Walentynki
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
szymas0
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Walentynki
Witam wszystkich ziomkow
!!!! Po dzisiejszej wizycie u mojej dziewczyny ktora jest na obozie dowiedzialem sie ciekawej rzeczy, a mianowicie ze ma jakiegos cichego wielbiciela ktoremu zachcialo sie wysylac kartki walentynkowe
: dalbym mu tylko dobra rade nastepnym razem niech uwaza do kogo pisze i co robi
bo mi sie to bardzo nie spodobalo 
szymas
-
Gość
Re: Walentynki
szymas0 pisze:Witam wszystkich ziomkow!!!! Po dzisiejszej wizycie u mojej dziewczyny ktora jest na obozie dowiedzialem sie ciekawej rzeczy, a mianowicie ze ma jakiegos cichego wielbiciela ktoremu zachcialo sie wysylac kartki walentynkowe
: dalbym mu tylko dobra rade nastepnym razem niech uwaza do kogo pisze i co robi
bo mi sie to bardzo nie spodobalo
hihihihi. Ciekawe która to i od kogo? A tak na marginesie, to pannna trochę przesadza z tym,że wszystko mówi. Na tym podobno polega, to święto że się dostaje takie sprawy i zostawia dla Siebie. Może, to prowakacja? A tak na drugim marginesie ,to wcale się Tobie nie musiało podobać, bo to nie była dla Ciebie Walentynka!! A która, to niby
-
Cegłaaaa
hmm, a kolega widze do wyzywania to pierwszy, a zamiast przyjść na mecz i wspomóc swoją dziewczynę głośnym dopingiem to jakoś nie widziałem, chyba że coś ze wzrokiem mi się ostatnio popsuło...
A to że dostała kartkę... hmm lekko śmieszne, wczoraj były walentynki, jak dobrze pamiętam
więc takich kartek zostały wysłane miliony... więc się tak nie denerwuj...
Pozdrowionka
A to że dostała kartkę... hmm lekko śmieszne, wczoraj były walentynki, jak dobrze pamiętam
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
-
Żołnierz1
mati pisze:wiecie...pewnie Seba i Willi się ze mną zgodzą, że ja bym miał teorię na kartki...pochodzącą z Ostrowa...
koniec konców mieszka u nas przedstawiciel kibiców Olimpii w terenie:D:D
hehehe.... pozdrooooo:)
Kto to jest Mati???????????!!!!!!!!!!! Gdybym wiedział,to bym sam jej wysłał 100 walentynek!!! Tylko o kogo chodzi?? Może ktoś wie? Cegła. Ty wiesz napewno. Kogo losy się tu ważą?
-
Żołnierz1
szymas0 pisze:Witam!!:] Chyba jest slepy bo jestem tak duzy ze mnie trudno nie zauwazyc!!A na marginesie nie posiadam tyle czasu wolnego co wy bo rowniez trenuje!!Poczwarę to Ty mozesz sobie wziasc bo ja takiej nie potrzebuje a Tobie chyba odpowiadaja!!I jestem bardzo pewny swego
!!Pozdro
Ale śmiesznie się zrobiło. No przyznać się laski której to obrońca się tu znalazł. Masz dopingować!!! Treningi zostaw nam. I tak sie dowiemy o kogo chodzi. Więc może lepiej powiedz. No chłopaki. Przyznać się kto kupił kredki i narysował tą Walentynkę i dla kogo?
-
strus
strus pisze:w razie czego to moj chłopak nie ma na imie "SZYMAS0" wiec ja raczki umywam od tej sprawy!!! (...)
Wiemy, wiemy Ania...
Zolnierz pisze:T napewno Wera. Ona ma chłopaka. Tylko od kogo? Może Mati?
Hmmm... to jest osobista sprawa tego, który wysłał i tej, która dostała... Ona powinna zachować tę sprawę dla siebie, a Ty nie robić śledztwa
... no a "zazdrosny Walenty" jest autorem póki co na bank najśmieszniejszego wątku w historii podforum Olimpii
-
strus
ja musze sie wywiedziec kto to taki...
moje zdanie jest takie: niech sie chlopak cieszy,ze dziewucha ma powodzenie,a nie robi problemy z powodu jakiejs kartki,dziewczyna na pewno sie dowartosciowała (bo chyba kazda na jej miejscu tak by sie czula),chocby to była kartka od najwiekszego zgreda na swiecie.a jak mowi ,ze sie nie cieszy to kłamie( znam kobiety) heh...
masz racje Seba...to chyba najsmieszniejszy watek!
Zazdrosny Wlenty- opanuj troszeczke nerwy i ciesz sie razem z dziewczyną!!! ( Ty ja masz,a tajemniczy adorator moze o niej tylko pomarzyc,no chyba ,ze...)
;)
moje zdanie jest takie: niech sie chlopak cieszy,ze dziewucha ma powodzenie,a nie robi problemy z powodu jakiejs kartki,dziewczyna na pewno sie dowartosciowała (bo chyba kazda na jej miejscu tak by sie czula),chocby to była kartka od najwiekszego zgreda na swiecie.a jak mowi ,ze sie nie cieszy to kłamie( znam kobiety) heh...
masz racje Seba...to chyba najsmieszniejszy watek!
Zazdrosny Wlenty- opanuj troszeczke nerwy i ciesz sie razem z dziewczyną!!! ( Ty ja masz,a tajemniczy adorator moze o niej tylko pomarzyc,no chyba ,ze...)
strus pisze:(..)Zazdrosny Walenty- opanuj troszeczke nerwy i ciesz sie razem z dziewczyną!!! ( Ty ja masz,a tajemniczy adorator moze o niej tylko pomarzyc,no chyba ,ze...);)
"chyba, że... " ???
Co do reszty tego, co napisałaś - zgadzam się w 1000000000000% !!! Za rok wszyscy wysyłamy takie kartki, żeby na forum potem się weselej zrobiło... hihi... które chętne?
Pozdrowionka!:)))))
Ps. Ania - czemu nie na obozie?