OLIMPIA POZNAŃ - STK Kusy Szczecin (juniorki starsze)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
OLIMPIA POZNAŃ - STK Kusy Szczecin (juniorki starsze)
Już w najbliższą środę odbędą się w Poznaniu oba spotkania rewanżowe zawodniczek ze Szczecina - najpierw zagrają one z MUKSem, potem (bodajże o 18... to jeszcze potwierdzę... albo proszę o potwierdzenie zaglądające tutaj koszykarki) w sali przy ulicy Promienistej z Olimpią. Zwycięstwo lub nawet niska porażka zapewnia nam awans z pierwszej pozycji...
... niestety nie dane mi będzie być na tym meczu, więc mam nadzieję, że jego przebieg ktoś z obecnych w środę, możliwie szeroko opisze;)
DO BOJU OLIMPIA!!!:)
... niestety nie dane mi będzie być na tym meczu, więc mam nadzieję, że jego przebieg ktoś z obecnych w środę, możliwie szeroko opisze;)
DO BOJU OLIMPIA!!!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
A więc z najnowszych wiadomości. Mecz ten odbędzie się w środę o godzinie 13.00
Chłopaki postarajcie się sprężyć i przyjść na ten mecz. Musimy go wygrać!! Najlepiej jakby było +50
PS. dnia poprzedniego tj. wtorek Kusy Szczecin o godz. 14.00 zmierzy się z MUKS-EM
Chłopaki postarajcie się sprężyć i przyjść na ten mecz. Musimy go wygrać!! Najlepiej jakby było +50
PS. dnia poprzedniego tj. wtorek Kusy Szczecin o godz. 14.00 zmierzy się z MUKS-EM
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
Bury pisze:A więc z najnowszych wiadomości. Mecz ten odbędzie się w środę o godzinie 13.00
Ooooo... to jest dobra wiadomość - zobaczę, co się da zrobić z tą 13
Żołnierz, Czarny, Drax, Marian.. reszta... jak jutro? Dacie radę?
Mytek pisze:Bury - kup sobie dwa gardła, lub oszczędzaj to co masz - punkt 17.00 "operacja Łódź" - musimy wygrac co najmniej 2 pkt...![]()
mecz o 13.00, hhhmmmmmm......
Spoko Mytek jedno, ale dobre (odpowiednio przetestowane i wytrenowane) mi wystarczy, a z "operacji Łódź" musimy wyciągnąć conajmniej +2 innej opcji nie widze
Co to +50 to zawsze to lepiej wygląda niż +5
Seba pisze:Bury pisze:A więc z najnowszych wiadomości. Mecz ten odbędzie się w środę o godzinie 13.00
Ooooo... to jest dobra wiadomość - zobaczę, co się da zrobić z tą 13A dlaczemu akurat +50 musimy?;) hihi... jakis zakład czy coś?
![]()
![]()
![]()
Żołnierz, Czarny, Drax, Marian.. reszta... jak jutro? Dacie radę?
hmm właśnie mi coś zaświtało w głowie...
MUKS dzis wymęczył zwycięstwo nad Szczeciniankami 75:65... jutro więc zagramy mecz O PIETRUSZKĘ, bo dzisiejszy wynik powoduje, że Olimpia awansowała już z pierwszego miejsca do dalszej fazy... GRATULACJE!!! Z tego, co się dowiedziałem, gdyby Szczecin dziś wygrał, to jutro zagralibyśmy bez Agaty i Wery, które muszą być męczone przez AZS pózniej w Arenie (oby znowu nie cały mecz na ławce
). Teraz jednak znowu trzeba bedzie kogoś wyciagać za uszy (jak rok temu Lotos), więc pewnie jutro pełen skład... 
-
Żołnierz1
Nie da się ukryć, że może to być ostatnia szansa, by ograć trochę te dziewczyny, które mocno trenują również, a mają mniej szans na pokazanie się na parkiecie - od nich, jak napisał wyżej Żołnierz, może zależec los przyszłych, ważniejszych spotkań... przecież już finały w Gdyni pokazały jak ważne jest posiadanie równego, mocnego składu... na wypadek, gdyby sędziom przyszło do głowy "wygwizdanie" za faule kilku zawodniczek...
Na dodatek tak, jak już mówilismy rok temu, Szczecin ma naprawdę WIEEELKIEGO pecha - zespół dość silny, silniejszy niewątpliwie od wielu spośród tych, które dostają się do ćwierćfinałów, a grając akurat w tym regionie ciągle niemogący się przebić. Na dodatek sympatyczne dziewczyny... przynajmniej tak się prezentuja na boisku - robią bez gadania swoje.. i to całkiem niezle. I znowu trzeba sie bić "za innych"... ehh... wiedząc, że ci "inni" jako pierwsi, gdyby byli w stanie, zepchnęli by w przepaść... zresztą spychają jak tylko mogą...
Pozostaje jednak HONOR... i nieoglądanie się na innych... a to ważniejsze niż wszystko inne;)
Pozdro i do zobaczenia jutro Żołnierz!!!
Na dodatek tak, jak już mówilismy rok temu, Szczecin ma naprawdę WIEEELKIEGO pecha - zespół dość silny, silniejszy niewątpliwie od wielu spośród tych, które dostają się do ćwierćfinałów, a grając akurat w tym regionie ciągle niemogący się przebić. Na dodatek sympatyczne dziewczyny... przynajmniej tak się prezentuja na boisku - robią bez gadania swoje.. i to całkiem niezle. I znowu trzeba sie bić "za innych"... ehh... wiedząc, że ci "inni" jako pierwsi, gdyby byli w stanie, zepchnęli by w przepaść... zresztą spychają jak tylko mogą...
Pozostaje jednak HONOR... i nieoglądanie się na innych... a to ważniejsze niż wszystko inne;)
Pozdro i do zobaczenia jutro Żołnierz!!!
-
Żołnierz1
Mecz zakończył się zwycięstwem Szczecina 60-50. W Olimpii grały często rezerwy. I dobrze. Tak naprwdę mrecz pokazał jak daleko im do pierwszej 5-6. Najgorsze jednak ,że po sp....... akcji na ustach pojawiał się .....uśmiech. Dziwne podejście. Z rezerw ,to właściwie na jakieś wyróżnienie zasłużył......Struś za grę w obronie. Mielismy jeden debiut. Postęp jednak mimo wszystko w grze Pająka i Najtola. Przechwyty Agaty. Zatrzymam dla siebie komentarz jednej osoby związanej z innym poznańskim klubem który usłyszam na korytarzu. Z grupy wychodzą: z pierwszgo Olimpia z drugiego Kusy. Gratulacje.
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Żołmnierz1
Zdegustowany wynikiem meczu jeden z wiernych giermków Pana J stwierdził w rozmowie ze swoim wodzem-******* po co szkolić młodzież? Chce temu gościowi powiedzić ,że po to aby inni póżniej próbowali je podkraść na dziwne sposoby. Ktoś kiedyś powiedział ,,kto mieczem wojuje od mieczu pada,,. Czyżby to kara za pannę Sz.? Cóż Szczecin był lepszy i tyle.
Łooooo matko jedyno, ale żeś tajemnicę robił jakby było z czego
szlag trafił Bandę Jabcoka i bardzo dobrze
Skoro odpadli, widocznie na więcej nie zasłużyli, bo za słabo szkolą młodzież, proste
żeby tyle wysiłku wkładali w treningi co w podnoszenie musztardówek, to nikt w kraju nigdy by ich nie przegonił, a tak...