Przed meczem AZS Poznań vs Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 05 listopada 2004, 18:22

Seba pisze:Jeszcze raz proszę o niewdawanie się w jakiekolwiek polemiki z tym prostakiem! Każdy wpis, w którym ta osoba naruszy regulamin Forum zostanie usunięty, jeśli będzie się to powtarzało nagminnie myślę, że tak jak napisaliście "drzwi wyjściowe" zostaną bardzo szeroko przed tym kimś otwarte - póki co apeluję o kompletne ignorowanie.

Szczerze mówiąc to już od dłuższego czasu tylko przygłądam się wpisom, najpierw Pana M, a ostatnio już trzech M :D. No cóż, każdy ma prawo do własnego zdania i nie mam zamiaru wmawiać komuś lub kłócić się z kimś. Niektórzy są po prostu niereformowalni i nie sądze aby M zmienili swoje nawyki. Należy to przyjąć i najlepszym sposobem jest (tak jak wcześniej powiedział Seba) ignorowanie delikwentów. Jakiekolwiek tłumaczenia dają chyba efekt przeciwny. Mam nadzieje, że tak wiernych kibiców byłego Starego Browaru jest tylko trzech, bo już się boje co będzie jak na forum zarejestrują się kolejni. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 23:21

Ja sądze że ten "Gość" to wpis jakiegoś użytkownika forum, który się boi przedstawić chyba że to ten nasz "dobry znajomy" :lol: :lol: :lol:
Co ci nie pasuje w literze M??

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 listopada 2004, 23:26

...krew mnie zalewa kiedy czytam niektore posty...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 listopada 2004, 23:27

MirU <poznań> pisze:Ja sądze że ten "Gość" to wpis jakiegoś użytkownika forum, który się boi przedstawić chyba że to ten nasz "dobry znajomy" :lol: :lol: :lol:
Co ci nie pasuje w literze M??

Jak zwykle się mylisz - IP gościa nie pokrywa się z nikim zarejestrowanym na tym Forum, ale to akurat nie dziwi - nikt tu się nie boi napisac, co myśli o pewnych sprawach.

A co do regulaminu - podawałem Ci te kilka zasad już milion razy... ściana by szybciej załapała. Kończąc, zacytuję Ci odpowiedz, jakiej sam bym lepiej nie sformułował:

"w każdej księgarni - poszukaj sobie książek mówiących o dobrych obyczajach i kulturze osobistej"
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 23:34

Czy ja się pytałem o regulamin? :shock: jeżeli nie piszesz do mnie to po co cytujesz moje posty... :evil:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 listopada 2004, 23:39

Piszę do Ciebie... rownież do Ciebie :D:D Pomyliły mi się nicki ... takie podobne ;) Można rzecz blizniacze... hihihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 23:42

Na przyszłość zdecyduj się do kogo piszesz!Bliźniaki?Raczej nie a nawet napewno :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 listopada 2004, 23:57

No Seba czekam na kolejne Tour de France! Myślę że ty też się do tego tematu przyłączysz tam przynajmniej nie ma kłótni! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 listopada 2004, 00:11

MARAS pisze:No Seba czekam na kolejne Tour de France! Myślę że ty też się do tego tematu przyłączysz tam przynajmniej nie ma kłótni! 8)
No bo tam, jakby to ująć mamy spektakl jednego aktora...:)
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”