
Jeśli tylko będzie dobrze grała to dla mnie może być nawet czerwona.
Szanuje poglądy rasistowskie, ale wogóle ich nie uznaje a tym bardziej nie rozumiem. Ale tak to bywa. Jednocześnie nie rozumiem również ludzi mówiących wiele o tolerancji a w drugim zdaniu zrównuje z ziemią jakiegoś kolesia i jego poglądy (troszke mi to przypomina tok myślenia mocherowych beretów). Rasizm stworzyli murzyni! a teraz to się obróciło przeciwko nim.
P.S. Pamiętajmy, że nie jest to pierwsza Murzynka w naszym zespole. Co prawda poprzednia za długo miejsca nie zagrzała, ale była.
I jeszcze jedno - ona tu gra nie dla naszego klubu (jak raczył stwierdzić jeden z forumowiczów) ale dla kasy, i zapewne jest jej obojętne w jakim jest kraju, mieście, klubie.
cóż takie jest życie.
Jeśli tylko będzie dobrze grała to dla mnie może być nawet czerwona.
Szanuje poglądy rasistowskie, ale wogóle ich nie uznaje a tym bardziej nie rozumiem. Ale tak to bywa. Jednocześnie nie rozumiem również ludzi mówiących wiele o tolerancji a w drugim zdaniu zrównuje z ziemią jakiegoś kolesia i jego poglądy (troszke mi to przypomina tok myślenia mocherowych beretów). Rasizm stworzyli murzyni! a teraz to się obróciło przeciwko nim.
P.S. Pamiętajmy, że nie jest to pierwsza Murzynka w naszym zespole. Co prawda poprzednia za długo miejsca nie zagrzała, ale była.
I jeszcze jedno - ona tu gra nie dla naszego klubu (jak raczył stwierdzić jeden z forumowiczów) ale dla kasy, i zapewne jest jej obojętne w jakim jest kraju, mieście, klubie.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
LUCKY pisze:A ja jestem załamany psychicznie.Ten klub to chyba zaczyna schodzic na psy. "Bambusica" w naszym kochanym Włókniarzyku.To jest paranoja jakas.Jeszcze niech sprowadza Mizrachi i bedziemy mieli w naszym klubie dwie najwieksze choroby swiata.Czy nie ma na swiecie "bialej" zawodniczki ,ktora moglaby ja zastapic?
BIAŁY HONOR BIAŁA DUMA
Jezu. Po przeczytaniu tego postu i kilku innych załamałem sie. Naprawdę załamałem się. Nie taki był mój zamiar wstawiając ten temat na forum. Rozwinęła sie burz na temat jej koloru skóry!!!
Ludzie opamiętajcie się. Jest XXI wiek.
Oceniacie ludzi na podstawie koloru skóry czy kraju pochodzenia?
Ciemnogród!
Lucky- nie wiem jaka jednostka chorobowa cie męczy, ale to napewno wymaga leczenia, terapii lub czegoś podobnego. Ktoś musi ci pomóc!
Poniżej cytat z obowiązującego w Polsce Kodeksu Karnego.
Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2006, 12:00 przez BasketFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- Belfer
- Żak
Ona nie była nawet zawodniczką, raz pojawiła się na hali i koniec, jesli dobrze pamietam to wyjechała chyba do Kutna
PS: Czy ktokolwiek napisał, że należy Micaeli odebrać prawo do egzystencji?
PS: Czy ktokolwiek napisał, że należy Micaeli odebrać prawo do egzystencji?
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Neofik pisze:
.
No fakt, była już taka jednam, ale ona nie zagrała w oficjalnym meczu. Była chyba tydzień w Pabianicach, potrenowała i pojechała
P.S. Neofik, rozumiem że jutro jesteś obecny
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS