Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
MuFFa nzlg
mecz po prostu mistrzowski, nie mam glosu, brak mi slow jestem jeszcze chyba w szoku... w koncu sie doczekalem zwyciestwa nad Lotosem... niesamowite uczucie... a na poczatku bylo chyba juz 5 do 19 , jestem dumny z dziewczyn zapisaly sie w historii klubu, nawet Algirdas Paulauskas byl w szoku jak sie dowiedzial bo rozmawialem z jego znajomym ze od razu do niego zadzwonil hehe, juz nawet bylo 12 pkt przeagi pozniej nerwowka ale i tak to co sie dzialo na trybunach bylo rownie piekne co na boisku, dalismy z chlopakami czadu pozniej napisze cos jeszcze bo az mi sie rece trzesa... 
No przezylem piekne chwile na meczu
Nasze dziewczyny pokazaly ze potrafia, a co najwazniejsze chca!! walczyc z najlepszymi i moga z nimi wygrac.... Troszke brzydkich zachowan na parkiecie, ale jestem w stanie zrozumiec bo wszystkim udzielila sie bardzo nerwowa atmosfera. Piekne obrazki na trybunach po wygranej
Ach nie moge sie opanowac dluuugo czekalem na taka chwile! Brzeg opolski mistrzem Polski 
Bylo rowniez sporo akcentow ale nie mowie ze niemilych pod adresem calej Gdynii i ludzi zwiazanych z koszem... szczegolnie dostalo sie nowym nabytkom nie wiem jak sie nazywaja ale juz ich nie lubie za ich chamskie zachowania... najlepsze byly momenty kiedy po uderzeniu poteznym lokciem przez srodkowa Lotosu nasza zawodniczka upadala natomiast centerka z gdyni krzywila sie niemilosiernie i udawala ze jej nawety nie dotknela hehe zgon z niej nieziemski
Powiem tak jestem w szoku do tej chwili
Jeszcze do mnie to niedoszło.Na trybunach show jakich mało.Aha jeszcze jedno widać że niektórzy niepotrafią przegrywać o czym świadczy fakt że jedna z zawodniczek Lotosu pokazała środkowy palec do kibiców 
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
-
Gość
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006, 16:51 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”