Koszulka Cukierków
Moderator: qBK
-
gulchynsky
- Młodzik
Koszulka Cukierków
Mam pytanie: czy nie wiecie skąd można załatwić koszulkę Cukierków? Z góry dzięki
-
gulchynsky
- Młodzik
Rozumiem... z drugiej strony myślę, że byłoby dobrym rozwiązaniem, gdyby Zarząd Miasta sięgnałby głębiej do kieszeni i zainwestował w klubowy sklepik z pamiątkami, bo z tego, co się orientuję, to chyba na żadnej stronie klubu PLKK nie można kupić koszulki. No ale jak już napisałeś "pretensje do góry".
U nas nie widziałem nigdy osoby z koszulką którejś z koszykarek. Osobiście posiadam tylko koszulkę klubu kibica, którą ma każdy z jego członków
Z przodu mamy godło klubu, a z tyłu piłkę i napis "KLUB KIBICA". Takie rzeczy jak koszulka zespołu koszykarskiego u kibica widziałem tylko i wyłącznie na meczach męskiej koszykówki
Z przodu mamy godło klubu, a z tyłu piłkę i napis "KLUB KIBICA". Takie rzeczy jak koszulka zespołu koszykarskiego u kibica widziałem tylko i wyłącznie na meczach męskiej koszykówki
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
- 19andrew81
- Żak
- 19andrew81
- Żak
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
O ile pamiętam, to kiedyś (jeszcze za czasów Algisa) można było kupić takie koszulki w sklepie sportowym na Młynarskiej (chyba TeamSport) ale wątpię czy tertaz coś się znajdzie. Tym bardziej, że nie jestem pewien czy wtedy były to już koszulki Odry czy jeszcze Kamy. Ale skoro wtedy się dało zrobić to teraz raczej też można - tylko zapotrzebowanie trzeba zgłosić.
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde
Zbych pisze:O ile pamiętam, to kiedyś (jeszcze za czasów Algisa) można było kupić takie koszulki w sklepie sportowym na Młynarskiej (chyba TeamSport) ale wątpię czy tertaz coś się znajdzie. Tym bardziej, że nie jestem pewien czy wtedy były to już koszulki Odry czy jeszcze Kamy. Ale skoro wtedy się dało zrobić to teraz raczej też można - tylko zapotrzebowanie trzeba zgłosić.
bylo zgloszone z naszej strony i to nie raz !!!!!!!widac z jakim skutkiem !
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Mlody pisze:bylo zgloszone z naszej strony i to nie raz !!!!!!!widac z jakim skutkiem !
Może w niewłaściwe miejsce uderzyliście. Ja podałem tylko przykład że ktoś, jakoś, kiedyś załatwił. Może należałoby dotrzeć do tego, jak to się wtedy udało zrobić i postąpić podobnie.
Powodzenia
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde