Micaela Martins Jacintho-co wy na to????

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 15:37

Właśnie szykujmy się na mecz!!! niech cały sektor się zapełni i niech będzie fantastyczny doping. Pomóżmy naszym dziewczynom!!!

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2006, 15:41

Przestan Trenejro p... o tej polskiej nietolerancji.Skad ty bierzesz takie informacje czlowieku?Polska jest krajem nietolerancyjnym? Wedlug mnie jestesmy krajem zbyt toleracyjnym i dlatego jest tu jak jest.Na potwierdzenie mojej wypowiedzi powiem ci tylko tyle ,ze ktoras edycje BARu wygral czarny, a nie dawno po ulicach w jakis smiesznych manifestacjach chodzily cale bandy pedalow i lesbijek i to bezkarnie.

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 05 lutego 2006, 15:43

ten wpis wyzej to moj
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 05 lutego 2006, 21:58

No i potwierdzily sie moje przypuszczeni!!! Nie potrzeba nam jakiejs czarnej zeby walczyc o MP
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

garfield

Postautor: garfield » 05 lutego 2006, 23:01

LUCKY TY JESTES POPROSTU DEBILEM!!!! A STRASZNE TO JEST TO ZE TAKICH KRETYNOW I IMBECYLÓW JAK TY CHODZA PO ULICACH CALE BANDY I WYOBRAZ SOBIE ZE TEZ BEZKARNIE !!! NA SYBIR Z TOBĄ CZLOWIEKU!!!! :evil: :evil: :evil:

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:26

Treniejro jesteś poprostu śmieszny, żeby wręcz nie pisać że jestes debilem.
Co ty k... wiesz na te tematy o którym piszesz. wychoddzi od ciebie brak tolerancji i wogóle brak jakichkowliek głosów krytyki. Jesteś po prostu zwykłym debilem, który wygłasza swoje liberalne poglądy. Miałem być kulturalny, ale nie mogę w stosunku do takiego indywidułum jak ty, jesteś zwykłym zerem. Nie masz po co pokazywać się na sektorze Włokniarza, chyba że już brak ci minimum kultury i honoru.
Mówiąc wprost, jesteś p... liberałem który próbuje narzucić swoje poglądy innym. Próbowano trzymać mnie krótko, ale napiszę po ludzku, jeśli na kolejnym ważnym meczu będziesz siedział wśród Nas, to osobiście wypierodlę cie poza sektor. Możesz to uznać jako groźbę, jest mi to totalna laska, takich jak ty Nam nie potrzeba. Jesteś tylko kolesiem, który może zaistnieć dzięki znajomości z jedną z koszykarek, nie znaczysz nic w Naszym środowisku, więc pisząc kulturalnie - p... SIĘ OD NAS To jest Nasz klub, nasze życie, nasze wspomnienia.
p... wielbiciel tego kraju, człowiek dla którego Polska, to pępek świata, ale to ja jesteś popierodolony bo kocham ten kraj.

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:28

Właśnie dotrem do domu, ale przyjaciele z Olimpii musieli zapłacic mandat, j... policje i ty liberałów którzy próbują ogłupić polską młodzież. Jedna Ojczyzna, jeden kraj.

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:32

To ja pisałem Belfer, ten wtrętny faszysta i rasista
PS: Są osoby których obraża że mówię czarna zawodniczka Włokniarza, niech sprawdzą na stronach śledziowych co oni on niej piszą. Jakoś Edzia tobie nie przeszkadzą że piszą czarna (ale ma białe skarpetki) to jest śmieszne. Nasz klub - Nasza wiara, Jak niektórym się niepodoba to pisząc krótko wypierdalać (przepraszam za wularyzmy)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 lutego 2006, 00:42

rtylko zauważ, że oni tak piszą, bo wiedzą, jak u nas się na Nią reaguje. Zwróć tesh uwagę, że tam jest to ironia i to nie w stosunku do Micaeli, tylko do pabianickich kibiców.
Poza tym. Co innego mówić, że jest czarna - bo to fakt oczywisty. A co innego pisać, że jest nienormalna, że Jej kolor skóry to choroba, że trzeba Ją przywitać bananami czy coś podobnego.

I dlaczego zabraniasz głosić liberalne poglądy, skoro Ty i Lucky wręcz wykrzykujecie swoje rasistowskie opinie.

I o ile mi wiadomo, klub nie jest Wasz. Działa, funkcjonuje, istnieje, bytuje czy jak to nazwać pod szyldem PZU Polfa Pabianice, do którego się nie odnosicie. A to, że w Waszych sercach, głowach, umysłach, wspomnieniach jest inaczej, no, cóż. Nikt do serca, głowy, umysłu, wspomnień wam nie "wchodzi".

