Walentynki

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

STRUS

Postautor: STRUS » 15 lutego 2006, 23:13

dojezdzam w piątek PKS-em ( juz mam przed oczami ta 2 godzinna podroz), pewna sytuacja zmusiła mnie do tego by zostac w domu,wole nie na forum:( dojezdzam do dziewczyn tylko na kilka dni ale bede na pewno ostro trenować (tzn. postaram sie).

pozdrawiam...

Gość

Postautor: Gość » 15 lutego 2006, 23:19

Tej Szymas, ale panikę siejesz,- PALANTUNIO- :lol: może kartkę wysłał Twój najbliższy kumpel a Ty tu swoje żale na forum. Sprawdź lepiej jego notes albo komórkę-- pewnie dawno już wynajął kwaterę w Wielichowie i tam spędza ferie :). Może i jesteś duży a co tam, Twoje olbrzymie rogi porysowały sufit na Promienistej hihihi nie gniewaj się ale robić problem z Walentynki to tylko nieliczni potrafią

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 lutego 2006, 23:23

STRUS pisze:dojezdzam w piątek PKS-em ( juz mam przed oczami ta 2 godzinna podroz), pewna sytuacja zmusiła mnie do tego by zostac w domu,wole nie na forum:( dojezdzam do dziewczyn tylko na kilka dni ale bede na pewno ostro trenować (tzn. postaram sie).

pozdrawiam...

Uuuuu.. to faktycznie ciężki weekend Ci się szykuje - trzeba nadrobić tam te kilka dni... no ale myślę, że warto "powalczyć", bo naszym, kibicowskim zdaniem po meczu ze Szczecinem powinnaś dostawać więcej szans... z powodów o których szeroko w innym wątku... (koncentracja, chęć wykorzystania szansy itp)

Uważaj podróżując i POWODZENIA na obozie!!! No i miłego śledztwa "walentynkowego" ;) hehe

Pozdrowionka

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 16 lutego 2006, 00:36

Dobra. Kończymy temat. Czas na mecze.

werka

Postautor: werka » 16 lutego 2006, 10:47

ja sobie wypraszam moj chlopak nie jest tak poj.... zeby pisac takie cos na forum...wiec Zolnierz nie przesadzaj nie tylko ja mam boya w druzynie...:P a i jeszcze jedno moj facet nie ma na imie szymon tylko Bartek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 16 lutego 2006, 12:04

werka pisze:ja sobie wypraszam moj chlopak nie jest tak poj.... zeby pisac takie cos na forum...wiec Zolnierz nie przesadzaj nie tylko ja mam boya w druzynie...:P a i jeszcze jedno moj facet nie ma na imie szymon tylko Bartek

Szymas to jego nick. Czyli wiemy kto dostał. Wera. :lol: Boya? to polskie Forum. hihihihi. Więc Wera ma chłopaka. Wera. tak na marginesie 01.03.2006r. musisz wygrać mecz!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 16 lutego 2006, 13:57

szymas0 pisze:(...) A na marginesie nie posiadam tyle czasu wolnego co wy bo rowniez trenuje :lol: (...)

A czy ktoś tu mówił że my mamy czas wolny? człowieku, większość z nas pracuje, ale prawie zawsze jakoś potrafimy sobie wygospodarować tak czas, żeby znaleść się na meczu...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

werka

Postautor: werka » 17 lutego 2006, 13:06

jak Zołnierz cos sugerujesz ze to moj facet to ja sobie wypraszam....wiadomo 1.03.2006 dajemy z siebie wszystko i jeszcze wiecej...pozdrawiam

Wróć do „Inne kluby”