Natalka#6 pisze:Nie rozumiem, dlaczego kibice w Brzegu podniecaja sie jakims mało znaczącym zwycięstwem. Owszem wygrały. Ale jakie to zwycięstwo zwazywszy na fakt, że Lotos grał kilka dni wcześniej ważny mecz w Eurolidze. Poza tym w pierwszej piatce wystepuja dwie nowe Amerykanki. Widać, że potrzebuja jeszcze trochę czasu na zgrane z reszta zespoły. Gdy to juz nastąpi gdynianki beda bradzo silnym teamem.
Poza tym uważam, ze kibole (nie myslic z kibicami!!!) Cukierków zachwali się podczas meczu jak banda debili. No bo jak wytłumaczyc obrzucanie wyzwiskami przyjezdna drużynę???? Po prostu szczyt prymitywizmu. Fani Cukiereczkow dostarczyli jedynie swoim dziewczyna powodu do wstydu.. ....
Mam nadzieje, że w środę, podczas meczu, z CCC brzeskei koszykarki zrozumieja, gdzie jest ich miejsce. I wtedy przekonamy sie, ze niedzielne zwycięstwo nad Lotosem okazało sie przysłowiowym fuksem!!!!!!
Długo sie zastanawiałem czy podjąć z Tobą polemikę - jednak zdecydwoałem się ze odpisze!! nie wiem jak długo kibicujesz i jak długo chodzisz na mecze ale ja od pierwszego sezonu Brzegu w ekstraklasie!! mecze z Lotosem były wyrównane i były pogromy!! ja odkąd chodze zawsze chciałem doczekac sie zwycięstwa Odry nad Lotosem!! i doczekałem się - i pewnie nie wiesz co to za uczucie bo nie wkładasz tyle serca co my w kibicowanie - ja ledwo mówie...
Jeśli my KIBICE zachowujemy sie jak debile to co można powiedzieć o waszych.... cały mecz jeden rytm CCC (ktoś kiedys na forum napisął fajną piosenkę o was - znajdz i poczytaj hehehe). a po za tym pisałem juz na forum powody takiego zachowania!! i bądz pewna, że jeśli wasze koszykarki, trener czy zarząd sprowokują czy mnie czy reszte ekipy to będzie podobnie jak z Lotosem:) a po za tym zapytaj sie koszykarek z Brzegu czy się nas wstydzą?? bo chyba nie.... jak nie wiesz to nie przemilcz ....
Wiesz na czym polega piękno sportu?? na tym, że nigdy nie wiadomo kto z kim wygra!! w niedziele Brzeg był lepszy od Lotosu i to nie było przypadkowe zwycięstwo - widziałas mecz?? strasznie się czyta Twoja wypowiedz!!
a co do środy wypowiem się po meczu!! pozdrawiam!!