MKS BIOMLEK CHEŁM 2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

buhaha

Postautor: buhaha » 21 lutego 2006, 21:42

.............. pisze:j... mnie ta babka ona dla mnie moze nawte grac w NBA szczerze wali mnie to ale to ona do kazdego morde drze ......:) wiec ........:P
WIEM ŻE TO KOMAR PISALA TYLKO ONA NIE MA ODWAGI SIE PRZYZNAC

Gość

Postautor: Gość » 21 lutego 2006, 22:34

A jak mecze Chełmu w juniorkach starszych ze Stalową Wolą. Jakieś wyniki, kto punktował?

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 22 lutego 2006, 12:19

Ludzik nic nie skasuje, teraz to właśnie jest dowqód na bezsensowność dyskusji, polemiki i czasem nawet OBRAŻANIA niektórych osób. A swoją drogą, to po raz ostatni ostrzegam, że jeśli jeszcze raz nastąpi taka sytuacja, że ktoś tutaj kogoś będzie obrażał, to gwarantuję blokadę IP, nie pozwolę, żeby nawet w obronie wolności słowa pojawiały się tutaj opinie krzywdzące dobre imię poważanych osób. Zatem proszę o rozwagę przed dokonywaniem wpisów a wszystko będzie ok i dzięki temu forum zadziała tak jak powinno i zgodnie z jego planowanym przeznaczeniem. Szacunek

gosc

Postautor: gosc » 22 lutego 2006, 19:40

Ale syf tam u was w zespole!!!!!!!!!!!!!!! ale zachowujecie sie tak jak gracie -hihi

Myff

Postautor: Myff » 22 lutego 2006, 21:08

[quote="gosc"]Ale syf tam u was w zespole!!!!!!!!!!!!!!! ale zachowujecie sie tak jak gracie -hihi[/quo

Ohohohoho jaki madry,a zreszta...co sie bede..Biomlek jest najleszy!!!!Dla prawdziwych kibicow pozdro!!! :D

O ŁeSsSt :|

Postautor: O ŁeSsSt :| » 23 lutego 2006, 19:09

Babka....teraz chcesz zakończyc ten temat?? a bu hahahaha Teraz to trzeba to wyjaśnic...o ile sie z Toba da :/ po co wogole zaczynałas ten temat....tylko z tego wynikly niepotrzeban kłótnie ...wogle bez sensu .... :|:|:|:|

ehh ale faza

Postautor: ehh ale faza » 24 lutego 2006, 01:19

syf i to bez dwoch zdan ... :P po co wy wogole piszecie na tym forum takie bzdury ... :D to nie jest forum zlamanych serc jak nie macie gdzie sie wyzalic to juz wasz problem ... problemy powinnyscie rozwiazywac miedzy soba a nie na forum publicznym tak tylko pokazujecie ze nie doroslyscie do bycia zawodniczkami 1rwszo ligowego zespolu (bo przez wasze klotnie przegrywacie mecze ) skupcie sie na tym co macie robic bo jak narazie wszytsko inne was interesuje ... Wy nawet dogadac sie nie mozecie/nie potraficie ... buhahaha ..lol.. skoro w tym jestescie do bani to przynajmniej pokazcie ze potraficie grac tak jak w meczu z Huraganem... wiem ze stac was na wiele tylko jako druzyna a nie pojedyncze gwiazdki ktore niczym nie swieca (daj sobie Kamila spokoj z udawaniem takiej zajebistej zawodniczki grasz dobrze ale musisz pracowac i pokazac ze potrafisz byc lepsza a nie juz teraz stawac na laurach podobnie Aldona) Ewelina M. i P. aby tak dalej z tymi trojkami licze na was, Madzia wracaj do zdrowia brakuje Ciebie druzynie to widzac, Iza duzy postep- gratuluje , Aśka spoko w obronie tylko czego ty nie rzucasz??Olka,Monika ,Karolina,Paulina,Kinga kazda z was prezentuje wysoki pozniom wiec pokazcie ze zaslugujecie na gre w w 1lidze trzymam kciuki i wierze w BIOMLEK !!!

