Anonymous pisze:poza tym Leszno i tak grało słabo
Więc skoro nie potraficie poradzić sobie ze słabo grającym Lesznem to co by było gdyby Leszno zagrało dobry mecz??
co by było gdyby nasze trafiały
co by było gdyby grała Kara
co by było gdybyśmy mieli środkową... itepe itede
gdybać to można bez końca - ja stwierdzam fakty. dodałem rowniez, ze chodziło szczególnie o atak, bo 6 punktów w kwarcie to wynik cienki
nie wiem do czego pijesz, ale primo - Leszno nie zagrało dobrego meczu i to ich, nie nasz, problem (choc nasze tego nie wykorzystały, to takze fakt, o czym rowniez wspomniałem), a secundo - nie umniejszam w ten sposób klasy rywala, po prostu dzis nie prezentowal sie jak na kandydata do awansu przystało i w starciu ze 'słabiutką' Ostrovią mógł polec co - w przypadku zespołu który mierzy wysoko - jest (a raczej powinno byc) rzeczą nie do pomyslenia, nawet przy słabym meczu w jego wykonaniu
podsumowując - nawet słabo grające Leszno nie powinno miec problemów z wygraną u nas, a jednak miało i głownie dzieki postawie naszych w ataku moze zawdzieczac sobie wygraną. takie są fakty, bo zespół gosci nie zaprezentował nic nadzwyczajnego. a jesli faktycznie to mialo byc lekceważące podejscie, to mogli nieźle sie rypnąć... szkoda ze tak sie nie stało, byłoby znacznie ciekawiej w czwartek