26 : 42 po polowie / info. Mati
I liga - Grupa Wielkopolska (terminarz)
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
No to moze ja...
Chciałem powiedzieć, że pierwszy mecz w wykonaniu mojej drużyny to kompletne nieudane spotkanie- przeanalizowaliśmy to, dziewczyny w hotelu długo rozmawiały na ten temat z trenerem...cieszę sie, że doszły do wniosków...
to było widać w dniu nastepnym. Zagrały z konsekwencją przy skuteczności... tzw. dzień konia...wychodzilo wszystko...i jeżeli tak będzie z Dudą, myślę, że zostanie wypełnione to czego każdy kibic w Ostrowie sobie życzy...trzy mecze!
Dzieki dziewczyny, damy radę, dać musimy
Pozdrowienia dla Osanek!:)
Chciałem powiedzieć, że pierwszy mecz w wykonaniu mojej drużyny to kompletne nieudane spotkanie- przeanalizowaliśmy to, dziewczyny w hotelu długo rozmawiały na ten temat z trenerem...cieszę sie, że doszły do wniosków...
to było widać w dniu nastepnym. Zagrały z konsekwencją przy skuteczności... tzw. dzień konia...wychodzilo wszystko...i jeżeli tak będzie z Dudą, myślę, że zostanie wypełnione to czego każdy kibic w Ostrowie sobie życzy...trzy mecze!
Dzieki dziewczyny, damy radę, dać musimy
Pozdrowienia dla Osanek!:)
-
Żołnierz1
Żołnierz1 pisze:Szymon pisze:mati pisze:... Chciałem powiedzieć, że pierwszy mecz w wykonaniu mojej drużyny to kompletne nieudane spotkanie- przeanalizowaliśmy to ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Normalnie jak bym czytał wypowiedź jakiegoś Abramowicza albo Mourinho![]()
![]()
Był psycholog. Lekarz. I skarbnik.Ale profesjonalizm.
One analizowały mecz, a Mati analizował zawartość kubeczka
Pozdro Stary i GRATKI dla Ovii raz jeszcze!
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
x pisze:Nadzieja matką..... Matii!! Dwa mecze i po wszystkim przy całym szacunku dla Ostrovii
a ja nie mówię, że nie