Duda Leszno - OLIMPIA POZNAŃ (1 liga) ... 15 styczeń ...

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Duda Leszno - OLIMPIA POZNAŃ (1 liga) ... 15 styczeń ...

Postautor: Seba » 12 stycznia 2006, 00:21

W bardzo dobrych nastrojach przyjdzie nam już w najbliższą niedzielę wybrać się na kolejny wyjazdowy mecz naszych koszykarek. Tym razem jednak ciężko będzie liczyć na kolejne zwycięstwo. Rywalem bowiem niepokonany jak dotąd zespół pierwszej ligi Duda Leszno. Przeciwnik doskonale znany, bo naszpikowany gwiazdami mającymi także w przeszłości w swoim koszykarskim dorobku wiele lat występów w Olimpii Poznań. Takich nazwisk, jak Najmowicz, Kusz-Budnik, Siwczak, Anioła kibicom Olimpii przypominać nie trzeba. Pewne jest jednak, że nasz młody zespół tanio skóry nie sprzeda i charakter pokazany dziś w boju z MUKSem pokaże także w niedzielę!!! Spotkanie w Lesznie rozpocznie się o godzinie 17!

JEDZIEMY!!!! :P
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

ŻOŁNIERZ
Żak

Re: Duda Leszno - OLIMPIA POZNAŃ (1 liga) ... 15 styczeń ..

Postautor: ŻOŁNIERZ » 12 stycznia 2006, 00:44

Kościan jedzie na bank!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 14 stycznia 2006, 16:16

mnie również tam nie powinno zabraknać... choć dzisiaj ciężka noc przede mną :D 8)
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 stycznia 2006, 01:18

Bury pisze:mnie również tam nie powinno zabraknać... choć dzisiaj ciężka noc przede mną :D 8)

;) No to dziś nie pij tyle ;) hihihi... wiem, wiem... nie o to chodziło... no ale na szczęście już skończyłeś, więc możesz spokojnie zbierać siły przed jutrem! Mam nadzieję, że reszta też w formie... Czarny z Anią mieli na miasto wyskoczyć, więc... mam nadzieję, że do 13 skończą balować ;) hihi

DO BOJU OLIMPIA!!!!! ...pierwsza porażka, hej Leszno, pierwsza porażka ;) ... ŻARTOWAŁEM ;) :P 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 stycznia 2006, 23:07

28:62 ... smutno... :(

edit... poniedziałek... już lepiej:) Wypadek przy pracy... nie zawsze uda się zagrać tak, jak się chce i potrafi! Nie przejmujcie się... POWODZENIA dziś Olimpia!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 lutego 2006, 00:28

Kilka fotek z tego meczu... pochodzących ze strony leszczyńskiego zespołu ( www.teczaleszno.pl )...

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

Wróć do „Inne kluby”