kto bedzie na kolejnym meczu AZS Poznan[w piatek w Arenie] ?
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Pokażmy Polfie gdzie ich miejsce!
...i jak Maras - jakieś wnioski? Gdzie miejsce Polfy?
Wiadomo!!!!!Maras masz racje...!!!Myślę że będzie dzisiaj w arenie gorąco!!!!Zapraszam wszystkich serdecznie..!!!!
Gdzieś wyczytałem, że na meczu były 174 osoby - oj musiało być gorąco
..you got to lose, to know how to win..
Tylko że nikt o tym niewspomniał że gdyby mecz rozpoczął się o regulaminowym czasie to ludu było by więcej, duża ekipa przyszła z Kolejorza ale o 18.30 poszli na Bułgarską na mecz z Polonią Warszawa(1:1) i z ekipy 30osobowej w Klubie Kibica zostało 9 osób!
A kto te osoby ci policzył Mario może Seba gdzieś się zakamuflował?
Bo Burego napewno niebyło o czym wiem!
A co do meczu oczywiście wszyscy mówimy że wielka szkoda że go niewygraliśmy! Była wielka szansa na pokonanie Włókniarza, ale zabrakło zwłaszcza celnych rzutów w 3 kwarcie gdy obie drużyny miały niemoc strzelcką! Polfa w tym meczu była w naszym zasięgu i wcale jak to ktoś wspomniał nie jest o 2 klasy lepsza od AZSu!
A kto te osoby ci policzył Mario może Seba gdzieś się zakamuflował?
Bo Burego napewno niebyło o czym wiem!
A co do meczu oczywiście wszyscy mówimy że wielka szkoda że go niewygraliśmy! Była wielka szansa na pokonanie Włókniarza, ale zabrakło zwłaszcza celnych rzutów w 3 kwarcie gdy obie drużyny miały niemoc strzelcką! Polfa w tym meczu była w naszym zasięgu i wcale jak to ktoś wspomniał nie jest o 2 klasy lepsza od AZSu!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
MARAS pisze:(...)może Seba gdzieś się zakamuflował?(...)
Walnij się tą waszą deseczka w głowę
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
nie, nie. mi chodzilo o takie"pary": AZS Poznan-Lech Poznan LKS Lodz[noga]-LKS Lodz[kosz]. wiekszosc kibicow wczoraj wyszla poniewaz byl mecz o 19 lecha z polonia wa-wa.to dlatego wiekszosc wyszla, kiedy dowiedzieli sie ze mecz jest opozniony. mam nadzieje ze teraz moje porownanie nabralo sensu, sorry za niescislosc! 
pietroc pisze:no to naprawde macie fajnych kibicow skoro sobie wiekszosc poszla jak mecz byl opozniony:D:D
ps. i to nie jakos strasznie tylko o 2 godzinki
Tylko dwie godzinki ! Chłopie bez przesady w tym okresie czasu już dawno by się mecz skończył! Więc niestrugaj kozaka!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!