Pan lub Pani (?) ŚMIESZNE. Proszę się nie martwić. Pan Wojciech L. jest zawsze tuż obok. A jesli brak Panu lub Pani jego osoby tak bardzo doskwiera, to zapraszam na spotkanie prywatne:) Czekam na propozycję lokalu i menu. Jeśli zaś mam już możliwość i jestem ZALOGOWANY, podkreślam ZALOGOWANY, to wspomnę tylko, że nie zawsze forma niektórych wypowiedzi skłania mnie do odpowiedzenia. Czasem nawet jest mi przykro, że komuś Bóg poskąpił słownictwa, intelektu i przede wszystkim ODWAGI do zalogowania się i pokazania, że osoba taka i taka ma na prawdę na sercu sprawy związane z team'em z Chełma. Wszyscy wiedzielibyśmy kto na prawdę NAM pomaga, lub chce pomóc, bądź ma NAS daleko gdzieś i chce za wszelką cenę wprowadzać nieład i zamieszanie. Nic to. Tuż przed ŚWIĘTAMI, dla wszystkich: przyjaciól, osób związanych i nie związanych z klubem z Chełma, zawodniczek i ich rodzin, kibiców, dziennikarzy piszących o MKSie ale także dla wrogów, wszystkich, którzy nam źle życzą - SPOKOJU, ROZWAGI, RADOŚCI ZE SPOTKANIA Z BLISKIMI I ŚWIĘTOWANIA NARODZIN PANA, A W ZBLIŻAJĄCYM SIĘ NOWYM ROKU - SAMYCH RADOSNYCH, WESOŁYCH CHWIL, SPEŁNIENIA MARZEŃ (NIE TYLKO SPORTOWYCH) I WIELU WIELU EMOCJI KOSZYKARSKICH.
Wrogom i nieprzyjaciołom WYBACZAM I PODAJĘ DŁOŃ
W.L.
co z tym BIOMLEKIEM?
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka Biomleku
do Wojtka L. Adiego i wszystkich kibiców :Życzę Wam wszystkiego najlepszego, spokojnych Świąt, żebyście zawsze wspierali nasza druzyne nawet kiedy nie będzie nam sie powodiło (chociaż będziemy się starały, zeby tak nie było
), szczęścia w Nowym Roku, spełnienie marzeń, spokuju i wszyskiego naj...naj...najlepszego :*
-
zawodniczka Biomleku
-
ktoś
-
zawodniczka Biomleku
-
1liga.go.pl
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
dj mancur
ej czaicie wezcie wszyscy zejdzcie jzu z tego tematu.Nie wiem dlaczego moderatorzy tegororum nie robia tuinterwencji...ja zaczalemprzychodzic na biomlek ponad rok temu.Na poczatku z nudow...ale mneisjza z tym...biomlek jest super....w zadnej dryzynie nie ma tylu zawalsitych lasek to raz, a po drugie i moim zdaniem najwazniejsze zobaczcie ile zawodniczki biomleku maja lat...z tego co ja wiem to kazde ich wyralki sa starsze o 2-4 lat .wiec na serio jest spoko.i j... to ze w skladzie sa zawodniczki z lublina. z tego co widze tez sa ladne.a i musze sie pochawlic ze wczoraj masowalem jednej z zawodniczek stope na imprezce...mowie Wam bylo bosko....pozdro..
a i wezcie zmiencie temat..jak wam sie nudzi to wejdzcie sobie na www.ekonomy.glt.pl tam mozecie tez sobie popisac
a i wezcie zmiencie temat..jak wam sie nudzi to wejdzcie sobie na www.ekonomy.glt.pl tam mozecie tez sobie popisac
-
gość
mecz biomleku
uwaga!jutro meczyk biomleku ze Stalowa o 12 serdecznie zapraszam wszystkich kibiców i fanów koszykówki!