AZS Poznań - PZU Polfa 54:61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Atmosfera przed i w trakcie meczu była gorąca...........ogólnie widowisko bardzo ciekawe. Dla zabicia czasu w oczekiwaniu na Polfę zroganizowano konkurs rzutów...
zawsze czas jakoś szybciej upływa, było tak blisko zwycięstwa, ale za to co pokazały poznanianki należą się wielkie brawa, więcej jutro bo nie mam sił na dalsze pisanie 
Gratulacje dla Włókniarza! Tym razem nie było okazji się spotkać - zapraszam jednak do Poznania na mecz Olimpii (w końcu... hehehe)... pogadamy... poznacie inne balkony.. nie tylko ten Trojana... hehe
Ps. A tak na marginesie tego meczu (oraz w sumie również spotkania Lotosu w Chełmie)... szkoda, że w naszej lidze sporą część meczy się po prostu "odbębnia"
Obie faworyzowane zespoły trochę "za karę" wybrały się na te mecze - raczej to nie przyciągnie kogokolwiek na trybuny. Myślę, że czas najwyższy, żeby włodarze PLKK zaczęli myśleć jak zaradzić problemom zwiększania się różnic między drużynami i nieatrakcyjności systemu rozgrywek - zwłaszcza sezonu zasadniczego.
Ps. A tak na marginesie tego meczu (oraz w sumie również spotkania Lotosu w Chełmie)... szkoda, że w naszej lidze sporą część meczy się po prostu "odbębnia"
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Looozik - zaznaczę Ci w wolnej chwili co ciekawsze meczePóki co w niedzielę wybieramy się w kilka osób do Konina... jak się nudzisz, to wypada prawie w połowie drogi... hehe. Pozdro!
Kurde, jak drogowcy się troche przebudzą i uda mi sie drajwera nakręcic to... kto wie. A o której gracie???
A w kwesti terminarza to może lepiej w wolnej chwili podaj wszystkie mecze i terminy. Znając życie, to wiele naszych meczy bedzie się pokrywać.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
majoneez pisze:200km z Łodzi do Poznania / 8 godzin podróży = średnio 25 km/h . Ja dzisiaj po Łodzi przez 5 godzin jazdy mialem średnią 16 km/hWięc Polfa po prostu zapirer...ła
![]()
Gratulacje za wygraną po takiej drodze
Ja wczoraj z Łodzi do Pabów wracałem 3 godz. - to była masakra. A zdarzało się że z Pabów do Poznania 2,5godz. się jechało.
Zima znowu zaskoczyła naszych drogowców.
Ale trzeba przyznać że należą się brawa dla naszych dziewczyn że potrafiły w takich okolicznościach (przyrody
Na początek gratulacje dla dziewczyn za zwyciestwo. Faktycznie warunki na drodze były tragiczne. Wiem bo jechaliśmy na ten mecz ale za Sieradzem stwierdziliśmy że zawracamy. Predkość około 20 na godzine, widoczność do 50 metrów, wiatr, szklanka na drodze i samochody w rowach. Dzieki ale wymiękliśmy i zawróciliśmy do Pabianic. Ciesze się że dziewczyny dotarły bezpiecznie i udało sie wygrać ten mecz.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Właśnie przeglądam staty z naszego meczu w Poznaniu. Faktycznie wygrać mecz przy takiej skuteczności jest nie lada sztuką. Ale coś innego mi sie rzuciło w oczy. Na Arenie było tylko 100 (słownie - stu) widzów. Rozumiem ze nie wszyscy mieli czas czekać na nasze dziewczyny od 17 ale tak malo osób to nawet u nas na mecze nie przychodzi!!!!. I teraz się pytam: jaki jest sens rozgrywania meczy na Arenie na którą wchodzi przynajmniej 4000 ludzi!!!! Żałuje, że nie dotarliśmy na ten mecz bo chciałbym na własne oczy przekonać sie jak Maras i spółka robia doping w pustej hali

JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
MARAS pisze:Wojteg pisze:61:54 dla nas, jupi
było ciężko, słaba skuteczność, nasze odskoczyły jak za 5 przewinień zeszły z parkietu dwie podstawowe zawodniczki AZSu (nie wiem jakie)
Mrozińska i Karpińska
wg. statystyk za 5 przewinien zeszly Reda Aleliunaite-Jankovska, i Natalia Mrozinska czy ktos uwaznie mecz ogladal
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Wojteg pisze:61:54 dla nas, jupi
było ciężko, słaba skuteczność, nasze odskoczyły jak za 5 przewinień zeszły z parkietu dwie podstawowe zawodniczki AZSu (nie wiem jakie)
Mrozińska i Karpińska
A ja sądze że to była Reda a nie Karpińska - no ale skoro Maras był na meczu to chyba wie lepiej
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
po pierwsze gratuluje pabianicznkom zwyciestwa po tak trudnej i wyczerpujacej drodze!
chcialbym jednoczesnie zaznaczyc ze ktos na forum powidzial ze miedzy AZSem Poznan i PZU Polfą Pabianicami jest ponad jedna klasa roznicy, prorokowano takze ze przyjzedne pokonaja poznanianki roznica co najmniej 20 pkt. i co? mecz byl moim zdaniem wyrownany, nie bylo widac ze polfa jest lepsza od naszych w stosunku kilku klas, malo tego: polfa wygrala "tylko " 7 punktami.
wiem ze moglo to wynikac ze zmeczenia zawodniczek z pabianic, ale takze poznaniaki byly juz zmeczone tym oczekiwaniem: przebywaly na hali od 16, a mecz rozpoczal sie o ok.19.30[nie pamietam dokladnie], tak wiec "nasze" takze mialy prawo byc zmeczone.
zatem jak widac nie sprawdzily sie przewidywania niektorych forumowiczow ze polfa bedzie w tym meczu o wiele lepsza od AZSu. bokazala sie lepsza, ale na pewno nie o klase, albo kilka klas.
chcialbym jednoczesnie zaznaczyc ze ktos na forum powidzial ze miedzy AZSem Poznan i PZU Polfą Pabianicami jest ponad jedna klasa roznicy, prorokowano takze ze przyjzedne pokonaja poznanianki roznica co najmniej 20 pkt. i co? mecz byl moim zdaniem wyrownany, nie bylo widac ze polfa jest lepsza od naszych w stosunku kilku klas, malo tego: polfa wygrala "tylko " 7 punktami.
wiem ze moglo to wynikac ze zmeczenia zawodniczek z pabianic, ale takze poznaniaki byly juz zmeczone tym oczekiwaniem: przebywaly na hali od 16, a mecz rozpoczal sie o ok.19.30[nie pamietam dokladnie], tak wiec "nasze" takze mialy prawo byc zmeczone.
zatem jak widac nie sprawdzily sie przewidywania niektorych forumowiczow ze polfa bedzie w tym meczu o wiele lepsza od AZSu. bokazala sie lepsza, ale na pewno nie o klase, albo kilka klas.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”