Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 05 lutego 2006, 20:42

ginda pisze:
Anonymous pisze:
MARAS pisze:Ogromne gratulacje dla Odry za dokopanie śledzią! Brawo!

jak juz to sledziom Maras :lol:

jeden h** kazdy wie o co chodzi

Śledzie banany to ............................. tak będzie najlepiej :lol:
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 lutego 2006, 20:43

taka niespodzianka!! a Mario w Krakowie zapewniał , że pukną Gdynie!!

gratki dla Odry!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 05 lutego 2006, 20:50

:!: :!: :!: KUTWA Masakra przecież to był i jest szok :!: :shock: Mecz bardzo nerwowy i zacięty.Walka na boisku niesamowita!Na trybunach szał,że mówić mi ciężko :!: :!: Nowe gwiazdy niczym nie zachwyciły.Wręcz przeciwnie poraziły bardzo chamską grą :!: Ale nic gra sie tak jak sędziowie pozwalają :!: A pozwalali na dużo i to był błąd :!: :evil: Mogło się to skończyć poważnymi kontuzjami naszych zawodniczek :evil: :!: No ale najważniejsze że nic sie nie stało :D I oczywiście bardzo duża kultura pani Pawlak,która pokazała po meczu kibicom fuck'a.Ale no comment :!: :lol: ALe nerwówka była mocna i do końca nie wiadomo było jak to sie skończy :?: Ale skończyło sie dobrze :lol: :D :) :!: Żadnej dziewczynie w naszym zespole nie mozna odebrać zaangażowania,determinacji i walki.Na wyróżnienie zasługują Olena Proszczenko,Joanna Chełczyńska,Agnieszka Makowska(super kręciła Bibe) i oczywiście Gosia Morka.W końcu dobry mecz zagrała Elena Chebotova zwłaszcza w obronie :D .

ODRA ODRA ODRA :!: :!: :!: :!: :!: :!: ODRA TO JEST POTĘGA... :!: :!: :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 21:00

Brodacz pisze:A pozwalali na dużo i to był błąd :!: :evil: Mogło się to skończyć poważnymi kontuzjami naszych zawodniczek :evil: :!: No ale najważniejsze że nic sie nie stało :D I oczywiście bardzo duża kultura pani Pawlak,która pokazała po meczu kibicom fuck'a.Ale no comment :!:

No tak teraz trzeba się mieć na baczności bo śledziom mogą w kolejnych meczach gwizdki pomagać :twisted: :twisted: aha no i gratulacje dla pani Pawlak bez komentarza co na to pan Zych :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 05 lutego 2006, 21:06

Gratulacje dla Odry :) Brawo, brawo, brawo Lena ;) Patrzac na statystyki swietny mecz rozegrala Morka :) Gratulacje za 100%- ową skutecznosc.

Zabraklo punktow Agnieszki, jednak nawet Jej ma prawo zdazyc sie slaby dzien...

Jeszcze raz brawo Cukierki i tak jak pisalam juz wczesniej 5 miejsce czeka :P
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 05 lutego 2006, 21:13

natalia pisze:Zabraklo punktow Agnieszki, jednak nawet Jej ma prawo zdazyc sie slaby dzien...

No ale sie nie zgodze na boisku wyczyniała cuda :!: :D Walczyła zaciekle i długo sie trzymała z 4 faulami :!: :!: Choć była prowokowana :!: Zagrała bardzo dobry mecz ale dziś odwalała czarną robotę i chwała jej za to :!: :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 lutego 2006, 21:21

Brodacz pisze:Nowe gwiazdy niczym nie zachwyciły.Wręcz przeciwnie poraziły bardzo chamską grą

trzeba bylo wjechac na parkiet i zrobic z nimi porządek :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
db_d
Nowy na forum

Postautor: db_d » 05 lutego 2006, 21:25

Brawo Odra.
Dzisiaj Brzeg i Pabianice pokonaly zespoly z Euroligi :D

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 05 lutego 2006, 21:33

Po prostu nie wypada nie przyłączyć się do gratulacji :D :wink:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 05 lutego 2006, 21:57

