Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Zołnierz1

Postautor: Zołnierz1 » 19 marca 2006, 21:22

Anonymous pisze:przestan Seba. Jakis psychiczny łysol z szalikiem zachowywał sie jak zwierzak a nie jak kibic.

To chyba o mnie? nie wiem jak Ty się czujesz ale ja dobrze. Bo wiem,że dzięki temu jak kibicujemy nasze koszykary zdobyły mistrza. I miło jest słyszeć od Koszykarek z innych drużyn ,,że te świry naprawdę są świetnymi kibicami w Polsce,,. Na złe i dobre. nie mamy kasy. nie mamy ekstraklasy. A jeżdzimy i wygrywamy. A inni? spójrz w lustro i sam się siebie spytj; jestem Wielkim kibicem ale dlaczego ja nigdzie nie jezdzę jak te ,,świry,,. Koniec dyskusji.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 19 marca 2006, 21:25

Mato pisze:Ogolnie doping kibicow Olimpii ok. Chociaz troche piwa za duzo. Ale w sumie do niczego nie doszlo wiec jest dobrze. Ale zdziwil mnie jeden koles z Poznania. Taki z kolczykiem w uchu. Wozil sie po hali... chyba chcial jakas zadyme rozkrecic. Troche sie zdziwilem jak jedna z dziewczyn miala problemy z odcieciem siatki nozyczkami a ten koles podszedl i dal jej noz mysliwski... :shock: po co mu on??:D chyba nie chcial nas pociac co?;)

Dzięki za normalna opinię. Nóż? bKolega był na polowaniu i po drodze mu było. No przecież musieliśmy się przygotować na odcinanie siaty i sprzęt był po ręką.

KuBa_AZS

Postautor: KuBa_AZS » 19 marca 2006, 21:26

polowaniu na kibica :D:D??

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 19 marca 2006, 21:33

KuBa_AZS pisze:polowaniu na kibica :D:D??

hihihi. Dobre. A upolował jakiegoś? Czy ktoś z Gorzowa usłyszał od kogokolwiek z Poznania coś przykrego? Nie. siedział obok mnie tata waszej koszykary z dzieckiem i nic mu się nie stało. Ba. Przy jednym wybiciu w aut gdy sedzia dał piłkę wam sam stwierdził jak My ,że sędzia popełnił błąd. Napewno wiecie o kim mówię. Więc nie przesadzajcie. nikt nikogo tu nie gonił. Nikomu nie ublizano. Na początku usiadła nawet z nami słynna Pani z Lotosu i złego słowa nie usłyszała. Uważam,że pod względem kibicowania było bardzo dobrze gdyby nie bębny!!! :twisted:

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 19 marca 2006, 21:35

Ja gratuluje Olimpii jeszcze raz poukładanego zespołu, który grał z innymi jakby z przewagą doświadczenia. Nie było (prawie) nie przemyślanych akcji i głupich podań czy rzutów. Jeszcze raz pozdrowienia dla kibiców Olimpii - drużyna będzie istniała, dopóki będą istnieli jej kibice :wink: Żołnierz1 o ile się nie myle to ten łysol :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Najbardziej gestykulujący i przeżywający mecz kibic koszykówki jakiego dotąd widziałem :!: :!: :!: :!: Pozdrowienia dla niego - prawdziwy kibic :!: :!: :!: :!:
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

KuBa_AZS

Postautor: KuBa_AZS » 19 marca 2006, 21:35

gdyby nie beben ktory wasz kolega podwinol:P
jest wszystko OK!!!! :P
jeszce raz gratulacje!!!!dla olimpii :wink: jak i dla gorzowa :D !!!!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 19 marca 2006, 21:40

KuBa_AZS pisze:gdyby nie beben ktory wasz kolega podwinol:P
jest wszystko OK!!!! :P
jeszce raz gratulacje!!!!dla olimpii :wink: jak i dla gorzowa :D !!!!

Możesz mi uwierzyć,że gdyby chciał dgo zwinąć to już byście go nie widzieli. hihihi. To było dla śmiechu. Przecież nie po to brał ,żeby go póżniej trzymać na sali w rękach. :lol:

Jak dla ,mnie to najlepiej kibicowaliście ....po meczu. przy wręczaniu medali. Było dobrze. więc trzeba było w trakcie i pociągnąć całą salę. Efekt murowany. Gwarantuje.