Matii - nzl

Postautor: Matii - nzl » 24 lutego 2006, 09:36

Anonymous pisze:A jak mecze Chełmu w juniorkach starszych ze Stalową Wolą. Jakieś wyniki, kto punktował?

ja Ci dam Chełmu :evil: odmiany w podstawowce nie uczyli !! :twisted:

KLEJU

Postautor: KLEJU » 24 lutego 2006, 10:30

EJ SORY JAK OPISUJESZ WSZYSTKIE ZAWODNICZKI TO PRZYNAJMNIEJ NAPISZ KIM JESTES a tak wogole to nikt nie udaje zajebistej zawodniczki, wszystkie wiedza ze musza sie jeszcze duzo nauczyc nie wiem skad tak wnioskujesz ze ktoras za taka sie uwaza...............a co do tych bzdur (wyzalania sie na forum)to sie zgadzam!

BABKA

Postautor: BABKA » 24 lutego 2006, 10:54

O ŁeSsSt \":|\" pisze:Babka....teraz chcesz zakończyc ten temat?? a bu hahahaha Teraz to trzeba to wyjaśnic...o ile sie z Toba da :/ po co wogole zaczynałas ten temat....tylko z tego wynikly niepotrzeban kłótnie ...wogle bez sensu .... :|:|:|:|
TO NAPISZ DO MNIE NA GG KIM KOLWIEK EJSTES znasz pewnie to sobie wyjasnimy!!

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 24 lutego 2006, 10:58

oj będzie bal..................!!!!!:)

zawodniczka biomleku

Postautor: zawodniczka biomleku » 24 lutego 2006, 17:09

:lol: ehh ale faza dzieki za wsparcie kim kolwiek jestes naprawde choc nie zgadzam sie ze wszystkim co napisales/as/tak wogole skonczmy ten temat z babka bo to naprawde nie wrozy nic dobrego i jest calkiem posrane nie robmy z siebie malych dziewczynek choc wiem ze to wszystko bardzo boli bo jest nieprawda jeszcze wszystkim pokazemy na co nas stac zobaczycie narka jeszcze raz dzieki pozdro
P.S.LASKI POOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSKKKKKKKKK :wink:

.......

Postautor: ....... » 24 lutego 2006, 23:03

MECZ Z UNIWERSYTETEM WARSZAWSKIM O 17 NA HALI

ZAPRASZAM

Myff

Postautor: Myff » 25 lutego 2006, 00:51

Zadna nie spoczela na laurach i kazda wie ile jeszcze ciezkiej pracy nas czeka.Ale prawdziwi kibice i przyjaciele druzyny,ktorzy maja o tym wiedziec jak jest naprawde-wiedza,wiec nie ma co sie przejmowac takimi oskarzeniami.Ale co do tematu babki sie zgadzam.Swoja droga ,miej honor sie podpisac a motyw "<lol>"czaja dziewczyny z druzyny wiec uwazaj bo latwo sie mozesz zdradzic to nie jest takie trudne.

Pozdrawiam PociSSssSSssSSssk :wink:

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 25 lutego 2006, 11:54

Co do wypowiedzi-->''ehh ale faza''--<to skad wnioskujesz ze dziewczyny spoczely na laurach???...skoncz z takimi textami bo juz kiedys na forum bylo 'chwalenie i negowanie' zawodniczek i niczym przyjemnym sie to nie skonczylo. Dziewczyny olejcie takie wypowiedzi-moze to trudne, no ale postarajcie sie. Dzis o 17 mecz, dajcie z siebie wszystko jak zawsze i walczcie do konca.
Pozdro dla wszystkich:).

Wróć do „Inne kluby”