MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Zastanawia nas jedynie to dlaczego ponad tydzień po wyborach nagle wracasz do tematu który juz jest przeszłoscią, wyniki juz dawno ogfłoszone, temat od 10 dni lezy odłogiem i nagle wpisujesz się tutaj z jaikimiś ukrytymi wczesniej żalami i teoriami spisku. Zapytaj się kazdego z głosujących na Alę czy gdzby miał oddac głos pierwszego dnia zagłosowałby inaczej. Ja rozumiem ze wynik miał być inny, ze przed wyborami było wielkie prężenie się na forum jak to stare wybory były nieobiektywne i jak to teraz w miażdżącym stylu wygra Aga Szott. No nie udało się jakoś, wiec zostaw ten temat do cholery. I po raz kolejny się pytam "forumowiczu" o cudzysłów którego używasz przy najpiekniejszej. Jesli nie potrafisz się pogodzic z wynikami i zaakceptowac rezultatu wyborów nie bierz wiecej w nich udziału. A co do kwesti "no dobrze przynajmniej ze "najpiekniejsza" nie ejst brzydka"... a jak by była brzydka to co? byłaby brzydką bo ty tak uważasz?A moze wszyscy by zadecydowali inaczej? To są nasze wybory i jak wspomniałem jesli nie podoba ci się ich przebieg, zasady, wyniki zrób sobie swoje własne, wykup domenę, płac za nią, założ Forum rumuna, tam będziesz mógł sobie sam ustalać wszelkie zasady i kwestionować wszystkie wyniki.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Kiedy przed meczem pytaliśmy się z Szymonem np; Gienka czy będzie wręczał to jakoś się wymigał. Nie widze nic złego w tym ze to misiek i Gwynebleid-co to ma do rzeczy ze sa młodzi? I ze w 92 r. nie chodzili na kosza??? Brali udział w głosowaniu na wyborach i poszli wręczac dyplomik. Nie widze w tym mankamentu, naprawdę. Zresztą czy to jest najważniejsze? Liczyła się chyba sama akcja, samo wręczenie i fakt ze mamy jakiś realny symbol tych wyborów 

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmmm....... Gienek nie chciał iść, bo jak stwierdził, nie ogolił się przed meczem i zarośniętą mordą nie będzie startował do miłościwie nam panującej Miss Basket 2005. Co do reszty, to ..... hmmm..... nie było osoby ktora nie piła przed meczem, więc też tak nie wypadało iść do Alicji
. Tzn. w sumie to ja miałem świeży oddech, jednak miałem masę innych spraw na glowie i nie dałbym rady się obrobić 
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS