Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 06 lutego 2006, 19:21

Masz: http://www.basketmania.pl/

ale ostrzegam- wchodzisz na własne ryzyko. Czytanie moze grozic trwałym urazem psychicznym ;-)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 06 lutego 2006, 19:25

Liquidor pisze:
jestem smutny \":(\" pisze:POJEDNAJCIE SIE! WYCIAGNIJCIE DO SIEBIE RECE!

:lol: Chłopie ! takie reczy to tylko w Erze :lol:

Padłem :lol: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 19:45

Moi kochani "milusińscy".

Rozumiem, że fajnie Wam się pisze i w ogóle, ale nie zauważyliście, że dyskusja sporo odbiegła od tematu???

Pewnie nie...

A co do "jestem smutny :(" - widzisz chłopie... masz odpowiedź na swój apel... nic dodać, nic ująć...

Tak na marginesie - też jestem z Gdyni i też mi smutno...

Drax
Żak

Postautor: Drax » 06 lutego 2006, 20:05

A ja jestem z Poznania i jest mi bardzo wesoło, jak zawsze zresztą kiedy Gdynia baty zbiera :P :lol: :P :lol: Brawo Brzeg :!: :!:

Żeby nie psuć sobie humoru nie czytam wypocin tych przewartościowanych ułomków na ich żałosnym forum :lol: Szkoda czasu.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 06 lutego 2006, 20:27

I ja dodam coś od siebie:)

Mecz jak mecz - każdy zna wynik:) nie ukrywam, że czekałem na ten dzień z 6 lat już będzie hehe:) już pare razy było blisko. Myślałem, że nie dożyje ale udało mi się:)
Chciałbym się jednak skupić na temat określenia nas kibiców Odry Bydłem itp:) Ja osobiście sam wyzwyałem Lotos i nie wstydze sie do tego przyznać!! poprostu od paru sezonów jak widzę zachowanie koszykarek Gdyni to mnie na wymioty bierze. Przyjeżdzają gwiazdy na prowincje (z ich punktu widzenia) i myślą, że mogą robić wszystko... Jeszcze jak Margo Dydek grała to oprócz Jej ogromnego talentu miała tendencje to chamskiego zachowania (łokcie, brutalne granie bez ograniczeń...). To samo było w niedziele!! to co Sarenac wyrabaiała to szczyt chamstwa... poprostu nie wytrzymałem i zacząłem wyzywać Lotos i mogę podpisać sie osobiście pod tym, że to Ja wyzywałem LOTOS!! ale poprostu chamstwa nie zniesę!! jestem u siebie na hali i nie będą mi ludzie (kibice) z Gdyni mówić jak mam sie zachowywać. Do tego prawo ma Kierownik i ewentualenie Ochrona;)
Warto też zauważyć ze nie zawsze taka reakcja kibiców z Brzegu na Lotos:) dla zainteresowany sprawa z "Bibą" z 4 sezonu temu;) hehe:) więc bardzo prosze o zachowanie troche racjonalności w tym co sie pisze!! bo widac, że Lotos i kibice mają za duże mniemanie o sobie....

Pozdrowienia i gratki dla Braci z Włókniarza;) do zobaczenia wkrótce:) 3majcie się:)

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 lutego 2006, 20:30

Drax. Jak tak czytam tu o zachowaniu kibiców to śmiać mi się chce..... hihihihi. Widać,że towarzystwo nie zaliczyło Chwiałki czy teraz Promienistej. Kto był to wie. Powiem tyle,że byliśmy w szoku kiedy w Pabianicach okazało się ,że na trybunach zero piwa. O innych sprawach nie wspomnę. A gest z jednym palcem ku górze. :lol: Niech ktoś się spyta choćby Eli Trześniewskiej gdzie pokazała go po raz pierwszy na meczu. O innych pannach nie wspomnę.

jestem smutny :(

Postautor: jestem smutny :( » 06 lutego 2006, 21:12

Swoj apel kieruje rowniez do wspolkibicow z Gdyni bo zaznaczam ze ONI SA TAK SAMO WINNI ZAISTNIALEJ SYTUACJI JAK WY!
TAK SAMO WINNI!
Pojednanie musi sie odbyc z inicjatywy obu stron, nie tylko waszej, ale rowniez i ich!
To tyle.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 21:17

dobra - zainspirowałeś mnie "gościu", otwieram zatem wątek o tym co piszesz zawierający pewną inicjatywę - jeśli będą chętni uczestniczenia w projekcie, niech się tam wpiszą - jeśli nie, koncepcja upadnie po tygodniu.

Od tej chwili jednak proszę WSZYSTKICH o nie pisanie już w tym wątku o sprawach innych, jak mecz Odra-Lotos

Drax
Żak

Postautor: Drax » 06 lutego 2006, 21:17

Żołnierz1 pisze:Drax. Jak tak czytam tu o zachowaniu kibiców to śmiać mi się chce..... hihihihi. Widać,że towarzystwo nie zaliczyło Chwiałki czy teraz Promienistej. Kto był to wie. Powiem tyle,że byliśmy w szoku kiedy w Pabianicach okazało się ,że na trybunach zero piwa. O innych sprawach nie wspomnę. A gest z jednym palcem ku górze. :lol: Niech ktoś się spyta choćby Eli Trześniewskiej gdzie pokazała go po raz pierwszy na meczu. O innych pannach nie wspomnę.

Nie tylko GDZIE go pokazała, ale też KOMU, co przyjacielu?? :oops: :lol:

Jak to bez piwa....?? :shock: aaaaa rozumiem....inne napoje były :lol:

Ale swoja drogą to masz rację. Jak by te biedne Mieciowe Pieszczoszki zjechały do naszego "kurnika" i któraś pseudo-gwiazda euroligowa zrobiła to co ta Pawlak.... nie wspominając Powell rok temu z Krakowa :evil: to by chyba w Brzegu albo Krakowie chcieli grać częściej :lol:

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 lutego 2006, 21:56

To może ja też apel do kibiców Lotosu w stylu "jestem smutny".
Otóż trener Lotosu Pan Koziorowicz, który nie ma co wątpić był na meczu, na konferencji prasowej nie wspomniał o chwilowych wyzwiskach kilkunastoosobowej grupy z Brzegu w stronę Lotosu. A mógł - i miał do tego pełne PRAWO! Mało tego po konferencji prasowej zamienił kilka słów z brzeskimi kibicami na "osobności".
Pytanie czemu się tak zachował? Ano niewątpliwie inteligentny i przewidujący człek wiedział, że to był mało znaczący incydent, a przy nagłośnieniu tego Lotos ma więcej do stracenia niż Brzeg.
Koszykarki Lotosu były (tak jak dotychczas) przywitane w Brzegu oklaskami. To ich niebezpieczne (brutalne) faule zapoczątkowały łańcuch nieprzyjemnych wydarzeń. Palec sfrustrowanej porażką małolaty Pawlak to mała rzecz - odnotowana tylko z kronikarskiego obowiązku.
Tak więc matołkowate małolaty z basketmanii , jeśli nie chcecie słuchać nikogo - bo macie racje - to polecam rozmowę z trenerem. Tylko nie napiszcie potem, że On też głupi, bo zrobił coś zupełnie przeciwniego niż wy. A do tego On był - wy nie! na meczu.

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 06 lutego 2006, 22:04

Nie rozumiem, dlaczego kibice w Brzegu podniecaja sie jakims mało znaczącym zwycięstwem. Owszem wygrały. Ale jakie to zwycięstwo zwazywszy na fakt, że Lotos grał kilka dni wcześniej ważny mecz w Eurolidze. Poza tym w pierwszej piatce wystepuja dwie nowe Amerykanki. Widać, że potrzebuja jeszcze trochę czasu na zgrane z reszta zespoły. Gdy to juz nastąpi gdynianki beda bradzo silnym teamem.
Poza tym uważam, ze kibole (nie myslic z kibicami!!!) Cukierków zachwali się podczas meczu jak banda debili. No bo jak wytłumaczyc obrzucanie wyzwiskami przyjezdna drużynę???? Po prostu szczyt prymitywizmu. Fani Cukiereczkow dostarczyli jedynie swoim dziewczyna powodu do wstydu.. ....
Mam nadzieje, że w środę, podczas meczu, z CCC brzeskei koszykarki zrozumieja, gdzie jest ich miejsce. I wtedy przekonamy sie, ze niedzielne zwycięstwo nad Lotosem okazało sie przysłowiowym fuksem!!!!!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 06 lutego 2006, 22:16

hahahah jestes beznadziejna kobieto serioo ... jestem ciekawy jak wygramy co wtedy napiszesz ze co Polkowice byly zmeczone wyjazdem do chełma ??beznadzieja....moze raczej zazdrosc ..sciska nieee :lol:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 lutego 2006, 22:18

Natalio! Czy to 6 przy ksywce to ilość latek jakie masz, czy też Twoje IQ?

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 22:20

p.......wna s.....a :twisted: :twisted: byłaś chociaż na tym meczu pewnie nie ale piszesz tylko po to zeby cos napisać :!: oby ODRA wygrała moze wtedy zaczniecie szanowac nasz klub i naszych kibiców :evil: :evil:

edit: mod

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 06 lutego 2006, 22:22

az mi glupio
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,