AZS Poznań - PZU Polfa 54:61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
AZS Poznań - PZU Polfa 54:61
Planowany na niedziele mecz pomiędzy AZS Poznań i Polfą Pabianice nie odbędzie się wyznaczonym terminie, gdyż hala Arena nie wynajęła obiektu. Mecz ten został przełożony na dziś na godzinę 17:00. Jednak i ten termin nie został utrzymany ze względu na fatalne warunki atmosferyczne i problemy z dojazdem gości. Rozpoczęcie meczu zaplanowano na godzinę 19:00. Transmisji tego spotkania nie będzie, a w planowanym pierwotnie terminie zobaczymy relację z Ostrowa.
e-basket.pl
e-basket.pl
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2004, 00:29 przez Wojteg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MARIO PABIANICE
AZS - POLFA
SPOTKANIE SIĘ JESZCZE NIE ROZPOCZEŁO PODAŁO RADIO MERKURY POZNAŃ WE WIADOMOŚCIACH O 19
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
simon pisze:Najgorzej było między Sieradzem a Kaliszem
gdzie???![]()
to w taką pogodę kierowca pojechał tamtędy??? - bez sęsu - ja rozumiem, że z Pabów jest dość poręcznie, ale ja bym jednak pojechał tak jak "my" zawsze jeździmy - czyki do Konina i autostradką...
No właśnie tak jechał
Jak?? - ja myślałem o drodze przez Poddębice - Turek...Viallos pisze:simon pisze:Najgorzej było między Sieradzem a Kaliszem
gdzie???![]()
to w taką pogodę kierowca pojechał tamtędy??? - bez sęsu - ja rozumiem, że z Pabów jest dość poręcznie, ale ja bym jednak pojechał tak jak "my" zawsze jeździmy - czyki do Konina i autostradką...
No właśnie tak jechałod Kalisza na Konin i przed Koninem wjazd na autostradę. Oj widzę że u pana cienko z orientacją
-
MARIO PABIANICE
AZS - POLFA
ZNACIE WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW Z PIERWSZYCH II KWART MYŚLĘ ŻE JEDNAK WYGRAMY
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”