APEL DO POZNAŃSKICH FANÓW BASKETU!

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

APEL DO POZNAŃSKICH FANÓW BASKETU!

Postautor: MARAS » 11 listopada 2004, 18:28

Sympatycy żeńskiego basketu! Nadeszły bardzo złe czasy dla naszej dyscypliny sportowej. Do niedawna mogliśmy poszczycić tym, iż posiadamy dwa zespoły w ekstraklasie kobiet. Po zeszłorocznym sukcesie drużyny Tomasza Herkta AZSu Poznań w serca poznańskich kibiców pojawiło się wiele optymizmu. Ale niestety wiadoma sprawa, rezygnacji sponsora doprowadziła do tego, iż w tej chwili jest bardzo trudno myśleć ze spokojem o przyszłości żeńskiego basketu w stolicy Wielkopolski. Wiadomo, iż w profesjonalnym sporcie, potrzebne są niestety duże pieniądze. A o wiele łatwiej klubowi jest je znaleźć, gdy posiada w ręku jakiś atrybut. Myślę, iż tym atrybutem mogła by być nasza liczna obecność na meczach koszykarek AZSu Poznań w Arenie. Wiem, że to lakoniczne stwierdzenie, ale sport jest dla kibiców i właściwie tylko dla nich, bo jaki sens miałyby te rozgrywki ekstraklasy. Za czasów poznańskiej Olimpii oraz dawnego zespołu Lecha oraz AZSu w halach na ich meczach pojawiały się tłumy kibiców, dlatego w tym miejscu zwracam się do Was, abyście przybyli w piątek 19 listopada o godz. 17 do Areny i wspomogli gromkim dopingiem nasze koszykarki. Pamiętajcie tam gdzie są kibice tam są pieniądze( może wyjątkiem tutaj jest LechJ). Pokażmy że potrafimy stworzyć podobną atmosferę jaka już w Poznaniu była chociażby jeszcze nie tak dawno na meczach Olimpii w Eurolidze. Przecież ludzie od tego czasu minęło raptem 7-8 lat i nie chcę mi się wierzyć, że wszyscy z Was przestali kochać koszykówkę, a tylko myślę dzięki nam poznańskim kibicom, dyscyplina ta może się w Poznaniu odrodzić! Dlatego serdecznie zapraszam i przypominam, że studenci, uczniowie oraz członkowie AZSu na podstawie ważnych legitymacji wstęp wolny, bilet normalny-10 zł. Przybądźcie i przyprowadźcie ze sobą znajomych!Z poważaniem: Łukasz Zarzycki Klub Kibica AZS Poznań.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 13 listopada 2004, 12:14

Ja się również podpisuje pod tym apelem!Czekamy na was w piątek w Arenie!

Pozdrawiam wszystkich fanów basketu w Poznaniu!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 13 listopada 2004, 20:33

rownież popieram ten apel, jednakze dobrze byloby umiescic go na naszej stronce, te witryne tez odwiedzia dosc duza ilosc kibicow[ i nie-kibicow].

Gość

Postautor: Gość » 15 listopada 2004, 10:48

Podpisuje siępod tym apelem i też serdecznie zapraszam!!!Przyjdzcie do areny wspierać nasze zawodniczki....!!Goraco zapraszam

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 15 listopada 2004, 14:27

Gościu kim jesteś??może jesteś z poznania... :?:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 listopada 2004, 18:02

To pewnie Wrona tylko się niezalogował !
Tak przypuszczam!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 18 listopada 2004, 15:44

To się mylisz MARAS Bo ja nie jestem taki głupi żeby nie wpisywać się bez zalogowania.... :roll:
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Wróć do „AZS Poznań”