Micaela Martins Jacintho-co wy na to????
Moderator: Moderatorzy
- Belfer
- Żak
a tak na poważnie, to zawodniczki ze wschodu nie są katoliczkami i nikomu to nie przeszkadza, ale przecież wiekszość z Nas to nietolerancyjni idioci... 
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
No dobra, to ja też napiszę coś poważnie...
Nowa zawodniczka jest czarna (niestety
), trudno... mleko się już rozlało. Mam tylko nadzieję, że okaże się bardzo dobrą zawodniczką i ogromnym wzmocnieniem drużyny, bo jeśli nie, to.... frustracja niektórych osób może dać znać o sobie i z trybun będzie dało się usłyszeć to i owo 
Nowa zawodniczka jest czarna (niestety
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
A dlaczego mam przy okazji obrażania i wrzucania na Micealę rozpoczynać temat o idiocie, który zamieścił karykatury Mahometa ?? !! ?? Gdyby takowy wątek był na forum na pewno bym w nim wyraziła swoje zdanie.
Tymczasem wyraziłam swoje zdanie w temacie o nowej zawodniczce, a kiedy została zmieszana z błotem za kolo skóry (który jest od Niej niezlaeżny !!) również napisałam, co o tym myślę.
Tymczasem wyraziłam swoje zdanie w temacie o nowej zawodniczce, a kiedy została zmieszana z błotem za kolo skóry (który jest od Niej niezlaeżny !!) również napisałam, co o tym myślę.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
WIERNY.
-
WIERNY.
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Trenejro pisze:Cały tydzień cieszyłem się na to, że usiądziemy na sektorze razem z Wami-Kibicami i wspomożemy zespół w meczu z Krakowem, żeby było tak jak z Gdynią - głośno i pozytywnie... Ale............................
Wiec usiadz z nami kibicami tylko ciekawi mnie dlaczego wlasnie na te mecze z Wisla czy z Lotosem.Ja wiem ,ze na tych spotkaniach jest wieksza adrenalina sa ciekawsze i berdziej zaciete.Tylko nie rozumie dlaczego nie ma cie na sektorze z ligowymi "przecietniakami".Boisz sie? Wstydzisz? Ze zauwazy cie jakis znajomy,beda sie z ciebie smiali?Wiem ,na tych meczach latwiej sie ukryc za kogos plecami,bo sektor jest pelny.W drodze po MP wazne sa wszystkie mecze nie tylko te z "czolowka" bo dla "tabeli" nie ma roznicy czy punkty zostaly zdobyte z Wisla czy Chelmem.2 punkty to 2 punkty.
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Gdy czytam te wypociny, jakiegoś gościa, który z histori zapamiętał tylko Hitlera, bo resztę lekcji przewagarował, a hasło white power powtarza, bo usłyszał gdzieś wśród innych pseudokibiców, choć pewnie z angielskiego zna tylko słowo FUCK, to robi mi się po prostu nie dobrze.
Co do moich lekcji historii to szlo mi calkiem niezle za to tobie przydalyby sie korepetycje.Dla mnie faszyzm to ustroj polityczny,a nie Hitler.Jezyka angielskiego nie uzywam,bo po co mowic fuck jesli jestem z Polski
I wstyd. Wstyd, że żyjemy w tak p... kraju
Odnosnie Polski ja nie uwazam by byla p... jak to ujoles.Jest w niej bajzel to faky.Jedna z przyczyn jest panujaca anarchia,czyli kazdy h.. na swoj stroj
ZERO ANARCHI IDEAŁ POLSKI
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Przynosisz tymi słowami lucky wstyd narodowi polskiemu, nie mówiąc jużo garstce kibiców, którzy jeszcz wciąz przychodzą na mecze Włókniarza. Prawdziwych kibiców
Wstyd narodowi polskiemu to przynisisz racze ty,wyrazajac sie o swoim kraju w sposob jaki sie wyrazasz.Garstka kibicow ktorzy przychodza na mecze na sekto A z tego co tu czytam tez nie jest raczej zadowolona z naszego nabytku.(Pomijajac tych ktorzy przychodza na mecze od pol roku i to tylko dlatego ze sobie zalatwili darmowe wejsciowki.Poza paroma wyjatkami)
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Przykro mi, że czarny kolor skóry widziałeś jedynie na zdjęciach i możliwe że zaskoczenie jakie nastąpi u ciebie przełoży się na negatywne wypowiedzi NA FORUM PUBLICZNYM, jakim niewątpliwie jest KKF, ale...
Co do mojej stycznosci z "czarnymi" to mysle,ze w 1 godzine widzialem ich wiecej niz ty przez cale zycie w tv.Mialem kilka razy z nimi doczynienia
co tez niewatpliwie ma wplyw na moj tok rozumowania.Powiem ci szczerze
ze oni tez raczej nie wypowiadaja sie pochlebnie o tzw."bialasach" i ich nikt nie nazywa ich "czarnymi rasistami" he he he
Jeżeli między innymi Ty zasiadasz na sektorze, to mnie tam już nigdy nie będzie...
Jesli nie chcesz siedziec na meczu ze mna w jednym sektorze to niestety
bedziesz musial siedziec w B,bo ja zawsze jestem w A.A najlepiej usiadz w C wtedy staniesz calkowicie po drugiej stronie barykady.Tylko komu zrobisz na zlosc mnie czy koszykarka
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Obrażają w taki sposób, za który jest mi wstyd, że jestem polakiem
Jak jest ci wstyd, ze jestes polakiem to sie przeprowadz,zmien obywatelstwo i jak tak bardzo uwielbiasz murzynow to np. na obywatela Kamerunu,wtedy twoim rodakie bedzie S Eto"o a nie taki ktos jak ja.