DO BOJU DO BOJU DO BOJU ODRA BRZEG
Lotos Gdynia - Cukierki ODRA Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Dzisiejszy mecz bedzie ciężki ale sądze że dziewczyny rozdrażnione troche tą porazka pokażą na co je stac i pchna Lotos na obczyźnie...Mają napewno świadomość że moga powalczyc i pokusic sie o zwycięstwo...dlatego też dzisiaj bedzie mecz dla Odry i nic tego nie zmieni
:!
Ja go znam to jest ten no...
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
witam witam no chwilke o meczyku...na poczatku szlo dosyc dosyc odra trzymala do 2 pkt a nawet prowadzilismy !!!! potem w koncowce 2 kwarty cos zaczelo sie psuc brakowalo wykonczenia akcji ale mysle ze to bylo spowodowane zmeczeniem!!! aha jeszcze musze to uwzglednic (szopi normalnie szacuuuun za rzuc z ok 9m) i te straty
ale mysle ze dzis bedzie dobrze !!!! a co do kibicowania hmmmm mozna by duzo napisac a raczej niccc -ubogooooo praktycznie tylko jedna osoba krzyczy (smiech na sali)a frekwencja hmm stawiam na okolo 150 osob moze dzisiaj kibice dopisza !!!!!!!!! co jak co ja sie bawie siwietnie w Gdyni morzee zmimneee uhuhuhuu ale czego sie spodziewac w zimie
piwkoo mmmmmm pycha a jedzonko w geancie wypas hehehe aha zapomnial bym o andrewie ktory o malo co "zamoczyl" sie w slonej wodzie sledziowej.......Pozdro dla ziomali bez ktorych ta impreza:) nie byla by taka jaką jest była i bedzie yooo ziooom
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Gdyby Cukierki nie grały z Lotosem to nawet by mi było przykro , że przegrały
bo nie wiem czemu ale tą drużyne lubie co prawda nie tak jak dziewczyny z LotosuGdynia ale...
Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra Biby
Małgosia Morka zmieniła kolor włosów 
Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra Biby
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Gość
KIBIC pisze:Gdyby Cukierki nie grały z Lotosem to nawet by mi było przykro , że przegrałybo nie wiem czemu ale tą drużyne lubie co prawda nie tak jak dziewczyny z LotosuGdynia ale...
![]()
Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra BibyMałgosia Morka zmieniła kolor włosów
twoja doglebna analiza powala z nóg
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Po pierwsze.
Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nóg
Podpisz się cwaniaczku i dopiero zabieraj głos.
Po drugie.
W tym wypadku stanę w obronie Kibica, gdyż wreszcie zaczyna pisać coś o meczu i nie ogranicza się jedynie do napisania "Gdynia będzie mistrzem".
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów

Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nóg
Po drugie.
W tym wypadku stanę w obronie Kibica, gdyż wreszcie zaczyna pisać coś o meczu i nie ogranicza się jedynie do napisania "Gdynia będzie mistrzem".
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Po pierwsze.
Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nógPodpisz się cwaniaczku i dopiero zabieraj głos.
Po drugie.
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów![]()
Zgadzam sie co do odwagi szanownego Gościa
- zwierzak200
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- zwierzak200
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”