co z tym BIOMLEKIEM?

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 22 grudnia 2005, 17:16

Pan lub Pani (?) ŚMIESZNE. Proszę się nie martwić. Pan Wojciech L. jest zawsze tuż obok. A jesli brak Panu lub Pani jego osoby tak bardzo doskwiera, to zapraszam na spotkanie prywatne:) Czekam na propozycję lokalu i menu. Jeśli zaś mam już możliwość i jestem ZALOGOWANY, podkreślam ZALOGOWANY, to wspomnę tylko, że nie zawsze forma niektórych wypowiedzi skłania mnie do odpowiedzenia. Czasem nawet jest mi przykro, że komuś Bóg poskąpił słownictwa, intelektu i przede wszystkim ODWAGI do zalogowania się i pokazania, że osoba taka i taka ma na prawdę na sercu sprawy związane z team'em z Chełma. Wszyscy wiedzielibyśmy kto na prawdę NAM pomaga, lub chce pomóc, bądź ma NAS daleko gdzieś i chce za wszelką cenę wprowadzać nieład i zamieszanie. Nic to. Tuż przed ŚWIĘTAMI, dla wszystkich: przyjaciól, osób związanych i nie związanych z klubem z Chełma, zawodniczek i ich rodzin, kibiców, dziennikarzy piszących o MKSie ale także dla wrogów, wszystkich, którzy nam źle życzą - SPOKOJU, ROZWAGI, RADOŚCI ZE SPOTKANIA Z BLISKIMI I ŚWIĘTOWANIA NARODZIN PANA, A W ZBLIŻAJĄCYM SIĘ NOWYM ROKU - SAMYCH RADOSNYCH, WESOŁYCH CHWIL, SPEŁNIENIA MARZEŃ (NIE TYLKO SPORTOWYCH) I WIELU WIELU EMOCJI KOSZYKARSKICH.
Wrogom i nieprzyjaciołom WYBACZAM I PODAJĘ DŁOŃ
W.L.

zawodniczka Biomleku

Postautor: zawodniczka Biomleku » 22 grudnia 2005, 20:21

do Wojtka L. Adiego i wszystkich kibiców :Życzę Wam wszystkiego najlepszego, spokojnych Świąt, żebyście zawsze wspierali nasza druzyne nawet kiedy nie będzie nam sie powodiło (chociaż będziemy się starały, zeby tak nie było :D), szczęścia w Nowym Roku, spełnienie marzeń, spokuju i wszyskiego naj...naj...najlepszego :*

zawodniczka Biomleku

Postautor: zawodniczka Biomleku » 23 grudnia 2005, 12:43

do Wiadomy jeśli masz mnie z Kasie (nie wiem jaką, no ale... :]) ...to sie mylisz :P

ktoś

Postautor: ktoś » 23 grudnia 2005, 23:13

:) dziewczyny kocham was jesteście super prosze nie przejmujcie sie tymi glupotami bo nie warto naprawde zycze wam wszystkiego najlepszego :lol: prozse was badzcie zawsze soba to jest najwazniejsze uwierzcie w swoje mozliwosci i pokazcie wszystkim niedowiarkom ze BIOMLEK TO JEST POTEGA KOCHAM WAS WSZYSTKIE BEZ WYJATKU

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 25 grudnia 2005, 21:56

heh dolaczam sie do ktoś, racja uwierzcie w swoje mozliwosci i badzcie soba, trenujcie, starajcie sie z calych sil, wierzcie w siebie i w to ze bedzie dobrze, a tak bedzie:)
Pozdrawiam

zawodniczka Biomleku

Postautor: zawodniczka Biomleku » 26 grudnia 2005, 15:16

dobrze wiedziec ze ma sie takich fajnych kibiców jak Ktos i Adi :)!! dzieki wsparcie i miłe słowa :* oby tak przez cały nowy rok było ... i jeszce dłuzej :D

1liga.go.pl
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: 1liga.go.pl » 27 grudnia 2005, 20:53

Heja wszystkim. Mam prośbe do którejś z zawodniczki Biomleku. Czy może któraś z Was odezwać się do mnie na gg 5941966 Chciał bym przeprowadzić z Wami wywiad do naszego portalu.
Pozdrawiam :D
Koszykówka kobiet rulez. Handball women's is gut.

dj mancur

Postautor: dj mancur » 01 stycznia 2006, 20:34

ej czaicie wezcie wszyscy zejdzcie jzu z tego tematu.Nie wiem dlaczego moderatorzy tegororum nie robia tuinterwencji...ja zaczalemprzychodzic na biomlek ponad rok temu.Na poczatku z nudow...ale mneisjza z tym...biomlek jest super....w zadnej dryzynie nie ma tylu zawalsitych lasek to raz, a po drugie i moim zdaniem najwazniejsze zobaczcie ile zawodniczki biomleku maja lat...z tego co ja wiem to kazde ich wyralki sa starsze o 2-4 lat .wiec na serio jest spoko.i j... to ze w skladzie sa zawodniczki z lublina. z tego co widze tez sa ladne.a i musze sie pochawlic ze wczoraj masowalem jednej z zawodniczek stope na imprezce...mowie Wam bylo bosko....pozdro.. :D
a i wezcie zmiencie temat..jak wam sie nudzi to wejdzcie sobie na www.ekonomy.glt.pl tam mozecie tez sobie popisac :D

gość

mecz biomleku

Postautor: gość » 17 lutego 2006, 20:46

uwaga!jutro meczyk biomleku ze Stalowa o 12 serdecznie zapraszam wszystkich kibiców i fanów koszykówki! :lol:

Wróć do „I/II liga”