Szymon pisze:Seba pisze:
Kibic... zobacz kto odważnie anonimowo rozpoczął taką śmieszną, chorą dyskusję;) Przeczytaj sobie np wpis także kibica Lotosu, dotyczacy finałów juniorek starszych.. Ty się dziwisz, że większość dyskusji kończy się podobnie?
Dlatego też myslę, że nadszedł czas by uniemożlić pisanie osobom niezarejestrowanym
Proponuję by na czas próbny np. na miesiąc wprowadzić blokadę dla "gości" w dziale Aktualności 
Ja uważam to za sprzeczne z zasadami forum jak zjawiska.
Jak twierdził kiedyś simon, i ja z nim się zgadzam w 100%, forum jest po to by swobodnie się wypowiadać.
Przytaczając słowa simona, każdy podaje tekst na forum, lub przytacza swoją opinię po to, by ktoś inny to przeczytał lub skomentował. I każdy wpisując cokolwiek na forum akceptuje ryzyko, że komuś innemu to się nie spodoba i wyrazi o tym własną opinię, czy odpowie w sposób tylko sobie logiczny.
Podobnie było w głośnej dyskusji o rasizmie na podforum Włókniarza, kiedy to zostałem obrzucony przez zarejestrowanych użytkowników stekiem wyzwisk i bluźnierstw, ale ponieważ sam kiedyś użyłem brzydkiego słowa na k... w dyskusji, uznano, że nie powinienem mieć pretensji...
Albo wprowadźmy sztywny regulamin, ale sztywny dla wszystkich - gości i zarejestrowanych, albo nic nie wprowadzajmy i niech panują w dalszym ciągu zasady RÓWNE dla każdego.
POzdrawiam