Żytomirska we wtorek?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Żytomirska we wtorek?

Postautor: Kuba » 14 czerwca 2004, 08:10

We wtorek prezes Krzysztof Korsak ma spotkać się z Olgą Żytomirską i jeśli zaakceptuje ona warunki proponowane przez klub, to wzmocni CCC. Niewykluczone, że klub pozyska też jeszcze jedną zawodniczkę na pozycję 4-5

Krzysztof Korsak, prezes polkowickiego klubu, miniony weekend spędził w Szczyrku na zgrupowaniu reprezentacji Polski U-20, gdzie wraz z trenerem Andrzejem Nowakowskim przyglądali się młodym zawodniczką. Z żadną z nich nie podjęli jednak negocjacji, choć niewykluczone, że któraś z młodych koszykarek trefi do Polkowic. Jest bowiem potrzeba zatrudnienia jeszcze jednej koszykarki na pozycję 4-5

Tymczasem wciąż nie wiadomo, czy CCC wzmocni Olga Żytomirska. Badania lekarskie nie wypadły do końca po myśli zawodniczki, ale sprawa jest otwarta. - Będziemy z Olgą rozmawiać, bo chcemy dać jej szansę - przekonuje Korsak. Być może zmianie ulegnie kilka zapisów w kontrakcie proponowanym zawodniczce i jeśli obie strony zaakceptują te zmiany, to popularna "Żyto" trafi ostatecznie do Polkowic. Decyzję w tej sprawie powinny zapaść już we wtorek.

Trwają negocjacje z firmami, które mogłyby wejść do nazwy zespołu. - Rozmowy nie są łatwe. Z jedną z firm odłożyliśmy je na późniejszy termin, z drugą spotkamy się we wtorek i być może zapadną jakieś rozstrzygnięcia - mówi prezes.

(TB) Słowo Sportowe

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Żytomirska we wtorek?

Postautor: MARIO » 16 czerwca 2004, 19:03

Olga podpisała we wtorek roczny kontrakt z CCC PolkowiCe. Powodzenia Ola w nowym klubie !!! Dobrze, że Polkowice niedaleko, więc będzie okazja wybrania się na jakiś meczyk :D

Tak na marginesie -> dziwnie mi brzmi teraz ta nazwa: CCC POLKOWICE... :roll: :arrow: PolkowiCeCeCe :wink:

Kuba
Oldboy

Re: Żytomirska we wtorek?

Postautor: Kuba » 16 czerwca 2004, 19:05

MARIO pisze:Tak na marginesie -> dziwnie mi brzmi teraz ta nazwa: CCC POLKOWICE... :roll: :arrow: PolkowiCeCeCe :wink:

CCCP :lol: :lol: 8)

Fajnie, że Olga będzie grała w naszym zespole. Jeszcze jakaś zawodniczka z młodzieżówki i będzie O.K. ;)

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 16 czerwca 2004, 19:12

Jest szesnasty czerwca, czyli dziesiąty minął już jakiś czas temu. ( pewnie wiecie o co "mi się rozchodzi" ) Jednym słowem nie należy dzielić skóry na niedźwiedziu. Jeszcze trochę pożyjemy, potem zobaczymy 8)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 16 czerwca 2004, 21:06

majoneez pisze:Jest szesnasty czerwca, czyli dziesiąty minął już jakiś czas temu. ( pewnie wiecie o co "mi się rozchodzi" ) Jednym słowem nie należy dzielić skóry na niedźwiedziu. Jeszcze trochę pożyjemy, potem zobaczymy 8)

:roll: :?:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 czerwca 2004, 22:24

9 Nowakowski miał oficjalnie i z pompą podpisać kontrakt w CCC...

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 16 czerwca 2004, 22:35

simon pisze:9 Nowakowski miał oficjalnie i z pompą podpisać kontrakt w CCC...

:roll: A mnie się obiło o uszy (lub raczej o oczy), że 10 czerwca :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 czerwca 2004, 22:37

Waldi pisze:
simon pisze:9 Nowakowski miał oficjalnie i z pompą podpisać kontrakt w CCC...

:roll: A mnie się obiło o uszy (lub raczej o oczy), że 10 czerwca :lol:
nieeee.... - chyba nieeee..... :roll: - 10 to miało być coś u nas... (i cośtam było :wink: )

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 17 czerwca 2004, 07:34

...Nowakowski może i "miał" podpisać, ale jeśli chodzi o Olgę to JUŻ PODPISAŁA kontrakt - i to jest ta mała aczkolwiek znacząca różnica 8)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 czerwca 2004, 09:09

słusznie - powodzenia w nowym klubie :P

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 17 czerwca 2004, 11:28

MARIO pisze:...Nowakowski może i "miał" podpisać, ale jeśli chodzi o Olgę to JUŻ PODPISAŁA kontrakt - i to jest ta mała aczkolwiek znacząca różnica 8)

Olga Żytomirska podpisała kontrakt w Polkowicach

Olga Żytomirska (23 lata, 188 cm) pozytywnie przeszła badania lekarskie i podpisała roczny kontrakt z zespołem CCC Polkowice. Olga jest wychowanką Osy Zgorzelec, następnie grała w Toi Ślęzie Wrocław, AZS Meblotapie Chełm, a sezon 2003/04 spędziła w Cukierkach Odrze Brzeg.

" Podpisałam z Polkowicami kontrakt we wtorek i jestem zadowolona z warunków jakie mi zaproponowali polkowiccy działacze. Skład zespołu został utrzymany z poprzedniego sezonu i myślę, że będziemy się liczyć w walce o medale " - powiedziała Olga Żytomirska.

www.polskikosz.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”