Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 lutego 2006, 21:30

MuFa pisze:a wiec droga dedukcji drogi Donie wychodzi ze to "szanowny" "Pan" Korsak :lol:

He,he - któś się przebrał? Obcej kobity nie widziałem na meczu! Bo graczki niby wykluczone.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 lutego 2006, 21:50

Się przyłożyłem jeszcze lepiej - jest Natalka z szóstką z ... Polkowic!!! :lol:
No to Natalce z szóstką napiszę, że ubiegłoroczny brązowy medal Polkowic jest nic nie warty i nie wiem z czego się cieszyła?
Bo przecież w Pabianicach nie grały trzy reprezentantki Polski - Perlińska, Wlaźlak i Piestrzyńska. Czyli zupełnie nie rozumiem radości i uważam, że ten medal jest nic nie warty!!!!!
No i cooo??? Łyso Ci?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 07 lutego 2006, 22:03

:lol: a wy swoje...

no to żeby nie było, że ja tylko nadęta jestem, to myślę że Natalka#6 jest... brzeskim spikerem, któremu się nie podobało to, że brzeżanie przejęli pałeczkę w prowadzeniu konferansjerki meczowej... :wink:

Żart, Natii... :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 07 lutego 2006, 22:11

yyyy to raczej niemozliwe bo to ja jestem spikerem i wiedzialbym o czyms takim :D

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 07 lutego 2006, 22:11

ludzie kiedy to sie stalo! AAAAAAAAA! właczam forum pacze i niedowierzam! to jakis cud cholerka szkoda tylko ze to nie AZS :D ale wielkie gratki dla Brzegu, pozdro dla kibiców! :wink:
Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 07 lutego 2006, 22:12

lepiej pozno niz wcale :lol:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 lutego 2006, 22:26

Donie bez przesady z tym medalem:) pozdro
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 lutego 2006, 22:53

ginda pisze:Donie bez przesady z tym medalem:) pozdro

Nie przeczytałeś całości - to tylko pastisz na wypowiedź Natalki z szóstką.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 lutego 2006, 22:56

czytalem, wiem co napisala i sie z nia nie zgodze, bo fajnie jest wygrac z lotosem, dla mnie to mialo znaczenie,bo malo klubow moze sie tym szczycic, choc ostatnio coraz wiecej:)
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 lutego 2006, 22:58

Medal zdobyć to też jest coś 8)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 lutego 2006, 23:00

a co dopiero go obronic:D:Dja na to licze i wierze w to, ale ciezko bedzie
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 lutego 2006, 23:01

Oj będzie ciężko!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 lutego 2006, 23:09

Edzia - szczerze mówiąc nieważne czy, gdzie i kiedy byłaś, czy Cię nie było (choć śledztwo Szymona jednak ciekawe ;) )... ważne, że któryś raz już próbujesz w pewien charakterystyczny, populistyczny sposób piętnować pewne bardzo odosobnione i marginalne tu zachowania, pisząc ogólnie o całości forum - bo inaczej jak już mówiłem Twoich zacytowanych przeze mnie słów, mimo szczerych chęci, odebrać się nie da :? Z drugiej strony na zachowania, mające miejsca od samego początku, w innym miejscu przymykasz oko głosząc jego wielkość... Moim skromnym zdaniem dwulicowość... pouczanie innych, wyzywanie ich, by następnie nie reagować zupełnie w innym miejscu, gdzie działa się tak samo aktywnie... Tyle w temacie...

Twoje wyjaśnienia przyjąłem do wiadomości...

Pozdrawiam.

A co do głównego wątku - atmosfera od wczoraj zrobiła się zdecydowanie bardziej wyLOOZowana... i myślę, że to dobry kierunek! Jednocześnie, żeby zupełnie ten wpis nie był odebrany, jako offtopic... zaległe GRATULACJE dla Odry :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Drax
Żak

Postautor: Drax » 08 lutego 2006, 07:54

Seba pisze:Edzia - szczerze mówiąc nieważne czy, gdzie i kiedy byłaś, czy Cię nie było (choć śledztwo Szymona jednak ciekawe ;) )... ważne, że któryś raz już próbujesz w pewien charakterystyczny, populistyczny sposób piętnować pewne bardzo odosobnione i marginalne tu zachowania, pisząc ogólnie o całości forum - bo inaczej jak już mówiłem Twoich zacytowanych przeze mnie słów, mimo szczerych chęci, odebrać się nie da :? Z drugiej strony na zachowania, mające miejsca od samego początku, w innym miejscu przymykasz oko głosząc jego wielkość... Moim skromnym zdaniem dwulicowość... pouczanie innych, wyzywanie ich, by następnie nie reagować zupełnie w innym miejscu, gdzie działa się tak samo aktywnie...

Dokładnie Seba, wyjąłeś mi to z ust (spod klawiatury...) Dwulicowość i fałsz. Tutejsze posty są przejawem buractwa, chamstwa i prostactwa i należy je tępić, ale "tamtejsze" nie, bo "basketmaniacy są bliżsi" i fajniejsi.... więc im wolno, a jak ktoś udowadnia rynsztokowe zachowania z Gdyni to co?? "nic nie wiem, nie było mnie" itp...
Śmieszne tłumaczenia. Poza tym zawsze powtarzam - jak się komuś nie podoba "plebejskość" tego forum i jego użytkowników - zawsze może zmienić towarzystwo na lepsze.

qBK nzlg

Postautor: qBK nzlg » 08 lutego 2006, 10:54

Myślę, że bardzo ważną rzeczą jest szacunek, a tego niektórym brakuje. Gdy Polkowice wygrały z Lotosem (kilka lat temu u siebie, a na początku sezonu w Gdyni) to nie twierdziłem, że to był fuks, ale byłem pełen uznania dla CCC. I mimo że nie jest to mój ulubiony klub, to nie twierdzę, że wszystko polkowickie jest złe 'z założenia', że polkowickie itd. bo np. bardzo szanuję trenera Nowakowskiego, a także tych kibiców z Polkowic, który mają szacunek dla Odry, bo tacy też są. Jeśli chodzi o zachowanie na meczu, to przyznaję - i każdy to wie - że nie jesteśmy świętoszkami, ale jak mamy reagować gdy wieżowiec z Gdyni (Sarenac) - podobnie jak w poprzednich sezonach Dydek - eliminuje łokciowaniem kolejne zawodniczki? Może powinniśmy zaśpiewać "Rankica Sarenac!!"?? albo "dziękujemy"? Sam faul może się przydarzyć przypadkowo, ale zbyt dużo przypadków w krótkim czasie to podejrzana sprawa, poza tym ktoś kto ma honor przeprasza za swoje zachowanie. Jak już wcześniej pisałem, też nie wszystko co związane jest z Gdynią jest złe. Szacunek dla trenera Koziorowicza, który pogratulował nam zwycięstwa w meczu i nie mówił, że było ono niezasłużone czy coś takiego.

Pozdrowienia dla forumiczów, bo długo mnie było:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”