Aha !! i kim Ty ejsteś, by z sektora wyrzucać ludzi. Każdy może siedzieć na hali gdzie chce i Tobie guzik do tego.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:48

Nikt z Nas nie odnosi się do klubu o naziwe pzu polfa, dla Nas był będzie jest Zawsze MRKS. Belfer

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:52

Anonymous pisze:Nikt z Nas nie odnosi się do klubu o naziwe pzu polfa, dla Nas był będzie jest Zawsze MRKS. Belfer

o ile mi wiadomo - o ile mogę się wtrącić - nie ma klubo o nazwie PZU Polfa, pod jaką zespół koszykarek MTK występuje w PLKK (Nie mylić z np. ubiegłorocznym TBL czy STBL - a za tok może BNSL)...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2006, 00:56

Po pierwsze.
Belfer.... ja rozumiem, emocje, nerwy itd.itp. ale nie używaj niecenzuralnych słów :!:
Po drugie.
Taka anegdotka. Wchodzę sobie na mecz z plecaczkiem no i "czarnuchy" z ochrony mówią do mnie: "pokaż co masz w plecaku.
Ja im na to: " przecież nic nie mam. Czego wy szukacie?"
A oni do mnie: "szukamy bananów!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Jednym słowem...... jest zajebiście. Nie szukają już u mnie alkoholu :!: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:58

:lol: :lol: :lol: a swoją drogą, to jakby znaleźli banany to ciekawe co by zrobili (i jakim prawem). A sama taka akcja to już pokazówka rasizmu - bo niby dlaczego nie szukali kukurydzy?

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 06 lutego 2006, 08:58

Przepraszam za wulgaryzmy w moich wypowiedziach, ale od Chechła dymałem piechotką bo zatrzymały nas pały. Wszyscy wiedzieliśmy, że nie polecą banany ani wyzwiska itd., obrońcy "wolności" podnieśli głosy a tu nic, kulturka była na meczu.
PS: Dlaczego nie piszę o grze i o zawodniczkach, bo po tylu latach chodzenia na mecze nie uważam sie za wielkiego specjalistę (chodź pewnie znam się na koszu nieźle).
wczoraj było już prawie tak jak kiedyś, stara ekipa, Olimpia, zwycięstwo, opijanie w knajpie, tylko czemu musiałem iść rano do szkoły... :twisted: , biedne dzieci... :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Wachu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Wachu » 06 lutego 2006, 09:05

Anonymous pisze:Treniejro jesteś poprostu śmieszny, żeby wręcz nie pisać że jestes debilem.
Co ty k... wiesz na te tematy o którym piszesz. wychoddzi od ciebie brak tolerancji i wogóle brak jakichkowliek głosów krytyki. Jesteś po prostu zwykłym debilem, który wygłasza swoje liberalne poglądy. Miałem być kulturalny, ale nie mogę w stosunku do takiego indywidułum jak ty, jesteś zwykłym zerem. Nie masz po co pokazywać się na sektorze Włokniarza, chyba że już brak ci minimum kultury i honoru.
Mówiąc wprost, jesteś p... liberałem który próbuje narzucić swoje poglądy innym. Próbowano trzymać mnie krótko, ale napiszę po ludzku, jeśli na kolejnym ważnym meczu będziesz siedział wśród Nas, to osobiście wypierodlę cie poza sektor. Możesz to uznać jako groźbę, jest mi to totalna laska, takich jak ty Nam nie potrzeba. Jesteś tylko kolesiem, który może zaistnieć dzięki znajomości z jedną z koszykarek, nie znaczysz nic w Naszym środowisku, więc pisząc kulturalnie - p... SIĘ OD NAS To jest Nasz klub, nasze życie, nasze wspomnienia.
p... wielbiciel tego kraju, człowiek dla którego Polska, to pępek świata, ale to ja jesteś popierodolony bo kocham ten kraj.

ja to prawie spadlem z krzesla jak to przeczytalem
Ty mówisz ze trenejro jest nietolerancyjny?

Mówiąc wprost, jesteś p... liberałem który próbuje narzucić swoje poglądy innym.

:D :D :D :D :D :D

moim zdaniem poprostu broni pewnych norm i zasad kulturalnego zycia.

btw
Akurat tak sie zlozylo ze dopingujecie profesjonalna druzyne na najwyzszym poziomie ligowym i żadna czarnoskóra kobieta, pod której kontem rzucicie swoje debilne rasistowskie hasła na to nie zareaguje. Ona będzie miała to w dupie, a na was, badz nawet na klub naloza sankcje odpowiednie. Zreszta wystarczy sobie przypomniec akcje w Koronie Kielce

Wróć do „Archiwum”