"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - klas. końcowa ;-)

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 grudnia 2005, 20:41

mozna powiedziec ze pierwszy "etap" plebiscytu sie zakonczył - jestesmy po pierwszej rundzie spotkan, mozna powiedziec ze po pucharze Polski oraz po jednym meczu II rundy. Pozostaje juz tylko wieksza czesc II rundy, oraz play-offy - sezon wkracza w decydujaca fazę. Tak wiec na połmetku plebiscytu przygotowalem tez kilka "statystyk" - mozecie ogladac je do kolejnego meczu w lidze - potem nie beda widoczne, a to dlatego ze ten konkurs to nie zadna "liga" albo cos takiego 8) z reszta bylo tak juz w zeszlym sezonie...
Szkoda tylko ze w ostatmnich paru glosowaniach bralo udzial tak malo osob (czym sa 4 oddane glosy, wobec 14nastu?) - mozna tez zalowac ze jedna osoba wiecej ogolem nie zaglosowala - wtedy byloby oddanych 100 glosow a zarazem takze rowno 600 punktow 8)
Pozdrawiam i miłego ogladania zycze :!: :D

PS: kazda sugestia dotyczaca plebiscytu jak zawsze mile widziana, jednak rzecz dotyczaca obowiązku pisania uzasadnienien sie nie zmieni(od razu zaznaczam).
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 13 stycznia 2006, 17:51

punkty po meczu z Wisła podliczone - przypominam jednak Wronie i Marcinowi1010 o obowiązku pisania uzasadnień - powiedzmy ze tym razem bylem bardziej pobłażliwy i wszystko zaliczyłem, ale to bylo pierwszy i ostatni raz w tej części sezonu....

pozdrawiam sedecznie i zapraszam do udziału w kolejnych głosowaniach :!: :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 stycznia 2006, 18:06

Monika Ciecierska: 111 pkt,
Joanna Jarkowska: 125 pkt.

czyzby walka o tytul nabierała rumieńców?? :wink:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 lutego 2006, 11:08

z malym oslizgiem, ale punkty po meczu z CCC podliczone.
szkoda tylko ze osoby ktore byly na tym meczu nie pafatygowały sie by oddac swoje glosy - no ale coz, ja nikogo przeciez nie bede zmuszal...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 lutego 2006, 23:29

punkty po meczu z Jelenia podliczone.

chcialbym w tym miejscu poruszyc pewnien drażniący temat - mianowicie dotyczący spadającego zainteresowania NASZYM plebiscytem wsód NAS - kibicow AZSu Poznan.
Jeszcze grubo przed sezoniem pytałem sie Was kiedy i w jakiej formie chcecie rozpoczac zabawę - chcieliscie glosowac po wszystkich meczach i to o drazu po rozpoczeciu sezonu - spoko, tak sie stalo. Z poczatku takze nie musialem szczegolnie "reklamowac" zabawy - takze wsrod nas, poniewaz glosow bylo naprawe duzo, z czasem jednak liczylem sie z tym ze bede musial w jakies sposob przypominac ludziom o poszczegolnych glosowaniach. I robie to przez to forum, przez smsy, gg i co tylko mogę.
Po pierwsze musiecie wiedziec ze nie glosujecie dla mnie, tylko dla nas, dla tego zebysmy dobrze sie bawili, a przy okazji wybrali swoja najlepsza zawodnczke i mieli okazje ja nagordzić na koniec sezonu.
Po drugie ja Was nie zmuszam do glosowania - nie moge tego robic i tego nie robię. Ja tylko zachecam!
Jednak za przeproszeniem szlag mnie trafia jak jak na moje smsy, rozmowy itd.. slysze odpowiedz "nie mam czasu, później" - szczególnie ze 60% z Was ma teraz ferie i siedzi z (takze za przeproszeniem) tyłkiem w chacie - ponadto przytłaczająca wiekszosc tych osob ma stale łącze z internetem. Nie chce dalej rozwłaczac sie nad tym tematem - ale zastanówmy sie, czego dalej chcemy/chciecie? bo jesli ja mam sie co 4 dni bawic w podliczanie 4 głosow, to szkoda tylko czasu mojego, jak i czasu tych osob ktore glosowały. Pomyslcie nad tym - najpierw chcieliście te zabawe od samego poczatku, a teraz olew.
CZEKAM NA JAKIES KONSTRUKTYWNE WYPOWIEDZI - jak ktos ma napisac cos glupiego, lub bez sensu to niech sobie po prostu daruje.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 23 lutego 2006, 09:16

Co do zainteresowania i głosowania w plebiscycie to widocznie niektórzy już z tego zrezygnowali, albo po prostu nie potrafią ocenić rzetelnie gry koszykarek. Co do wymiawiania się brakiem czasu... hmm lekko bezsensowny pretekst, bowiem na zagłosowanie nie trzeba poświęcić pół dnia a zaledwie trzy minuty. Więc chłopaki troszke więcej zainteresowania i systematyczności, bo z tym u was chyba najgorzej...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 23 lutego 2006, 15:36

Mytek pisze:XX mecz: AZS Kolegium Karkonowskie Jelenia Góra vs AZS Poznań 51:70

W rzeczywistości było 59:70 :)

P.S. W pełni popieram funkcjonowanie tego plebiscytu :!:
Ludzie jeśli chcieliście, żeby takie coś było to głosujcie (tu mowa oczywiście do tych co to czynią od święta).
W swoim imieniu jak i tworzącego ten temat WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !!!

Pozdrawiam :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 23 lutego 2006, 17:26

No wynik już Mytek poprawił i teraz gra gitara :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 05 marca 2006, 20:59

Teraz to zabawa nabiera rumiencow! licze na zwyciestwo siby w tej walce bo zasluguje na to w tym sezonie... druga - druga Monika ;) trzeci kulfon... takie moje typy i marzenia :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 marca 2006, 21:13

dla mnie dwiema najrówniejszymi zawodniczkami w tym sezonie są Siba i Kulfon - podejrzewam, ze miedzy tymi dwoma koszykarkami rozstrzygnie sie cala zabawa... :wink: :D

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 05 marca 2006, 21:22

Moim zdaniem wszystkie 3 zawodniczki (Monika Sibora, Monika Ciecierska i Joanna Jarkowska)
będą walczyły o miano NAJLEPSZEJ w tym PLEBISTYCIE do samego końca :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 06 marca 2006, 07:53

A ja myślę, że będziemy mieli jeszcze jakiegoś "czarnego konia" w tym plebiscycie :D
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 06 marca 2006, 13:52

z prostych obliczen wynika ze tzn: '' czarny kon'' sie raczej nie pojawi, ale spekulacje pozostaja nimi a rozszczygniecie mam nadzieje bedzie wymarzone przeze mnie ;) SIBA ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 12 marca 2006, 21:31

z całym szacunkiem dla Siby ja mam nadzieje że plebiscyt wygra Kulfon,druga Siba, a trzecia Gąsi :lol:
My court my rules !!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 marca 2006, 15:34

no to u góry zrobiło sie gorrrrąco :D :D 8) :wink: - zważywszy na to, ze juz praktycznie jedno głosowanie zostało...

Wróć do „AZS Poznań”