Strona Alicji Perlińskiej
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:No ja też przeczytałem sobie ten wywiadzik i mi się podobał.
A tak w kwestii formalnej. Minęło już trochę czasu jak Ala zdobyła drugi raz tytuł Miss Basket 2005 i tak sobie czaszkuje że przydałaby się jakaś specjalna sesja. Mikey, weź no coś zadziałaj
Czeka na wiosnę, ciepło, śłońce, kwitnące krzewy i zieleniejące się drzewa.
Ma rację, bo wtedy dziewczyny również rozkwitają i śliczniej się prezentują.
Pozdrawiam Miłe Panie i Szanownych Panów.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Jak zauważył Szymon mieliśmy ostatnio pewną próbę zawirusowania księgi gości na stronie. Póki pewne sprawy uderzaja wzajemnie w kibiców uważam to za rodzaj bezpardonowej walki i tzreba byc na to gotowym, kiedy trafia to w zawodniczki litosci nie będzie i ja równiez przestanę przebierac w środkach. Gdzie się nie lubi Alicji a raczej mnie?
No to zobaczymy kto ma lepszych hackerów 

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Powiem tak, sytuacja jest dość patowa, Ala nie gra i wszelkie nowosci sportowe nie wchodzą w grę. Mógłbym owszem wzorem innych stron o koszykarkach zamioeszczać newsy o meczach Polfy ale po co? Włókniarz ma swoje podforum na kkf ma stronę klubową. Powielanie informacji, dodatkowo w sytuacji gdy sam nie jestem na każdym meczu mija się z celem. Znowu robienie co tydzien wywiadów z Alą też jest bez sensu-kiedy Perła wróci do gry będzie o czym pisac a na razie od czasu do czasu wyszukuję tematy zastępczeEl Guaje pisze:Kiedy jakieś nowośći na stronce się pojawią?