AZS Poznań - Cukierki Odra Brzeg 69:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 listopada 2004, 00:58

Ah.... ten Gorzów :lol: i ten balkonik znajomy( też tam siedzieliśmy). Łza sie w oku kreci, co za lata. Ale fakt, te latające stoły i kosze to chyba tamtejsza tradycja :wink: :lol: . Muszę przyznać, że po dziś dzień wyjazd do Gorzowa z dnia 07.12.96 na który wybralismy się w sile 30 osób jest jednym z najlepszych w mojej "karierze"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 listopada 2004, 01:01

simon pisze:Przyłączam się do pozdrowień dla Trojana, którego niedawno dzięli Szymonowi miałem okazję poznać :)

Oczywiście przekażę! Tak wogóle tych kontaktów w ostatnim czasie więcej niż chyba w ciągu cały 10 lat wcześniej - Wilson, będąc w Pabianicach na pogrzebie kibica Włókniarza ( ['] - pozdrawiam Cię Gasiu), poznał dość dobrze jakiegoś ponoć liczącego się kibica ŁKS. Dostał nawet wizytówkę, ale gdzieś ją zgubił... wiadomo.. ciężko zawsze było wyjechać na stojąco z Pabianic :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 listopada 2004, 01:05

Seba pisze:
simon pisze:Przyłączam się do pozdrowień dla Trojana, którego niedawno dzięli Szymonowi miałem okazję poznać :)

Oczywiście przekażę! Tak wogóle tych kontaktów w ostatnim czasie więcej niż chyba w ciągu cały 10 lat wcześniej - Wilson, będąc w Pabianicach na pogrzebie kibica Włókniarza ( ['] - pozdrawiam Cię Gasiu), poznał dość dobrze jakiegoś ponoć liczącego się kibica ŁKS. Dostał nawet wizytówkę, ale gdzieś ją zgubił... wiadomo.. ciężko zawsze było wyjechać na stojąco z Pabianic :D

Oj.... poznali się i to bardzo dobrze :lol: Tyle razem wypili że hohohoho :lol: , szkoda tylko że przy takiej okazji :cry: . A owym kibicem był sam pan viceprezes Norbert K.

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 listopada 2004, 01:09

a czy ja obtrazalem kogos z gorzowa albo z innego miasta? napisalem tylko ze mario bedac w arenie nic nikomu nie wspominal o "wykluczaniu"itp..., co wiecej, byl nawet b.mily[tak mowil mi maras]. Z tego wszystkiego wylonil sie obraz mario jako fajnego czlowieka, niestety jak widac mylilem sie, poniewaz zaczal on najezdzac na marasa!wczesniej w arenie tego nie robil! tak wiec jesli napisalem ze mario jest tylko "mocny w gebie" to chyba mialem racje,prawda? to nie jest obrazanie, takie sa[w moim zmniemaniu fakty- czemu mario nie powiedzial marasowi na zywo, prosto w oczy tego co napisal o nim na tym forum???

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 listopada 2004, 01:09

no to nie ma problemu z kontaktem - najprostrzy i najszybszy to prv na "fansach"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 listopada 2004, 01:37

Seba pisze:poznał dość dobrze jakiegoś ponoć liczącego się kibica ŁKS. Dostał nawet wizytówkę
no jak wizytówkę to musiał byc sam kierownik Kuczu :D
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 listopada 2004, 01:41

Mikey pisze:
Seba pisze:poznał dość dobrze jakiegoś ponoć liczącego się kibica ŁKS. Dostał nawet wizytówkę
no jak wizytówkę to musiał byc sam kierownik Kuczu :D

Ja się tam nie znam :D Wilson też się nie znał - nalewali, to pił... dawali to brał ;) hihihi... a potem dostał zawału, jak usłyszał, że ŁKS - on, zagorzały i wieloletni przeciwnik.. ;) Choć faktycznie szkoda, że do kontaktu musiało dojść przy tak smutnej okazji...

Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 listopada 2004, 01:45

Hahahaha, powiem więcej. Wilson do dziś ma mi za złe że go nie uprzedziłem że siedzi obok kibica ŁKSu :D Wypomina mi to zapominając że rozmawiało mu się z Norbertem jak z najlepszym przyjacielem :lol: :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 listopada 2004, 18:15

Mytek pisze: (...) niestety jak widac mylilem sie, poniewaz zaczal on najezdzac na marasa!wczesniej w arenie tego nie robil! tak wiec jesli napisalem ze mario jest tylko "mocny w gebie" to chyba mialem racje,prawda? to nie jest obrazanie, takie sa[w moim zmniemaniu fakty- czemu mario nie powiedzial marasowi na zywo, prosto w oczy tego co napisal o nim na tym forum??? (...)

Nooo faktycznie zacząłem najeżdżać na Marasa :roll: Jestem "mocny w gębie" ?? A to ciekawe, bo ja bym powiedział, że to właśnie Maras jest pewny siebie i mocny w słowach siedząc wygodnie przed komputerkiem, a na hali w Arenie jak nas zobaczył zdębiał :wink: A jeśli chodzi o Marasa to myślę (mam nadzieję), że jeszcze nie raz powiem mu prosto w oczy, na żywo to co myślę i w ogóle może podyskutujemy coś... :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 listopada 2004, 22:30

Mario! dzieki za odp!
hmmm mysle ze jest to troche "patowa" sytuacja: maras mowi ze to ty byles malo rozmowny, a ty mowisz ze to maras byl malo rozmowny...
abstrachujac od tego tematu, [ponoc byles na konferencji prasowej po meczu wiec mysle ze powinienes wiedziec] jakk wypowiadal sie po meczu trener wszaej drruzyny?co sadzil o postawie poznanianek i swoich podopiecznych?

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 07 listopada 2004, 17:59

Mytek pisze:Mario! dzieki za odp!
hmmm mysle ze jest to troche "patowa" sytuacja: maras mowi ze to ty byles malo rozmowny, a ty mowisz ze to maras byl malo rozmowny...
abstrachujac od tego tematu, [ponoc byles na konferencji prasowej po meczu wiec mysle ze powinienes wiedziec] jakk wypowiadal sie po meczu trener wszaej drruzyny?co sadzil o postawie poznanianek i swoich podopiecznych?

Sytuację "patową" myślę, że rozwiążemy z Marasem indywidualnie bez pośredników przy najbliższym spotkaniu. Wracając do konferencji prasowej... Pojawił się na niej nasz drugi trener Dariusz Konstanciuk z tym, że zupełnie nic nie mówił o grze poznanianek, a raczej o bardzo słabej grze Odry:

" Gdy dziewczyny wypełniały założenia przedmeczowe to gra z naszej strony jeszcze była poprawna. Później rzuty z nieprzygotowanych pozycji i duża ilość kontrataków zespołu z Poznania sprawiły, że mecz potoczył się dla nas źle. " - Dariusz Konstanciuk.
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”