Jeszcze raz Gratulacje dla Stalówek!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 marca 2006, 21:41

Chce jeszcze raz napisać choc moze jest to nudne, ze nie doszło do zadnych incydentów...Kibice z Poznania bawili sie dobrz, kibice z Gorzowa bawili sie dobrze, inni zreszta chyba tez, dlatego uważam ze nie ma o czym mówić... A swoja drogą podziwiam kibiców z Poznania( no moze nie licząc fair playa) i bardzo ich szanuj, oni sa po prostu spoko!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 21:47

Gratulacje dla zawodniczek Olimpii oraz trenerów. W tym turnieju dziewczyny pokazały siłę charakteru oraz wolę walki, co udowodniły w dzisiejszym meczu gdy po nerwowym początku wzięły sie solidnie do odrabiania strat i pokazały całe swoje umiejętności.

GRATULACJE ZA ZŁOTY MEDAL

NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS, NA MISTRZA POLSKI CZAS, WIĘC ZAŚPIEWAJMY WSZYSCY WRAZ OLEEE MISTRZEM OLIMPIA

Marian
Nowy na forum

Postautor: Marian » 19 marca 2006, 22:04

ten post powyżej jest mój ale komp mi nawalil i mnie nie zalogował
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 marca 2006, 22:11

Żołnierz1 pisze:... Na początku usiadła nawet z nami słynna Pani z Lotosu i złego słowa nie usłyszała. Uważam,że pod względem kibicowania było bardzo dobrze gdyby nie bębny!!! :twisted:

:shock: :shock: :shock: :shock:... Żołnierz czyżby jakaś nowa zgoda :? :?: :?: A może jakiś romansik :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 19 marca 2006, 22:19

Szymonie: napisałem usiadła!!!! A to nie oznacza ,że siedziała!!!! 3 minutki i ją pożegnaliśmy z naszej trybuny. Chyba jej się coś pomieszało.

sedzia

Re: Czas na FINAŁY MP

Postautor: sedzia » 19 marca 2006, 23:16

Poznaniak pisze:
zrobiła naskok na dwie nogi - przepuszczając rywalkę... bez ustalania nogi obrotu... po czym oderwała nogę... gdzie tu kroki?

Seba... niedawno mialem taką sytuacje na meczu i porozmawialem sobie z sędziami... z tego co zrozumialem to niestety nie masz racji.. zmienily się przepisy dlatego też miałem wątpliwości...w przypadku gdzy zawodnik naskoczy jednocześnie na obie nogi nie może żadnej z nich oderwać (dziwne dla mnie ale niby tak jest)... może jedynie z obu jrdnocześnie wyskoczyć do np. rzutu... tak mi to wytłumaczono.. niestety nie zawsze w meczu jest to jednakowo gwizdane (słynne interpretacje sędziowskie :))... sytuacji gdy zrobi naskok na 2 tempa chyba tłumaczyć nie muszę :)
Pozdrawiam... i przede wszystkim SERDECZNIE GRATULUJE ZAWODNICZKOM OLIMPII I PANU RYSZARDOWI ZŁOTA

Wytlumacze to dosyc dokladnie mysle ze poznaniak zle zrozumieales gwizdkow(lub Ci tak powiedzieli :lol: )
Kiedy zawodnik robi naskok na 1 tempo czy li na obie nogi jednoczesnie moze on podniesc jedna noge, a przeciwna noga bedzie jego noga obrotu czyli nie ma ktokow.
Kiedy zawdonik robi naskok na dwa tempa czyli nie na obie nogi jednoczesnie to ta noga ,ktora jako pierwsza znajdzie sie na parkiecie bedzie noga obrotu.
Natomiast jesli zawodnik trzymajac pilke wybije sie z jednej nogi to moze opasc z pilka ale tylko na obie nogi jednoczesnie(taka akcja nazywa sie jump stop).moze on pozniej oderwac stope(stopy) pod warunkiem ze zanim je ponownie postawi odda rzut do kosza lub poda pilke.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 marca 2006, 00:21

Żołnierz1 pisze:Szymonie: napisałem usiadła!!!! A to nie oznacza ,że siedziała!!!! 3 minutki i ją pożegnaliśmy z naszej trybuny. Chyba jej się coś pomieszało.
No! Bo juz się bałem ze świat oszalał :twisted:
Obrazek
Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 marca 2006, 00:25

Myśmy też mieli takie wątpliwości. aAe nasz serdeczne spojrzenia plus uśmiechy plus nasze barwy które nie pasowały jej do jej sukienki spowodowały,że zrozumiała,że pomyliła sektory i poszła w świat.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”