AZS Poznań - Cukierki Odra Brzeg 69:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 05 listopada 2004, 18:36

Mario ty też za gadatliwy nie byłeś! Lepsze wrażenie zrobił na mnie Qiero!

To dobrze, że Qiero zrobił lepsze wrażenie - ciekawe w jakim tego słowa znaczeniu :wink: Po drugie to Ty byłeś gospodarzem - my gośćmi, więc mogę śmiało stwierdzić, że gościnny nie byłeś zupełnie...
Zresztą: "nie chce mi się z Tobą gadać" :lol: żart :wink:

A tak poza tym to dotarliście dopiero na drugą połowe meczu?

Ja oraz Qiero widzieliśmy pełne 40 minut meczu. Nie wiem skąd zmyśliłeś sobie tą drugą połowę ?? Może tylko dlatego, że w czasie przerwy przyszliśmy do tego Waszego sektorka, kopara Ci wówczas opadła, ale mniejsza o to...

Lekko się zdziwiłem ale was przyuważyłem jak tam do góry się czailiście!

Czailismy się na Ciebie 8)

A co do tekstów (chamskich) to głownym ich inicjatorem jest Kaziu doświadczony kibic, ale troche przesadza!

Kaziu czy sraziu - to nie ma znaczenia. Chamskie teksty poleciały z Waszego sektora.

Ej no bez przesady jak ta wasze murzynka się wywaliła to jej nie zbrechtaliśmy, tylko kaziu coś zaczął o kózce spiewać! Ale daliśmy jej oklaski! Tacy chamscy to my nie jesteśmy!

Murzynka ??? :shock: Mógłbyś coś więcej na ten temat ???

A co do meczu w Brzegu niczego nie można wykluczyć?

Wykluczyć można Ciebie :lol:

Powiedz coś więcej Mario o wrażeniach! Widziałem że po meczu byłeś w autokarze Cukierków!

Maras czy z Twoim wzrokiem jest coś nie tak? Po meczu udałem się na konferencję prasową, po czym wsiedliśmy z Qierem to samochodu osobowego i pojechaliśmy do Brzegu.
..you got to lose, to know how to win..

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 listopada 2004, 21:11

MARIO pisze:Maras czy z Twoim wzrokiem jest coś nie tak? Po meczu udałem się na konferencję prasową, po czym wsiedliśmy z Qierem to samochodu osobowego i pojechaliśmy do Brzegu.

Maras juz nie raz dał oznaki "oślepienia" zwłaszcza, kiedy kierowane były do niego UWAGI i PROŚBY na tym forum....

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 23:13

Nie ładnie z tymi słówkami "wykluczyć można ciebie" odnosisz się do MARASA, to świadczy o twoim braku klutury osobistej i poszanowania dla innych osób w tym przypadku kibiców AZS-u Poznań!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 listopada 2004, 23:36

widze ze pan Mario jest tylko "mocny w gebie". kiedy byl w arenie to nie chcial "wykluczac"marasa, ponoc zachowywal sei bardzo w-porzadku. a teraz co? widze ze jak juz maras i mario sie oddalili to jeden drugiego by najchetniej "wykluczyl"...zenujace....Mario!nie mogles powiedziec tego marasowi prosto w oczy!?

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 listopada 2004, 23:47

Ja uważam że Mario jest tylko mądry jak siedzie za kompem i pisze posty na tym forum (może jeszce na jakimś innym) a jak przychodzi co do czego to siedzi cicho jak przysłowiowa "mysz kościelna",albo tak jak nam powiedział MARAS czai się gdzieś :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 listopada 2004, 23:50

Zdajecie sobie oczywiście sprawę, że stąpacie po cienkiej lini ...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 listopada 2004, 23:56

no przepraszam bardzo. a co ja takiego teraz napisalem!?

prawde napisalem!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 listopada 2004, 00:05

Co było ciekawego na konferencji Mario?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Adam
Żak

Postautor: Adam » 06 listopada 2004, 00:05

Nie wiedziałem, że ich jest już tylu! :shock:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 listopada 2004, 00:06

Seba pisze:Zdajecie sobie oczywiście sprawę, że stąpacie po cienkiej lini ...

Seba, spokojnie. Ciekaw jestem ile wyjazdów zaliczą. Jak na razie oficjalnie mówią że jadą do Gorzowa. No tak, z tego miasta nie ma "czynnych" forumowiczów :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 listopada 2004, 00:09

jedziemy do gorzowa bo jest to w miare blisko[nie stac nas jeszcze na dalekie wojarze].

przypuszczas ze boimy sie[jak to nazwales] innych"czynnych forumowiczow"?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 listopada 2004, 00:17

Bzdura czego mamy się bać! No kogo? Seby?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 listopada 2004, 00:22

MARAS pisze:Bzdura czego mamy się bać! No kogo? Seby?

A powinniście :D . Choć bardziej radziłbym uważać na Wilsona i Trojana :wink: :D
Pozdro dla wszystkich kibiców Olimpii !
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 listopada 2004, 00:31

Przyłączam się do pozdrowień dla Trojana, którego niedawno dzięli Szymonowi miałem okazję poznać :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 listopada 2004, 00:47

MARAS pisze:Bzdura czego mamy się bać! No kogo? Seby?

:D Mnie w Gorzowie nie bedzie, więc looozik... Wilsona, Trojana, Żołnierza, Draxa, Czarnego i innych Olimpiaków też nie.Co do "bania" jednak.. hehe... nie to, żebym chciał straszyć, ale Gorzów od zawsze jest ciekawym miejsce kibicowskich "przygód". Kiedyś Pabianice trafiły tam do gazet, a jakiś młodzian miejscowy do szpitala, bo nie ominął go latający stół (spotyka się takie w tamtym regionie Polski!), w pewnym parku latały również śmietniki - bardzo agresywne bestie! Tydzień pózniej zaś podczas naszej wyprawy, fajną akcją popisali sie miejscowi fani - po rozpoznaniu terenu przez jedną osobę, rzucli się przed meczem tłumnie przez parkiet atakując nasze flagi i sektor. Kontratak z naszej strony jednak lekko ich zaskoczył, choć nie obyło się bez strat - qmpel ("zmęczony" podróżą.. hehe) uparcie twierdził, że podczas wizyty na ich trybunie gorzowskiej hali, stracił cytuję "pół języka" ... hehe... kulaliśmy się ze smiechu :D Oczywiscie tylko go niegroznie przygryzł. Grozniejsze było jednak to, że na te wysokie trybuny za koszami (teraz jest już chyba inna sala), za żadne skarby się nie udawało wrócić - no przynajmniej nie wszystkim uczestnikom wyprawy. Dawne, ciekawe czasy :D

... a wracając do Gorzowa i Waszej obecności - radzę obrażając kibiców z innych miast uważać. Jeśli bowiem jesteście na tyle prawdziwymi kibicami, żeby pojechać za swoją drużyną na wyjazd i nie siedzieć tam jak mysz pod miotłą tylko dopingować koszykarkom, to może potem się okazać, że tamtejsi fani okażą się mnie "internetowi" i wirtualni niż Wam się teraz wydaje.

Na koniec zdjęcia z naszego wyjazdu do Gorzowa w styczniu 1997 roku:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sorka za te przydługie wspominki :D
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2004, 01:02 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”