TS Wisła Kraków - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

TS Wisła Kraków - CCC Polkowice

Postautor: Marco » 21 marca 2006, 20:51

Pierwsze i podstawowe pytanie: Kibice Polkowic przyjeżdzają??
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 marca 2006, 21:11

odpowiedź na dzien dzisiejszy - nie. ale szanse na przyjazd są. wszystko jednak bedzie wiadome "za ostatnią chwilę".

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 23 marca 2006, 09:32

Gazeta Krakowska pisze:Koszykarki walczą o medale mistrzostw Polski. A mamy już fazę półfinałową play off. I właśnie w sobotę Wisła Can-Pack rozpocznie przedostatni etap batalii o złoty medal, który byłby osiemnastym w historii "Białej Gwiazdy", a pierwszym od 1988 roku, kiedy krakowianki po raz ostatni okazały się najlepszym teamem krajowym. W półfinale rywalem podopiecznych trenera Elmedina Omanica będzie zespół CCC Polkowice. Do finału awansuje zespół, który wygra trzy spotkania.

W najbliższe sobotę i niedzielę mecze rozegrane zostaną pod Wawelem, w oba dni rozpoczną się o godz. 18.30. Kolejne terminy to sobota i ewentualnie niedziela 1 i 2 kwietnia oraz w razie potrzeby środa 5 kwietnia (gospodarzem byłaby Wisła, początek o godz. 18.30). Po ćwierćfinałowym "szybkim" pokonaniu AZS Meblotap Chełm krakowianki mają cały tydzień na spokojne trenowanie i "rozgryzanie" podopiecznych trenera Andrzeja Nowakowskiego. Podobnie zresztą jak polkowiczanki, które również w trzech meczach rozprawiły się z AZS Gorzów Wielkopolski. - Najkrócej można by powiedzieć, że przede wszystkim mobilizujemy się i jeszcze raz mobilizujemy - oświadcza asystentka Elmedina Omanica, Marta Starowicz. - Cóż, po prostu robimy swoje, żeby dyspozycja zawodniczek była optymalna. Przygotowujemy też określone warianty rozwiązań taktycznych. Zdajemy też sobie sprawę, że mecze z Polkowicami będą trudniejsze, niż z chełmiankami, ale oczywiście podstawowy plan mówi o awansie do finału już po trzech spotkaniach. Po dłuższej przerwie powróciła do treningu Iva Perovanović. Tym samym będzie większe pole manewru, szczególnie jeżeli chodzi o walkę w strefach podkoszowych. A przecież nie trzeba chyba szerzej tłumaczyć, jak skuteczną potrafi być reprezentantka Serbii i Czarnogóry. Jeżeli zaś chodzi o Monikę Krawiec, to w dalszym ciągu przechodzi rehabilitację, ale niekoniecznie jej występ w sobotę lub niedzielę jest wykluczony. Na koniec kwestia rozpracowania "miedziowego" rywala. - Mamy materiał z dwóch wygranych meczów w sezonie zasadniczym, jesteśmy też w posiadaniu kaset z występami Polkowic. Czyli teoretycznie ten rywal niczym nie powinien nas zaskoczyć. Ale jak zawsze trzeba się mieć na baczności - kończy Marta Starowicz.

Ciesza wiadomosci o Ivie i Monice, troche dziwi brak jakiejkolwiek wzmianki o Karze.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 23 marca 2006, 17:58

Faworytem tego spotkania sa zawodniczni Wisly ale ja wierze ze nasze dziewczyny wywioza dobry wynik po tych dwoch meczach ... pozdrawiam 3majcie sie ;)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 marca 2006, 18:50

no to z tego co wiem wyjazdu nie ma
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 marca 2006, 20:50

dzis juz oficjalnie - niestety. nie bedzie nas w Krakowie na pierwszych dwóch meczach.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 23 marca 2006, 21:49

szkoda ze nie jedziecie, bo doping na wyjazdach macie lepszy niz w domu, licze ze nasz pogromca powalczy godnie z Wisłą
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Robert_Wieliczka

Postautor: Robert_Wieliczka » 24 marca 2006, 12:52

będzie transmisja meczu w TVP3 Kraków? :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 24 marca 2006, 13:07

Robert_Wieliczka pisze:będzie transmisja meczu w TVP3 Kraków? :)

nie wiem jak innych ale mnie denerwuja takie pytania.

masz chlopie internet wiec zamiast wpisac te kilka slow wpisz sobie tvp.pl i masz odpowiedz.

BEDZIE!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 marca 2006, 13:59

a w tvp3 Wrocław :lol: :lol:

u nas zawsze MA BYĆ a potem pokazują np. judo :evil:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 marca 2006, 14:11

teraz we Wroclawiu sa Miedzy Narodowe Zawody w Szermierce, wiec wszystko jest mozliwe :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Robert_Wieliczka

Postautor: Robert_Wieliczka » 24 marca 2006, 15:08

Marco TS pisze:

masz chlopie internet wiec zamiast wpisac te kilka slow wpisz sobie tvp.pl i masz odpowiedz.

BEDZIE!

PRZEPRASZAM Cię Marco! :D następnym razem zrobie tak jak mi radzisz! :wink:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 24 marca 2006, 15:12

Robert_Wieliczka pisze:
Marco TS pisze:

BEDZIE!

PRZEPRASZAM Cię Marco! :D następnym razem zrobie tak jak mi radzisz! :wink:

nastepnym razem to mógłbyś się wybrać na hale!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 24 marca 2006, 15:16

Właśnie miałem to samo napisać. Przecież Wieliczka nie jest wcale daleko.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Robert_Wieliczka

Postautor: Robert_Wieliczka » 24 marca 2006, 16:03

Liquidor pisze:Właśnie miałem to samo napisać. Przecież Wieliczka nie jest wcale daleko.

spoko, spoko! bede w niedziele :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”