Seba pisze:Mario - dwie sprawy... jaka "obawa"? Pokaż mi przykład zachowania, które w jakikolwiek sposób Was na tej imprezie dyskryminowało! Pisałeś o szatni... ciągle się nie mogę doczekać słów wyjaśnienia!![]()
Nie pamiętam jak to się stało, że Brzeg znalazł się w jednej szatni, a pozostałe drużyny w drugiej.. wyglądało to wówczas dość komicznie i dziwnie - dziś już wiem dlaczego..
Napisałem WYRAZNIE... cieszyłem się jedynie, że Wy macie swoje plany - NIKT Was nie wyganiał, obojętnie, jak byś to teraz próbował przedstawiać...
Trudno - mieliśmy swój plan zwiedzenia Malty, nigdzie nie wspomniałem, że nas wyganaliście. Nasza drużyna chciała w ciszy i spokoju przygotować się do turnieju, traktowaliśmy go poważnie
Co do imprezy w sobotę...![]()
![]()
jak to nie wiedziałeś??? Że ma być? BEZ JAJ!!!!! Na forum przecież mówiono o tym WYRAZNIE!!! Wszyscy uczestnicy mieli być w sobotę, więc po meczach spadamy gdzieś spędzić wspólnie czas... poszukać Ci o tym na forum... ehhhh.. przecież to było LOGICZNE!
To, że akurat umawialiście się na forum na impreze wcześniej nie jest dla mnie ostateczne. Jak wiadomo w takich sytuacjach plany wychodzą już na miejscu, "w praniu"..
I jeszcze jedno... nie stawiam nikomu żadnych zarzutów! Mówię tak, jak wyglądała sytuacja, jakie słowa padły, jak zostały odebrane
Niestety wciąż nie mogę przypomnieć sobie tych słów Młodego..
My, jako gospodarze, jak już mówiłem całą imprezę staralismy się zorganizować jak najbardziej profesjonalnie (wyszło jak wyszło), pilnując przede wszystkim, by NIC się nikomu nie stało
..i chwała Wam za to! jak dla mnie impreza od strony organizacyjnej w skali od 1 do 10 wypadła na 11, bo doskonale wiem, że nie łatwo zorganizować tego typu mistrzostwa, a zawody doskonale zorganizowaliście.
Zarzucasz mi "uczulenie" - proponuję byś sam się zabrał za taką imprezę i w pierwszych słowach po przyjezdzie obcych kibiców u siebie w domu usłyszał, że jeden przywiózł ze sobą nóż...
Gdybym usłyszał u mnie w domu, że jeden z fanów Olimpii przywiózł nóż, wziąłbym Ciebie na bok na rozmowę.. tak bym postąpił, no chyba, że te słowa wypowiedziane byłyby przez Ciebie..
Tak na marginesie - cała dyskusja o tym nozu teraz wyglada, jak by to był najwazniejszy aspekt całych MPK
Faktycznie, nie zaburzyło to na szczęście imprezy, ale teraz żal pozostał..
I chciałbym się w końcu dowiedzieć Mario, jakie zarzuty masz w stosunku do nas - organizatorów???? Szatnie? Wygnanie?![]()
Nie mam zarzutów, ale chyba wystarczyło jednak porozmawiać z Qierem lub ze mną o incydencie..
To, że masz do mnie żal masz rację
i tyle w temacie z mojej strony.
Pozdrawiam.