No teraz moja kolej 8) :!: :!: :!: No wiadomo było fajnie i ...ble ble ble :lol: :lol: ja najbardziej sie ciesze ze PCHEŁA wreszcie zagrała spotkanie na takim samym wysokim poziomie jak na początku sezonu :wink: Chwalić trzeba cały zespół naprawde:MORA naprawde rzuty za "3" :shock: w najbardziej właściwych momentach aż sie płakać chciało :lol: , SZOPEN-jakieś 2 głupie faule z dupy ale to już zapytajmy sędziny,ale pare akcji,jak zawsze pare ofensów ogólnie .....aaa mistrz SZOPEN :lol: ,LENA-czesała trójke za trójką aż miło :roll: Więcej pisać nie bede pisał bo mnie za bardzo nosi ze szczęścia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naprade emocjonujący mecz tylko jak juz wyżej pisali parę zawodniczek z Orlenu(hehehehehe) pomyliły dyscypline z zapasami :x :!: :!: ale jak sie przegrywa to sie łapie wszystkich środków :roll: A co do tego palca to sam nie wiem jakbym sie zachował jakby mi cała hala krzyczała :roll: wiec tego nie należy roztrzasać bo pewnie dziecince narwy puściły( ja sie nie dziwie :lol: :lol: :lol:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WygrałyAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 05 lutego 2006, 21:58

Gratulacje dla Odry!!! :D

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 05 lutego 2006, 22:01

No dziś reczywiście święto w sali na Oławkiej, dziewczyny zagrały świetny mecz... co tu jeszcze napisac, dla takich chwil aż chce się życ...

Dzięki chłopaki za wspaniałą atmosferę, aż mnie gardło do teraz boli od tego "KTO WYGRA MECZ????!!!!" hehe

Brzeg Opolski Mistrzem Polski :) :!: :!: :!:
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 05 lutego 2006, 22:09

Gratulacje dla kibicow z Brzegu. Jak czytam Wasze wpisy to zaraz mi sie przypomina zwyciestwo z Lotosem sprzed paru lat. Ohh, faktycznie to byly piekne chwile i mogle smialo powiedziec - wiem co czujecie. Pamietajac rowniez jak potraficie sie bawic na trybunach, napewno bylo goraco tym razem. Ahh, piekne chwile i warto dla nich zyc. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 05 lutego 2006, 22:10

Wielkie gratulacje dla miasta Brzeg ,gdzie najlepsze piwo jest.Wasze dziewczyny odwalily dzis kawal dobrej roboty.Jeszcze raz wielkie brawa.
Dzis i Stal pokazala ,ze okres dominacji śledzi juz minal.

LOTOS na kolana!!! na kolana!!! na kolana!!!
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 05 lutego 2006, 22:17

Byłem, widziałem, przeżywałem!
1. Na koniec meczu palec do góry w stronę kibiców z Brzegu pseudogwiazdy z Lotosu - niejakiej Pawlak.
2. Profesjonalne , spokojne i kulturalne zachowanie się trenera Koziorowicza na konferencji prasowej - pogratulował Brzegowi zwycięstwa i rzeczowo zanalizował porażkę Lotosu ( jakże inne zachowanie w porównaniu do trenera Chełma).
3. Bardzo dobry mecz wszystkich bez wyjątku graczek z Brzegu - szczególne wyróżnienia dla M. Morki i E. Chebotowej - bez ich gry (no i punktów) zwycięstwo nie byłoby możliwe.
4. Brutalna gra Serenac - Makowska i dwukrotnie Chebotowa opuszczały boisko - Elena Chebotowa chyba odwiedzi dentystę z powodu uszkodzenia uzębienia.
5. Nareszcie po kilku wyrównanych meczach z Lotosem doczekaliśmy się szczęśliwego zakończenia!!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”