Półfinały i Finały Juniorek Starszych

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 marca 2006, 19:21

Mówiłem Jej ,że dostanie a Ona swoje. Jak Ona mnie nie raz wkurza. :lol: ale i tak wie co o niej myślę, jako Grajku. I to już drugi sezon tak mówię, więc nie jest tak,że nagle się obudziłem. Od dwóch lat jej mówię ,że ma talent ale niech nie popełni błedu swoich wszystkich poprzedniczek. Kasa to nie wszystko!!!! Ale w tym roku Wera co dołożyłem??? Powiedz. Co Cię denewuje? oczy-rozum-oczy. hihihi

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 19:25

Żołnierz - tylko od dwóch... cienkoooooo... ;) hihi

Po GRATKACH dla Wery pora także na WIELKIEEEEE GRATULACJE za SUPER turniej i wybranie do pierwszej piątki dla Pająka!!!!!!! Po prostu WSPANIAŁA w każdym calu...

No i ten, bez którego nic by już w Olimpii pewnie nie było - RYSZARD CUDAK! DZIĘKUJEMY Panie Trenerze!!!! Wielka sprawa, co Pan osiągnął z tymi dziewczynami... czego je Pan nauczył... GRATULACJE!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 marca 2006, 22:09

Dzieki Seba za wyjaśnienia
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Tajemniczy nieznajomy

Postautor: Tajemniczy nieznajomy » 21 marca 2006, 11:24

Serdecznie pozdrawiam śliczną zawodniczkę OSANEK, która siedziała obok kibiców Olimpii z pluszowym misiem :D :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 marca 2006, 07:27

Gość

Postautor: Gość » 24 marca 2006, 12:51

Będzie jutro Olimpia w Pabianicach na półfianle z Lotosem?

Misia

Postautor: Misia » 25 marca 2006, 14:34

No to teraz wszystkie zdolne dziewczyny do AZSu i w przyszłym sezonie AZS walczy o 4 !!

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 25 marca 2006, 16:34

Misia pisze:No to teraz wszystkie zdolne dziewczyny do AZSu i w przyszłym sezonie AZS walczy o 4 !!

hihihi :D :D niezły kawał. A może wszystkie zdolne dziewczyny zostają w Olimpii i w przyszlym sezonie walczymy o ekstraklasę :lol:
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.
Nie mylą się. Mówią prawdę!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 26 marca 2006, 14:32

Misia pisze:No to teraz wszystkie zdolne dziewczyny do AZSu i w przyszłym sezonie AZS walczy o 4 !!

Moja kotka ma na imie Misia i myslałem w pierwszej chwili, że do kompa mi się dorwała.... :shock: Ale po dwukrotnym przeczytaniu tego postu uspokoiłem się całkowicie :P Ona aż tak głuuupia nie jest :lol: :lol: wpisałaby na pewno cos sensowniejszego :lol:

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 26 marca 2006, 14:35

Olimpia :!:
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
:lol: 8)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 marca 2006, 14:37

ja sie zgadzam z poprzednikami. Olimpia zzostawia swoje gwiazdy, walczy o ekstraklase...juz sie nie moge doczekac spotkań AZS PWSZ - Olimpia. Bedzie jak na finale MP Juniorek Starszych.

PS brakuje jeszcze tylko Osy Zgorzelec i wszystkie fajne drużyny grałyby w jednej lidze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 26 marca 2006, 16:15

Drax pisze:

Moja kotka ma na imie Misia i myslałem w pierwszej chwili, że do kompa mi się dorwała.... :shock: Ale po dwukrotnym przeczytaniu tego postu uspokoiłem się całkowicie :P Ona aż tak głuuupia nie jest :lol: :lol: wpisałaby na pewno cos sensowniejszego :lol:

DRAX!!!!!!! Pilnuj swojego kota,żeby takich bzdur nie pisał na forum!!!!! Niech się zajmie swoją michą a nie buszuje po necie. Może jeszcze Rychu na trenera AZSu? Puszczeta Neta to zje twojego kota.

Gość

Postautor: Gość » 27 marca 2006, 09:00

Zolnierz ! idz sie leczyc , zalecam wizyte u psychiatry. Nie dobrze mi sie robi czytajac twoje wpisy . A nie tak dawno byles fanem Jablonskiego , jakie z nim dyskusje prowadziles . dzis twoj wrog. Ciekawe jak dlugo Cudak bedziena twych wyzynach.

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 27 marca 2006, 10:19

Anonymous pisze:Zolnierz ! idz sie leczyc , zalecam wizyte u psychiatry. Nie dobrze mi sie robi czytajac twoje wpisy . A nie tak dawno byles fanem Jablonskiego , jakie z nim dyskusje prowadziles . dzis twoj wrog. Ciekawe jak dlugo Cudak bedziena twych wyzynach.

hiii ale patafian! Fanem Jabłońskiego jest na pewno najbliższy ul. Chwiałkowskiego sklep monopolowy a Żołnierz nigdy nim nie był :lol: :lol:

No i co ma Jabłoński do AZS-u??
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.

Nie mylą się. Mówią prawdę!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 27 marca 2006, 10:25

Kolejny dowód na to że anonimy powinny być zabronione. Jakiś debil dorwał się do klawiatury i bredzi publicznie...Żołnierz fanem Jabola :lol: :lol: i dlatego chciał go flagą zabić :?: :lol: i wyzywał z balkonu od najgorszych :?: :lol: ciekawa definicja "bycia fanem" :lol:

Wróć do „Inne kluby”